Περι Layout/εμφανισης Site

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 Ιουλ 2008 01:09 #20747 by
Γεια και παλι,

παροτι το aa.gr ειναι ενα εξαιρετικο site, θεωρω οτι υστερει αρκετα σε ενα πολυ σημαντικο κομματι , την εμφανιση του.

Οι χρωματισμοι οπως και το σχεδιο ειναι απλοικοι,μονοτονοι, μονοχρωμοι (κυριαρχει το μπλε και οι σκουροχρωμες αποχρωσεις του..).

Υπαρχει σχεδιο για μια αλλαγη στο μελλον?

ενα καλο παραδειγμα -> www.adventuregamers.com/

Φυσικα δε λεω τπτ υποτιμητικα...η κριτικη μου αφορα αποκελιστικα το σχεδιασμο κ τπτ αλλο.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
12 Ιουλ 2008 11:38 #20748 by Elessar
Replied by Elessar on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Προσωπικά οι χρωματισμοί του site μου αρέσουν και λογικά θα παραμείνουν και μετά το lifting. Το ποιο; Ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας πούμε πως εχουμε ήδη σκεφτεί - και συσκεφθεί - αρκετά για το θέμα και έχει αποφασιστεί πως σύντομα στο site θα γίνει ριζική ανανέωση. Μένει μόνο να διευθετηθούν κάποια τεχνικά θέματα όπως η μεταφορά της database, το νέο layout κλπ.

Για το layout του advgamers έχω να πω ότι μου άρεσε περισσότερο πριν το update που έκαναν - τώρα μου φαίνεται απλά μία μετριότητα.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
12 Ιουλ 2008 14:57 #20749 by kate
Replied by kate on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Βασικά και σε εμένα μου αρέσουν τα χρώματα του site μας, μην τα αλλάξετε! Μια ανανέωση όμως στο σχεδιασμό χρειάζεται!!! :)

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 Ιουλ 2008 18:17 #20750 by
Oποτε θα γινει ανανεωση

Βασικα, οπως ειναι τωρα το Adventureadvocate.gr (aa.gr :P ), οι χρωματισμοι δε μου καθονται καλα στο ματι. Πιθανα με αλλο σχεδιο, Banner κτλ να ειναι πιο ταιριαστο το μπλε. Ωστοσο και παλι, το θεωρω πολυ σκουρο, χρειαζεται και λιγο πιο ανοικτο χρωμα στο layout.

Για το adventuregamers διαφωνω. Εχει καλο σχεδιο, οχι τελειο, και κυριως πολυ καλη δομη/οργανωση στο περιεχομενο του. Και οι εικονες στις ειδησεις του, προσθετουν ποντους στο οπτικο. Θα μαρεσε πολυ να δω το advocate καπως ετσι ;)

τεσπα, γουστα ειναι αυτα

More
13 Ιουλ 2008 15:02 #20756 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Λόγω εποχής (βόλτες, μπάνια, διακοπές, και γενικότερα "χαλαρή" φάση) η ανανέωση δε θα γίνει άμεσα γιατί σαν παιδιά κι εμείς... Από Σεπτέμβρη, όμως, θα αλλάξει σίγουρα η μορφή κι η αισθητική του site. Ο κύβος (επιτέλους) ερρίφθη! :)

Και μιας κι άνοιξε το σχετικό θέμα, θα θέλαμε να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις/προτιμήσεις (καλή ώρα χρώματα, δομή από sites που σας αρέσουν, τι θέλετε να διατηρηθεί ως έχει, τι να αλλάξει, τι να προστεθεί, κ.λπ.). Επομένως, όποιος έχει την όρεξη, ας μας πει τη γνώμη του! :)

Nothing happens unless first a dream...

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
13 Ιουλ 2008 16:51 #20758 by
Α, ωραια.

εγω προσωπικα θεωρω υποδειγματικο σα χρωματισμους κ γενικα σαν site, το adventuregamers.com . Οι χρωματισμοι του ειναι μεταξυ ανοικτου κ σκουρου και "καθεται" καλα στο ματι. Οπως επισης, σωστη επιλογη εχουν κανει κ στην επιλογη χρωματος στα Links.

Ως προς τη δομη, νομιζω πως στηλες οπως το Advocate reveals & Ι.F Section πρεπει να συγχωνευτουν με αλλες. Η πρωτη περιεχει "εναλλακτικα" νεα του χωρου οποτε μπορει να συγχωνευτει με το news. Η δευτερη θα μπορουσε καλλιστα να συγχωνευτει με το Articles/Αφιερωματα.
Δεν βρισκω λογο να υπαρχουν πολλα παρεμφερη sections.

Κατα τα αλλα, το περιεχομενο του site ειναι μια χαρα κ κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται αλλες προσθηκες.

Θα ξαναπω μαρεσει ιδιαιτερα το adventuregamers οχι επειδη ειναι κατι το ξεχωριστο, απλα παρεχει μια αμεσοτητα στον αναγνωστη (ιδιαιτερα η κεντρικη του σελιδα που ειναι υπερπληρης) κ παραλληλα ειναι ικανοποιητικο οπτικα.

ΥΣ - Ααα! και νεο banner PLZ! ;)
Αυτες ειναι οι δικες μου αποψεις

More
13 Ιουλ 2008 21:33 #20762 by outcast
Replied by outcast on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Γκρι φόντο με άσπρα γράμματα είναι μακράν ο πιο eye-friendly χρωματισμός για τα μάτια μας.

Καλή τύχη με το ρεκτιφιέ ;)

More
14 Ιουλ 2008 12:39 #20766 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Παρεπιπτόντως, έχουμε ένα μικρό προβληματάκι να βρούμε γραφίστες για να βοηθήσουν (είτε αφιλοκερδώς είτε με μικρή χρέωση, mind you 8)) στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό του νέου μας προσώπου.

Αν κάποιος από εσάς ασχολείται με αυτά κι έχει το χρόνο και τη διάθεση ή γνωρίζει κάποιον άλλο με τον οποίο μπορεί να μας φέρει σε επαφή, θα το εκτιμούσαμε. :)

Nothing happens unless first a dream...

More
14 Ιουλ 2008 12:55 #20767 by odnorf
Replied by odnorf on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Μετά την αποτυχημένη (από την δική μου πλευρά πάντα :() προηγούμενη προσπάθεια έχω ήδη πει στον Elessar ότι θα βοηθήσω.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
15 Ιουλ 2008 11:16 #20775 by outcast
έχω ενα φιλο που ασχολείται με το photoshop κλπ. To κατά πόσο είναι αυτό που ψάχνετε είναι άλλο θέμα. Για τι ακριβώς θέλετε γραφίστα Χριστίνα; Για ένα banner π.χ. ή για layout του site etc. etc. ;

More
15 Ιουλ 2008 14:39 #20777 by Elessar
Τον θέλουμε για γενικό σχεδιασμό του site. Ο φίλος σου είναι επαγγελματίας ή ασχολείται με γραφιστική ερασιτεχνικά;

More
15 Ιουλ 2008 15:44 #20779 by outcast
ερασιτεχνης φίλε μου elessar. Για αυτό ρώτησα πρώτα μην υποσχεθώ κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει :)

More
15 Ιουλ 2008 16:07 #20780 by Elessar
Δεν το θεωρώ καθόλου κακό να είναι ερασιτέχνης, ίσα-ίσα που πιστεύω ότι αυτοί έχουν περισσότερο μεράκι από τους επαγγελματίες.

Αν θες στείλε μου ένα pm.

More
15 Ιουλ 2008 23:09 #20785 by outcast
Θα μιλήσω με το παιδι (μην μιλάω εκ μέρους του χωρίς να ξέρει κάτι) και θα σου μιλήσω με pm αν όντως ενδιαφερ8ει.

More
06 Αυγ 2009 12:53 #25616 by crocark
Replied by crocark on topic Περι Layout/εμφανισης Site
Παιδιά είναι δύσκολο μαζί με τον τίτλο Final Countdown να βάλετε να παίζει και το ομώνυμο κομμάτι; Ο τίτλος ξύπνησε αναμνήσεις, έχουμε και Eurobasket ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ