Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Κανόνες Κλήρωσης The Abbey & Nikopol

Κανόνες Κλήρωσης The Abbey & Nikopol 03 Οκτ 2008 17:34 #21312

Πληροφορίες και κανόνες για την κλήρωση των 2 τυχερών που θα κερδίσουν αντίστοιχα ένα από τα ακόλουθα δώρα:
Δώρο 1: "The Abbey" (έκδοση με ελληνικούς υποτίτλους)
Δώρο 2: "Nikopol, Secrets of the Immortals" (έκδοση με ελληνικούς υποτίτλους)Πώς μπορώ να συμμετάσχω στην κλήρωση?
Αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο <!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e -->, με τον τίτλο "ΚΛΗΡΩΣΗ - ΔΩΡΟ 1 & 2" και το ονοματεπώνυμό σας στο περιεχόμενο του μηνύματος. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος και στις δύο κληρώσεις, αρκεί να γράψετε τον αριθμό ενός μόνο εκ των δώρων.

Αναλυτικά,

Αν κάποιος επιθυμεί να διεκδικήσει και τα δύο δώρα, πρέπει να στείλει ένα e-mail στο <!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e --> με τον τίτλο: "ΚΛΗΡΩΣΗ - ΔΩΡΟ 1 & 2" και να γράφει το ονοματεπώνυμό του / της στο κείμενο του e-mail.

Αν, όμως, κάποιος επιθυμεί να λάβει μέρος μόνο στην κλήρωση που θα γίνει για το "Δώρο 1" ("The Abbey") πρέπει να στείλει ένα e-mail στο <!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e --> με τον τίτλο: "ΚΛΗΡΩΣΗ - ΔΩΡΟ 1" και να γράφει το ονοματεπώνυμό του / της στο κείμενο του e-mail.

Αν, τέλος, κάποιος επιθυμεί να λάβει μέρος μόνο στην κλήρωση που θα γίνει για το "Δώρο 2" ("Nikopol, Secrets of the Immortals") πρέπει να στείλει ένα e-mail στο <!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e --> με τον τίτλο: "ΚΛΗΡΩΣΗ - ΔΩΡΟ 2" και να γράφει το ονοματεπώνυμό του / της στο κείμενο του e-mail.

Σημαντική Σημείωση:
Παρακαλώ να μας στέλνετε τις συμμετοχές σας γραμμένες ΚΑΙ σε greeklish εκτός από Ελληνικά, επειδή ορισμένες φορές λόγω encoding είναι αδύνατο να διαβάσουμε το περιεχόμενο του μηνύματός σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση?
Στην κλήρωση δεν μπορούν να λάβουν μέρος οι υπάλληλοι των εταιρειών hell-tech και Beacon Multimedia, οι οποίες προσφέρουν τα δώρα αυτής μας της κλήρωσης (και τους ευχαριστούμε γι' αυτό!), καθώς και τα μέλη τής συντακτικής ομάδας του Adventure Advocate.


Μπορώ να στείλω πολλές συμμετοχές? Θα αυξηθούν οι πιθανότητές μου να κερδίσω?
Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει από ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ σε κάθε μία από τις δύο κληρώσεις. Σε περίπτωση που κάποιος στείλει περισσότερα από ένα e-mails για καθεμία από τις κληρώσεις, θα απορριφθούν και θα ληφθεί υπόψιν μόνο το ένα. Θα σας παρακαλέσουμε εντούτοις να στείλετε μία μόνο συμμετοχή για την κάθε κλήρωση, ώστε να γίνει και το έργο μας ευκολότερο.


Μέχρι πότε πρέπει να στείλω τη συμμετοχή μου ώστε να είναι έγκυρη?
Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές που θα έχουν σταλεί από σήμερα, 03 Οκτωβρίου 2008, έως και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008. Όσες συμμετοχές σταλούν αργότερα θα απορριφθούν ως άκυρες και δε θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης.


Πότε θα γίνει η κλήρωση?
Η κλήρωση θα γίνει στην Αθήνα στις 2 Νοεμβρίου 2008, παρουσία τουλάχιστον τριών μελών της ομάδας του Adventure Advocate.


Πώς θα μάθω αν κέρδισα?
Στην κλήρωση θα ανακηρυχθούν δύο νικητές (ένας για το κάθε δώρο αντίστοιχα), καθώς και δύο επιλαχόντες (ένας για το κάθε δώρο αντίστοιχα). Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ανακοινωθούν μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2008 στο site μας και θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail.


Πώς και πότε θα παραλάβω το δώρο μου αν κερδίσω?
Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της νίκης τους. Προκειμένου να το παραλάβουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail και να μας δώσουν τα στοιχεία παραλήπτη [σημείωση: το δώρο θα αποσταλλεί υποχρεωτικά στο όνομα που κληρώθηκε], και κατόπιν συνεννοήσεως θα τους στείλουμε το δώρο τους είτε με δικά μας έξοδα μέσω ΕΛ.ΤΑ. είτε μέσω courier με δική τους επιβάρυνση.

Μετά το πέρας των 30 ημερών και σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας για να διεκδικήσει το δώρο του, νικητής θα ανακηρυχθεί αυτόματα ο αντίστοιχος επιλαχόντας, ο οποίος θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!


Κι επειδή θέλουμε να σας δίνουμε συνέχεια δωράκια, μείνετε συντονισμένοι για να συμμετάσχετε και στις επόμενες κληρώσεις μας, όπως για τα A Vampyre Story και Diamonds in the Rough που ακολουθούν. :)


ΥΓ: Αν έχω κάνει πάλι λάθος κάπου στο κείμενο, πυροβολήστε με!! 8)
Nothing happens unless first a dream...
The administrator has disabled public write access.

03 Οκτ 2008 19:29 #21316

 • f2bnp
 • f2bnp's Avatar
 • OFFLINE
 • Space Janitor
 • Posts: 89
Hope I'm the lucky one xD
The administrator has disabled public write access.

04 Οκτ 2008 13:07 #21322

Απλά να σημειώσω ότι τόσο το Abbey όσο και το Nikopol έχουν επιλογή και για αγγλικούς υπότιτλους. FA, χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και γράφεις τους όρους συμμετοχής :)
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
The administrator has disabled public write access.

04 Οκτ 2008 16:19 #21325

 • odnorf
 • odnorf's Avatar
 • OFFLINE
 • Templar Hunter
 • Posts: 784
@Elessar

Αν δεν με γελάει η μνήμη μου οι όροι συμμετοχής είναι σταθεροί (με ελάχιστες αλλαγές όπως οι ημερομηνίες) οπότε ένα copy/paste δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα ;)
lamp dog - <!-- w -->www.dead-code.org<!-- w -->
The administrator has disabled public write access.

04 Οκτ 2008 16:22 #21326

Ωω, ναι! Copy-paste is my friend! ;)
Nothing happens unless first a dream...
The administrator has disabled public write access.

04 Οκτ 2008 16:47 #21328

Ναι, είναι c-p αλλά την πρώτη φορά που τα έγραψε πρέπει να κουράστηκε.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
The administrator has disabled public write access.

07 Οκτ 2008 11:07 #21342

 • shodan
 • shodan's Avatar
 • OFFLINE
 • Schattenjäger
 • Posts: 582
Πωπω κακίες... Πολύ ωραία τα παιχνιδάκια.
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
[url=http&#58;//www&#46;facebook&#46;com/nihlia:2nnqt01r]FB Profile[/url:2nnqt01r] | [url=http&#58;//www&#46;twitter&#46;com/avenger3000:2nnqt01r]Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | [url=http&#58;//www&#46;nihl&#46;gr:2nnqt01r]Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
The administrator has disabled public write access.

Αποτελέσματα κλήρωσης Abbey & Nikopol 02 Νοε 2008 12:29 #21638

Λοιπόν, η κλήρωση έγινε σήμερα - στα υπερπολυτελή γραφεία του Adv-Adv στο Κολωνάκι - και η κληρωτίδα έβγαλε τους ακόλουθους νικητές:

The Abbey
Νικητής: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΚΑΣ
Επιλαχών: ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ

Nikopol
Νικητής: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΚΩΝΗΣ
Επιλαχών: ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Καλοφάγωτα :)

ΥΓ: Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στην κεντρική σελίδα για μικρό διάστημα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
The administrator has disabled public write access.