Αναφορά προβλημάτων στο νέο site/forum

More
07 Φεβ 2011 19:42 #31297 by giovanna
@Dream...

Ναι έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα για αυτό έχω εσένα, σε ευχαριστώ 8)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Αυγ 2011 10:18 #33339 by crocark
Αυτά είναι!!!
Μας πήραν χαμπάρι :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
05 Αυγ 2011 10:24 #33340 by shodan
bot με IQ!! Εξέλιξη φίλε μου.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
05 Αυγ 2011 10:47 #33341 by crocark
Shodan, ξέρεις τι μου θυμίζουν; Που χτυπάει το τηλέφωνο και σου μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής και σου κάνει διαφήμιση. Λυπάμαι αυτούς που πρέπει να τα σβήνουν, όσο λυπάμαι τον εαυτό μου όταν προσπαθώ ν' αποδεσμεύσω το τηλέφωνο από τους τηλεφωνητές για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
05 Αυγ 2011 11:29 #33342 by shodan
Δεν έχεις και άδικο. Τελικά αυτή η τεχνολογία πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι στρέφεται εναντίον μας!

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
05 Αυγ 2011 11:54 #33343 by manos426f
Έτσι!
H ημέρα της κρίσης πλησιάζει....... :lol: :lol: :lol:

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
05 Αυγ 2011 12:42 #33344 by crocark
Σπηλιά βρήκατε; Εγώ ναι :D

Edit 5/8/11 - 17:05
Εντάξει ο τύπος έχει ξεφύγει. Κάνει όλους τους απαραίτητους συνειρμούς, συσχετισμούς και χορηγεί την κάρτα που όλοι περιμένατε-με. Την pc mastercard :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άντε γεια 8)

Edit 5/8/11 - 20:24
Μιλάμε, αυτό πια ξεφεύγει κι από τα πλαίσια της εμμονής. Πω, πω ρε φιλαράκι ... ξεκόλλα λέμε. Δε θέλουμε δάνεια. Άντε στο καλό ... Μπααααααααα .....

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Αυγ 2011 12:26 #33354 by manos426f
Χρειάζεται ένα καθάρισμα επειγόντως πάντως!!!

Πού είσαι ρε Elessar;;;;;; :P :P :P

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
06 Αυγ 2011 14:53 #33357 by WickedMan
α, πάλι καλά. Εδώ είστε? Έκανα ένα τουρ στο φόρουμ μετά από 2-3 μέρες και με πιασε το κεφάλι μου... :?

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Αυγ 2011 19:14 #33360 by Fallen Angel
Λυπάμαι για την καθυστέρηση, αλλά όντως λείπουμε όλοι διακοπές και δεν το είχαμε δει. Ευτυχώς, ενημερωθήκαμε από τον Shodan (thaaaaanks!!) και το πρόβλημα λύθηκε. :)

Nothing happens unless first a dream...

More
06 Αυγ 2011 19:29 #33361 by Constantine_R
Όχι ρε παιδιά, τώρα πως θα γίνουμε όλοι πλούσιοι; :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
08 Αυγ 2011 09:40 #33362 by crocark
Και να θέλατε να κρατήσετε τις διακοπές σας κρυφές, δεν μπορείτε. Πραγματικά καταφανές. Τι ωραία ξανά! Ξεπορτοκάλισε ο τόπος κι επανήλθαμε στη γνωστή νέκρα. Όλα τζε - τε :wink:

Παιδιά τι θα λέγατε να δώσουμε μια μέρα και ώρα συγκεκριμένη ραντεβού για να δηλώσουμε όλοι μαζί παρόντες-παρούσες; (μη με κατηγορήσετε για κιτσαρία, ε; )

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
09 Αυγ 2011 16:12 #33370 by WickedMan
Πιστεύω πήρες την απάντηση που γύρευες. :lol: Το καλοκαίρι τους έχει συνεπάρει όλους, πως να τους μαζέψεις? :rolleyes:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
09 Αυγ 2011 17:08 #33371 by crocark
Ήμουν σίγουρος :) Απλά πρότεινα έναν τρόπο να λέμε ένα γεια, έστω με το ζόρι ρε φίλε, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε :rolleyes:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
07 Φεβ 2012 21:16 #35951 by Elessar
Είναι άλλος που από τότε που άλλαξε το forum βλέπει αντί για εικονίτσα (;; υποθέτω) αυτό εδώ;

postimage.org/image/gc8cj4f4l/
(sorry δεν τα βάζω με γιατί δεν ξέρω πώς να κάνω save μόνο μικρό μέρος της εικόνας και όχι όλη μαζί!)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς