New adventure game

More
29 Ιουλ 2011 20:09 #33285 by mastoyris
Replied by mastoyris on topic Re: New adventure game
Παιδια γεια σας.. ειμαι νεος στο φορουμ . Διαβασα το θεμα σχετικα με τη διμιουργεια ενος δικου μας παιχνιδιου. Εχω ασχοληθει αρκετα με το adventure maker το οποιο ειναι πραγματικα ευκολο αλλα δυστιχως δεν ειναι ελευθερο. Ασχολουμε και αρκετα με 3ds max επομενος θα μπορουσα να βοηθησω εαν θελετε καπου.

Τελος θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει το adventure game studio η το WME να μου στειλει ενα πμ ωστε να με βοηθησει να δουλεψω σε καποια απο αυτες τις μηχανες οι οποιες ειναι free..

Ευχομαι καλη συνεχεια στο παιχνιδι σας και οποια βοηθεια σε εμενα καλοδεχουμενη :)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Αυγ 2011 03:20 #33403 by plasma3d
Replied by plasma3d on topic Re: New adventure game
Xμμμ, αν όντως δεν υπάρξει ένας συντονιστής και ένα χρονοδιάγραμμα τυπικό δε γίνεται δουλειά..
Πάντως αν θέλετε, ασχολούμε με Concept Art, ακόμη μαθαίνω βέβαια, και είχαμε ξεκινήσει ένα 2d adv με τον Κώστα Αναγνώστου, πρώην υπάλληλο της Rare και νυν καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής στην Κέρκυρα. Μη σας έρθει στο νου τίποτα τρελό από αυτό, απλά μπήκα για πρώτη φορά σε τέτοια διαδικάσία και θέλει όντως προγραμματισμό.. Πάντως θεωρώ το handmade και 2d για τα δεδομένα μας πιο προσιτό, ακριβώς επειδή λόγω έλλειψης εμπειρίας, γνώσεων, τεχνολογίας και budget, η χρήση 3d γραφικών μπορεί να φέρει αστεία αποτελέσματα.. Κάτι ξέρουν οι μικρές ευπωπαϊκές ομάδες που κάνουν ακόμη 2d όπως η Deadelic, Amanita κλπ.
Επίσης, ασχολούμε με τον ήχο, και είχαμε ξεκινήσει για μία εργασία στο Πανεπιστήμιο (σπουδάζω ΤεΚνών Ήχου κ Εικόνας Κόρφου...) ένα παιχνίδι με θέμα την ρίψη της βόμβας στο Τσέρνομπιλ (βασικά η ιδέα μου ήρθε μετά τον τερματισμό του Braid.)
Με λίγα λόγια, αν θέλετε βοήθεια, εδώ είμαι, απλά καλό θα ήταν να υπάρξει οργάνωση.
Δημήτρης εδώ παιχταράδες.

Α, να και ένα sb 7 σελίδων με διάφορα σχέδια που έχω ανεβάσει
conceptart.org/forums/showthread.php?t=184148&page=7

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

  • tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Offline
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
15 Αυγ 2011 22:32 #33404 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: New adventure game
Δεν είναι θέμα έλλειψης τεχνογνωσίας. Απλά οι συγκεκριμένες εταιρείες προσπαθούν να φτιάξουν παιχνίδια-πρότυπο. Κλασσικά Adventure. Δηλαδή τρίτου προσώπου , point'n'click, handmade graphics. Το είδος που όλοι αγαπάνε περισσότερο από κάθε άλλο και είναι και απόλυτα επιτυχημένα.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum