Πρόταση & παρατήρηση νέου μέλους

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
11 Μάι 2010 18:23 #27580 by
Ξεκινώντας το παιχνίδι ( περιήγηση μές το forum ) παρατηρώ πώς δέν υπάρχει χώρος ώστε να συστηθεί το νέο μέλος, εκτός και άν υπάρχουν bugs ( δέν παρατήρησα καλά ) με αποτέλεσμα ο ήρωας ( μέλος ) να ξεκινά κάπως απότομα χώρις βάση & ιστορία. Στήν διάρκεια του παιχνιδιού* ανακαλύπτεις πάρα πολλά click points ( θέματα ) πολλές φορές ίδια μεταξύ τους με αποτέλεσμα να σε κουράζει και να σε αποπροσανατολίζει προσπαθώντας να βρείς μία σειρά.
Σε γενικές γραμμές πάντως φαίνεται ευχάριστο με τα καλά του γραφικά ( στήσιμο site γενικότερα ) τους πολλούς ήρωες που διαθέτει ( μέλη ) και με αρκετά hints ( σχόλια - review ) δίνοντάς σου κάποια στοιχεία απ'το τί έχει να ακολουθήσει.
Καλό σας βρήκα.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Μάι 2010 18:53 #27583 by crocark
Μια νομίζω καλούτσικη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να ξεκινήσεις από το λεύκωμα του φόρουμ. Εκεί γράφοντάς μας ουσιαστικά τις εμπειρίες σου αφενός μας βοηθάς να σχηματίσουμε μια εικόνα για σένα, αφετέρου δίνεις τροφή για σχόλια και ξυπνάς αναμνήσεις. Η μικρή μου εμπειρία μέχρι τώρα μου λέει ότι όποτε ένα νέο μέλος "υπογράφει" στο λεύκωμα, ξεκινούν ενδιαφέροντες διάλογοι :wink: 8)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
26 Μάι 2010 21:27 #27750 by Fallen Angel
Με χρονική καθυστέρηση η απάντηση, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε. ;)

Λοιπόν, το γεγονός πως μας λείπει thread "Καλώς ήρθατε, ας συστηθούμε" (or something) μου πέρασε κι εμένα σήμερα από το μυαλό όταν έβλεπα μαζεμένα posts από νέα μέλη που δε γνώριζα και ήθελα να τα καλωσορίσω χωρίς όμως να έχω να πω κάτι στο θέμα που σχολίαζαν. Οπότε, όντωςμας χρειάζεται μια ενότητα καλωσορίσματος, και θα την φτιάξουμε.

Τώρα, αν πετυχαίνεις ίδια θέματα, σημαίνει πως κάτι δεν έχουμε κάνει καλά. Κοινώς, δεν το έχουμε προσέξει, δεν έχουμε ενώσει τα ίδια θέματα κι έχει επικρατήσει τελικά το χάος. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (angel face blinking in innocence). Καλό θα ήταν όταν βλέπετε τέτοιου είδους προβλήματα, να μας το λέτε (στο αντίστοιχο thread του forum, μέσω pm, όπως θέλετε), ώστε να τα διορθώνουμε και να βελτιώνουμε κατ' αυτόν τον τρόπο το forum μας. :)

Nothing happens unless first a dream...

More
28 Σεπ 2010 21:31 #28625 by Fallen Angel
Κάλλιο αργά παρά ποτέ... ωω, ναι!! :)

Nothing happens unless first a dream...