Last Half of Darkness: Society of the serpent moon

  • giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
08 Φεβ 2012 19:48 #35988 by giovanna
Είναι το 5ο παιγνίδι της σειράς και αυτή την φορά είναι τρίτου προσώπου.

Είσαι ο Bill Black και φτάνεις σε μια μικρή πόλη για να ανακαλύψεις πως εξαφανίσθηκε η κοπέλα στο η Wendy κατά την διάρκεια μιας έρευνας.

Ο δημιουργός του παιγνιδιού όταν μάθαινε στο σχολείο (αλήθεια αυτά μαθαίνονται σε ένα σχολείο) πώς να δημιουργήσει ένα παιγνίδι Περιπέτειας,τρόμου του μαθανε ότι πρέπει να κάνεις τα εξής πράγματα.

· Έχεις μια έρημη πόλη με μισογκρεμισμένα κτίρια
· Δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας στους δρόμους, και τους λίγους που συναντάς είναι λαλά
· Περπατάς-περπατάς και κάπου κάπου συναντάς και κανένα πτώμα κατά προτίμηση γυναικείο με βαμμένα αίματα επάνω του και εσύ τώρα πρέπει να τρομάξεις.
· Επισκέπτεσαι νεκροταφείο, κρύπτες, λαβύρινθο, ορυχείο, κάνεις βόλτα με τρενάκι του ορυχείου, συναντάς αρκετά αρχαία αγάλματα, με γρίφους επάνω του που εσείς δεν μπορείς να καταλάβεις αλλά αυτός ξέρει
· Όταν περπατάς ακούς και μερικά ΚΡΑ από τα κοράκια, και μερικές άναρθρες κραυγές που σκοπό έχουνε να σε τρομοκρατήσουνε, αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να φέρουνε γέλια.

Ναι αυτή είναι η ατμόσφαιρα που πρέπει να ζήσετε και να μην ξεχάσω το απερίγραπτο ντύσιμο του ήρωα μας με καμπαρτίνα μακριά και γυαλί ηλίου ακόμα και μέσα στο σκοτάδι. ΕΛΕΟΣ. Και όταν τον ακούσετε να μιλάει με μια φωνή βαρύτονου και κάτι μεταξύ Νονού ε τότε είμαι σίγουρη ότι θα γελάσετε με την καρδιά σας.

Τα γραφικά άθλια τίποτε δεν σε εξιτάρει.

Ο ήχος έτσι και έτσι και μερικά μουσικά κομμάτια ίσως να δένουνε με το κλίμα του παιγνιδιού αλλά είναι υποτονικά

Mε δεξιό κλικ κοιτάς ένα αντικείμενο, το χρησιμοποιείς, ή το παίρνεις. Με αριστερό κλικ στο Inventory soy παίρνεις περιγραφή του αντικειμένου που έχεις. Μετακινώντας τον κέρσορα σου στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης έχεις πρόσβαση στο κύριο μενού όπου εκεί μπορείς να σώσεις το παιγνίδι σου, να το φορτώσεις, να έχεις πρόσβαση στα option όπως και να το εγκαταλείψεις. Ευτυχώς οι θέσεις σωσίματος είναι πολλές. Επίσης το παιγνίδι σώζεται από μόνο του. Όταν θα αποκτήσεις τον χάρτη θα μπορείς να μετακινείσαι αυτόματα στις περιοχές που έχεις ανοίξει.

Υπάρχουν αρκετοί γρίφοι στο παιγνίδι που λύνονται εάν αφήσεις τον κέρσορα του ποντικιού ακούνητο για 45 λεπτά. Πιστέψτε με σε μερικούς γρίφους θα αναφωνήστε Παναγία μου ευτυχώς που υπάρχει και αυτό. Όχι οι γρίφοι δεν είναι λογικοί, είναι πανδύσκολοι και αρκετοί που θέλουνε μαθηματικά μυαλά που εγώ δυστυχώς δεν διαθέτω.

Κατά την διάρκεια της περιπλάνησης σου θα πρέπει να μαζέψεις και 28 πράσινα νομίσματα για να μπορέσεις να το τελειώσεις, που αυτά είναι κρυμμένα μέσα σε βαρέλια, κάτω από σκουπίδια, μέσα σε συρτάρια, χρηματοκιβώτια κ.λπ. Σας έφτιαξα περιμένετε παρακάτω έχετε και άλλα να πάθετε.

Εμένα το παιγνίδι είχε ήδη το patch περασμένο παρόλα αυτά το παιγνίδι σε αρκετά σημεία κρασάρισε με αποτέλεσμα να πρέπει να φορτώσω την προηγούμενη θέση που είχα σώσει και πάλι από την αρχή.

Στο παιγνίδι για να λύσεις ένα γρίφο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το manual και το CD της συσκευασίας. Είχα χρόνια να δώ τέτοια προοπτική προστασίας για copy.

Πέρασα άσχημα μαζί του, με θύμωσε για τις τόσες προφανές ατέλειες του που όμως οι παραγωγοί του ούτε που τους δώσανε σημασία.

Είναι μικρό ή μεγάλο σε διάρκεια δεν μπορώ να πως εξαρτάται από πόσες φορές θα σας κρασάρει.

Παίξτε τε μόνο εάν τα νεύρα σας είναι σε καλή κατάσταση, αλλιώς προσπεράστε το. :(

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum