Περι Layout/εμφανισης Site
- Topic Author
- Visitor
παροτι το aa.gr ειναι ενα εξαιρετικο site, θεωρω οτι υστερει αρκετα σε ενα πολυ σημαντικο κομματι , την εμφανιση του.
Οι χρωματισμοι οπως και το σχεδιο ειναι απλοικοι,μονοτονοι, μονοχρωμοι (κυριαρχει το μπλε και οι σκουροχρωμες αποχρωσεις του..).
Υπαρχει σχεδιο για μια αλλαγη στο μελλον?
ενα καλο παραδειγμα -> www.adventuregamers.com/
Φυσικα δε λεω τπτ υποτιμητικα...η κριτικη μου αφορα αποκελιστικα το σχεδιασμο κ τπτ αλλο.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Για το layout του advgamers έχω να πω ότι μου άρεσε περισσότερο πριν το update που έκαναν - τώρα μου φαίνεται απλά μία μετριότητα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- kate
- Spammer
- Topic Author
- Visitor
Βασικα, οπως ειναι τωρα το Adventureadvocate.gr (aa.gr ), οι χρωματισμοι δε μου καθονται καλα στο ματι. Πιθανα με αλλο σχεδιο, Banner κτλ να ειναι πιο ταιριαστο το μπλε. Ωστοσο και παλι, το θεωρω πολυ σκουρο, χρειαζεται και λιγο πιο ανοικτο χρωμα στο layout.
Για το adventuregamers διαφωνω. Εχει καλο σχεδιο, οχι τελειο, και κυριως πολυ καλη δομη/οργανωση στο περιεχομενο του. Και οι εικονες στις ειδησεις του, προσθετουν ποντους στο οπτικο. Θα μαρεσε πολυ να δω το advocate καπως ετσι
τεσπα, γουστα ειναι αυτα
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Και μιας κι άνοιξε το σχετικό θέμα, θα θέλαμε να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις/προτιμήσεις (καλή ώρα χρώματα, δομή από sites που σας αρέσουν, τι θέλετε να διατηρηθεί ως έχει, τι να αλλάξει, τι να προστεθεί, κ.λπ.). Επομένως, όποιος έχει την όρεξη, ας μας πει τη γνώμη του!
Nothing happens unless first a dream...
- Topic Author
- Visitor
εγω προσωπικα θεωρω υποδειγματικο σα χρωματισμους κ γενικα σαν site, το adventuregamers.com . Οι χρωματισμοι του ειναι μεταξυ ανοικτου κ σκουρου και "καθεται" καλα στο ματι. Οπως επισης, σωστη επιλογη εχουν κανει κ στην επιλογη χρωματος στα Links.
Ως προς τη δομη, νομιζω πως στηλες οπως το Advocate reveals & Ι.F Section πρεπει να συγχωνευτουν με αλλες. Η πρωτη περιεχει "εναλλακτικα" νεα του χωρου οποτε μπορει να συγχωνευτει με το news. Η δευτερη θα μπορουσε καλλιστα να συγχωνευτει με το Articles/Αφιερωματα.
Δεν βρισκω λογο να υπαρχουν πολλα παρεμφερη sections.
Κατα τα αλλα, το περιεχομενο του site ειναι μια χαρα κ κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται αλλες προσθηκες.
Θα ξαναπω μαρεσει ιδιαιτερα το adventuregamers οχι επειδη ειναι κατι το ξεχωριστο, απλα παρεχει μια αμεσοτητα στον αναγνωστη (ιδιαιτερα η κεντρικη του σελιδα που ειναι υπερπληρης) κ παραλληλα ειναι ικανοποιητικο οπτικα.
ΥΣ - Ααα! και νεο banner PLZ!
Αυτες ειναι οι δικες μου αποψεις
- outcast
- Elite Member
Καλή τύχη με το ρεκτιφιέ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Αν κάποιος από εσάς ασχολείται με αυτά κι έχει το χρόνο και τη διάθεση ή γνωρίζει κάποιον άλλο με τον οποίο μπορεί να μας φέρει σε επαφή, θα το εκτιμούσαμε.
Nothing happens unless first a dream...
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- outcast
- Elite Member
- Elessar
- Team
- outcast
- Elite Member
- Elessar
- Team
Αν θες στείλε μου ένα pm.
- outcast
- Elite Member
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ