Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Underco

  • giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
19 Ιουν 2007 20:29 #16356 by giovanna
Sierra On-Line 1991

Χωρίς ποτέ να υπάρξει το νούμερο 4 της σειράς αυτή την φορά το 5 συνεχίζει από εκεί που είχε μείνει το 3. O Larry έπεσε κάτω από το κρουαζερόπλοιο και έχει πάθει αμνησία, ξεχνώντας ότι αυτός και η Patty είχανε χωρίσει, πως βρήκε δουλειά στο L.A. και πως η Patty βρήκε δουλειά στο FBI.

Όπως και στο Larry 3 και εδώ παίζεις και τους δύο ρόλους. Σκοπός σου να ενώσεις ξανά μαζί τους δύο ήρωες και να βοηθήσεις την Patty στην δουλειά της σαν πράκτορα.

Δυστυχώς επειδή δεν μπορώ να τυπώνω εντολές δεν έπαιξα ποτέ ούτε θα παίξω το 2 και το 3 Larry αλλά από το λίγο που έτρεξα το 3 τρελάθηκα με τις διαφορές του 5ου.

VGA, εκπληκτικά γραφικά, υπέροχη μουσική, και φυσικά χιούμορ, σάτιρα και απίθανες cut-scenes. Μέχρι Casablanca θα δείτε με τον Larry στον ρόλο του Χάμφρευ Μπόγκαρτ!!!

Τα αεροπλάνα κουνάνε τα φτερά τους σαν πουλιά προτού πετάξουνε, τα δωμάτια τα βλέπεις από τρελές γωνίες και οι χαρακτήρες απίστευτοι. Κάποια στιγμή που βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο οι δύο κοπέλες receptionist, πλακώνονται στο ξύλο χωρίς κανένα λόγο. Απίστευτες καταστάσεις, αλλά….

Εμείς αγαπήσαμε το Larry, σαν τον υπέροχο, καραφλό σαραντάρη που είναι πάντα έτοιμος να φλερτάρει όλες τις γυναίκες που συναντάει και να κάνει έρωτα μαζί τους, έστω και εάν τις πιο πολλές φορές δεν τα κατάφερνε.

Αλλά εδώ, έχει χάσει το αυτό που έχει το κατιτί του που τον έκανε ακαταμάχητο. Αρκεί να κάνεις κλικ επάνω τους με το χεράκι και όλα τελειώσανε. Είχα την αίσθηση ότι έπαιζα ένα demo του παιγνιδιού και όχι ένα ολοκληρωμένο παιγνίδι.

Τους γρίφους άμα θέλεις τους λύνεις άμα δεν θέλεις υπάρχει εναλλακτική λύση για να συνεχίσεις το παιγνίδι. Μου αφαίρεσε όλη την διάθεση να παίξω μαζί του να τον ιντριγκάρω, βρε κάτι να τον κάνω.

Της Patty το κομμάτι ήτανε λίγο καλύτερο, αλλά χωρίς και αυτό να κορυφώνεται.

Δείτε το εάν είστε fun του Larry, αλλά σίγουρα θα αναζητήσετε πολλά στοιχεία της σειράς που εδώ λείπουνε. Κρίμα


:?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum