Αναφορά προβλημάτων στο νέο site/forum
- Elessar
- Topic Author
- Team
Μην ανοίξετε άλλο σχετικό thread προκειμένου να έχουμε όλες τις αναφορές σας μαζεμένες σε ένα σημείο ώστε να μπορούμε να τις διερευνούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- photiscta
- Spammer
- qrious
- Yahvo
photiscta wrote: Δεν μπόρεσα να συνδεθώ από την κετνρική σελίδα (δεν με έβρισκε ως χρήστη αλλά ούτε μπόρεσα να κάνω νέα εγγραφή), παρά μόνο από τη σελίδα του forum. Αφού όμως έγινε η σύνδεση στο forum μπόρεσα να συνδεθω και στην κεντρικη σελίδα (υπήρξε μήνυμα αναφοράς νέου χρήστη)
Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό ή καταφέρατε και κάνατε κανονικά login πρώτη φορά στην σελίδα του site ;
- shodan
- Schattenjäger
Μόλις πριν λίγο συνδέθηκα με το netbook από την αρχική σελίδα χωρίς πρόβλημα (δεν είχα ξαναμπεί από αυτό το μηχάνημα).
Οπότε λογικά αν κάνουμε ένα καθάρισμα την cache του browser δεν θα έχουμε πρόβλημα.
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Tώρα, τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει είναι με ένα μικρό πορτοκαλί κουτάκι μπροστά, όπως και στην κεντρική που φαίνονται τα νέα posts του forum.giovanna wrote: Εγώ μάλλον είχα συνηθίσει το παλιό μωρέ εδώ πάω εδώ πάω εκεί κάτι δεν μου πάει καλά. Παλιά είχα κόκκινα τα θέματα που δεν είχα διαβάσει τώρα εδώ δεν τα βρίσκω. Παναγία μου τι κάνω λάθος
Eπίσης, υπάρχει μια επιλογή πάνω δεξιά που λέει { SEARCH_UNREAD }. Πατώντας επάνω της θα έπρεπε (θεωρητικά, δεν είμαι 100% σίγουρη πως λειτουργεί σωστά ακόμη) να σου δείξει συγκεντρωτικά όλα τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει ακόμη.
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τα Review που είναι?
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εννοείς τα review της κεντρικής σελίδας? Αν ναι, είναι στις παρουσιάσεις (η λέξη "κριτικές" μας πέφτει βαριά κι ασήκωτη, οπότε την αποφύγαμε).giovanna wrote: [...]Τα Review που είναι?
Απλώς, έχε υπόψιν σου πως:
α. Μερικές δεν έχουν ανέβει / ολοκληρωθεί ακόμη
β. Αρκετές δείχνουν προς το παρόν λάθος συντάκτη (τον Elessar συγκεκριμένα). Βλέπεις, έπρεπε να ανεβεί πρώτα το site για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε αυτό· θα γίνει εντός των ημερών, πάντως.
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Αυτά δεν μετακινήθηκαν, παρέμειναν εκεί όπου βρίσκονταν και πριν την ανανέωση, στην ενότητα Members Mini Reviews του forum.giovanna wrote: Και τα mini reviews και αυτά..που πήγανε?
Το μόνο που άλλαξε είναι πως προσθέσαμε στην κεντρική σελίδα ένα πεδίο όπου βλέπεις μόνο το πιο πρόσφατο member mini review που γράφτηκε. Όλα τα άλλα έχουν μείνει ως είχαν σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, για να δεις όλα τα member mini reviews που υπάρχουν, πας όπως και παλιά είτε μέσω του αντίστοιχου καταλόγου που ενημερώνουμε είτε από τη σελίδα όπου βρίσκονται οι δημοσιεύσεις.
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
- crocark
- Adventure's Advocate
Όταν πρωτομπήκα έβλεπα το μισό site και μια μεγάλη αναφορά πως το site δεν μπορούσε να βρεθεί. Υπέθεσα πως είχε γίνει κάποια αλλαγή (;;; και μετά έβαλα adventureadvocate στο google για να σας ξαναβρώ. Απλά πράγματα.
Για να είμαι ειλικρινής το site λίγο αλλ' αντ' άλλων, αλλά ομολογώ και πανέμορφο. Που θα πάει θα το μάθουμε
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote:
Tώρα, τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει είναι με ένα μικρό πορτοκαλί κουτάκι μπροστά, όπως και στην κεντρική που φαίνονται τα νέα posts του forum.giovanna wrote: Εγώ μάλλον είχα συνηθίσει το παλιό μωρέ εδώ πάω εδώ πάω εκεί κάτι δεν μου πάει καλά. Παλιά είχα κόκκινα τα θέματα που δεν είχα διαβάσει τώρα εδώ δεν τα βρίσκω. Παναγία μου τι κάνω λάθος
Eπίσης, υπάρχει μια επιλογή πάνω δεξιά που λέει { SEARCH_UNREAD }. Πατώντας επάνω της θα έπρεπε (θεωρητικά, δεν είμαι 100% σίγουρη πως λειτουργεί σωστά ακόμη) να σου δείξει συγκεντρωτικά όλα τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει ακόμη.
Παιδιά αυτό το πορτοκαλί κουτάκι με τα χίλια ζόρια ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα άσπρα. Ίσως θα μπορούσε να σκουρύνει λίγο;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- user_32
- Elite Member