New adventure game
- neo83_gr
- Schattenjäger
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- user_32
- Elite Member
- annapad
- Elite Member
neo83_gr wrote: για τη δημιουργια των backrounds θα προτεινα το bryce και το vue d'esprit που χρησιμοποιουσα εγω (πολυ καλα για εξωτερικους χωρους) και το google sketchup που ειναι πολυ ευκολο. με αυτα μπορεις να εχεις γρηγορα και καλα αποτελεσματα. και φυσικα paintshop pro
To bryce δεν το έχω δοκιμάσει αξίζει? , το vue d'esprit είναι αρκετά καλό , βρήκα και άλλο ένα πολύ καλό το cybermotion 3d designer , ευχρηστο πολύ καλό interface και με αρκετα τutorials. Το google sketch up δεν μ αρεσε ιδιαίτερα όπως και το paintshop pro (της corel ε?) αυτό το χρησιμοποιώ και στη δουλεια μου ,πολύ βαρύ πρόγραμμα και ουσία καμία κατά την προσωπική μου άποψη προτιμω το photoshop
User_32 wrote: Παιδιά δεν ξέρω αν θα μπορώ να βοηθείσω σε κάτι αλλά εγώ ασχολούμαι με το Photoshop. Αν χρειαστείτε να κάνετε κάτι το οποίο χρειάζεται το photoshop ευχαρίστως θα σας βοηθείσω.
κάθε βοηθεια ευπρόσδεκτη σίγουρα θα χρειαστει και η επεξεργασία με το photoshop
"Victims?aren't we all?" Eric Draven The CRow
- annapad
- Elite Member
η υπόθεση θα έχει ως εξής: Ο Δημήτρης , είναι δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα, κανει ένα ρεπορτάζ για τις παραδόσεις , τα ήθη και έθιμα που τηρούνται ακόμα στα χωριά και στην Επαρχία. Τελευταίος του σταθμός ενα γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι , στο όποιο πρόκειται να μείνει ΄για 3 - 4 μέρες. Αποφασίζει λοιπον να προσκαλέσει την κολλητή του Έλλη νά επισκεφεί την περιοχή.
Η Ελλη είναι φοιτήτρια πληροφορικής με άπλετο ελυθερο χρόνο αφου έχει να πατήσει στην σχολή απο τότε που γίνονταν οι εγγραφές, αποφασίζει μιας και δεν έχει τπτ. καλύτερο να κάνει να πάει να βρει τον Δημήτρη. Το πρώτο βράδυ της διαμονής της στο χωριό θα αρχίσει να βλέπει παράξενα όνειρα στα όποια ένα νεαρό αγόρι της ζήτα απεγνωσμένα να βρει την αλήθεια. ...
Λίγο κλασσικό ξέρω αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί η ιστορία είναι πρωτότυπος και ελπίζω ότι θα σας αρέσει....
Δημιούργησα και κάποια σκηνικά , πως σας φαίνονταί;
- socratis
- Elite Member
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- neo83_gr
- Schattenjäger
- giovanna
- Adventure's Advocate
- enwsiths
- Futuristic Fedora
neo83_gr wrote: καλουτσικα! θελουν δουλεια ακομα. πρεπει να δειτε και αν δενουν οι χαρακτηρες με τα back
enwsiths signs this..
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- annapad
- Elite Member
πολύ σωστή παρατήρησηgiovanna wrote: Συγγνώμη, αλλά το τελευταίο σπίτι εμένα δεν μου θυμίζει γραφικό χωριουδάκι, εκτός εαν είναι η βίλλα του πλούσιου ψαρά? Πάντως τα χρώματα είναι υπέροχα.
λάθος μου δεν διευκρίνησα ότι η τελευταία φωτο απεικονίζει το σπίτι της ηρωίδας.
Συμφωνω θέλουν ακόμα πολύ δουλεια και ένα πιο ρεαλιστικό φωτισμό για να δείξουν καλύτερα. τουλάχιστον προς το παρόν , όλα βαίνουν καλά στο ταίριασμα των χαρακτήρων και των σκηνικών . Εκει που θα υπάρξει πρόβλημα θα είναι στα animated βιντεάκια που θέλω να βάλω στο παιχνίδι, Ήδη προσπαθώ να φτιάξω το πρώτο cut scene του πρώτου εφιαλτη της ηρωίδας και μου έχει βγει ή ψυχή... οψόμεθα...neo83_gr wrote: καλουτσικα! θελουν δουλεια ακομα. πρεπει να δειτε και αν δενουν οι χαρακτηρες με τα back
- Tommy_Angelo
- Elite Member
I love adventures
- annapad
- Elite Member
www.p3p.gr/fysaei.bmp
www.p3p.gr/kitchen3.bmp
www.p3p.gr/village3.bmp
www.p3p.gr/bscap0098.jpg
www.p3p.gr/bscap0130.jpg
www.p3p.gr/elli.jpg
www.p3p.gr/james.jpg
και ένα wallpaper...
www.p3p.gr/wallpaper.jpg
- kate
- Spammer
- neo83_gr
- Schattenjäger
- annapad
- Elite Member
www.p3p.gr/game