Κληρωση για το Epis. 1 του Sam & Max Season 2
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
09 Νοε 2007 02:06 #18033
by Fallen Angel
Καμάρι (), έχεις απόλυτο δίκιο! Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι που λέει κι ο Mortal, τα έμπλεξα... sooorry!
Λοιπόν, με τους δύο από τους τρεις νικητές, καθώς και με τον πρώτο επιλαχόντα, έχω ήδη μιλήσει, οπότε είμαστε ΟΚ. Ωστόσο, για να μην αδικήσω τον τρίτο νικητή λόγω δικού μου λάθους, θα περιμένω μέχρι Σάββατο 10 του μήνα να επικοινωνήσει. Αν δεν επικοινωνήσει έως τότε, Κυριακή 11 του μήνα ανακηρύσσεται νικητής ο πρώτος επιλαχόντας.
Λυπάμαι που σας αφήσαμε τόσο στενό χρονικό περιθώριο επικοινωνίας αυτή τη φορά, αλλά η Telltales προτιμά οι νικητές να ενημερωθούν και να παραλάβουν το δώρο τους άμεσα.
Αυτά... και πάλι συγχαρητήρια στους νικητές!
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Κληρωση για το Epis. 1 του Sam & Max Season 2
SchOOl_VicTIm wrote: το πρώτο το καμάρι είμαι ;Ο οκ στέλνω
εν τω μεταξύ έχει γίνει ένα μπερδεματάκι με τις ημερομηνίες, έχεις γράψει: "...κερδίσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις τυχερούς δεν επικοινωνήσει μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007" :shock:
Καμάρι (), έχεις απόλυτο δίκιο! Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι που λέει κι ο Mortal, τα έμπλεξα... sooorry!
Λοιπόν, με τους δύο από τους τρεις νικητές, καθώς και με τον πρώτο επιλαχόντα, έχω ήδη μιλήσει, οπότε είμαστε ΟΚ. Ωστόσο, για να μην αδικήσω τον τρίτο νικητή λόγω δικού μου λάθους, θα περιμένω μέχρι Σάββατο 10 του μήνα να επικοινωνήσει. Αν δεν επικοινωνήσει έως τότε, Κυριακή 11 του μήνα ανακηρύσσεται νικητής ο πρώτος επιλαχόντας.
Λυπάμαι που σας αφήσαμε τόσο στενό χρονικό περιθώριο επικοινωνίας αυτή τη φορά, αλλά η Telltales προτιμά οι νικητές να ενημερωθούν και να παραλάβουν το δώρο τους άμεσα.
Αυτά... και πάλι συγχαρητήρια στους νικητές!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.