ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
05 Αυγ 2004 15:03 #2121 by adreasnaxos
ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE was created by adreasnaxos
1. Η Main Page δέν φαίνεται νάχει λόγο ύπαρξης πλέον. Πέρ' απ' αυτό, είναι καί χρονικά απολιθωμένη καί καταντάει βαρετή γιά κάποιον πού θέλει νά επισκέπτεται συχνά τό site.
Στή θέση της είναι καλύτερα νά μπούν οι εγγραφές τών News πού έχουν καί μεγαλύτερο ενδιαφέρον καί ανανεώνονται πιό συχνά.

2. Χρήση μικρότερου μεγέθους χαρακτήρων στά κείμενα, αποφυγή τής Bold
επιλογής σέ ολόκληρα κατεβατά. Δέν υπάρχει λόγος νά ζαλίζεσαι από τό ανεβοκατέβασμα τής οθόνης ανά 10 αράδες κειμένου.

3. Στά Links βάλτε καί διευθύνσεις μαγαζιών, φυσικών κι on line, ελληνικών καί ξένων.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Αυγ 2004 19:05 #2122 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE

adreasnaxos wrote: 1. Η Main Page δέν φαίνεται νάχει λόγο ύπαρξης πλέον. Πέρ' απ' αυτό, είναι καί χρονικά απολιθωμένη καί καταντάει βαρετή γιά κάποιον πού θέλει νά επισκέπτεται συχνά τό site.
Στή θέση της είναι καλύτερα νά μπούν οι εγγραφές τών News πού έχουν καί μεγαλύτερο ενδιαφέρον καί ανανεώνονται πιό συχνά.

2. Χρήση μικρότερου μεγέθους χαρακτήρων στά κείμενα, αποφυγή τής Bold
επιλογής σέ ολόκληρα κατεβατά. Δέν υπάρχει λόγος νά ζαλίζεσαι από τό ανεβοκατέβασμα τής οθόνης ανά 10 αράδες κειμένου.

3. Στά Links βάλτε καί διευθύνσεις μαγαζιών, φυσικών κι on line, ελληνικών καί ξένων.

Γειά σου Αντρέα, τι έγινε πως πάς;

Βασικά όσον αφορά την Main Page όπως το έχω καταλάβει ο Άκης την θεωρεί ως μια σελίδα στην οποία θα τοποθετούνται τα σημαντικά (μετέφρασε συνταρακτικά) νέα, και στην οποία δεν θα έχουμε "λογοτεχνικά" κατεβατά και λογίδρια στυλ Mortal(TM). :D
Ωστόσο κάτι συζητήσαμε κάποια στιγμή με τον Άκη να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται την παρούσα στιγμή το AA, και σε μικρό διάστημα να αρχίσουν να τρέχουν περισσότερα πράγματα γύρω απο το site σαν ολοκληρωμένο πλέον περιβάλλον ενημέρωσης.

Για το Bold σε τι αναφέρεσαι, γιατί σε γενικές γραμμές Bold χρησιμοποιείται από όλους μας σχεδόν μόνον στις διευθύνσεις των εταιρειών, στους τίτλους και γενικά στα links. (Μήπως λες για τα threads που ανοίγω στα fora? (και βάζω αρκετά bold εκεί))

Στα Links έκανα μια κουβέντα παλιά, στα πεταχτά, με τον Nuclear (ο οποίος έχει αναλάβει τον προγραμματισμό και το στήσιμο των βάσεων που θα αποθηκεύονται τα στοιχεία του site) σχετικά με την δυνατότητα της ομάδας να τα ενημερώνει, ωστόσο δεν γνωρίζω προσωπικά αν αυτό είναι έυκολα επιτεύξιμο. Μολονότι θα είναι χρήσιμο για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε πόρους που έχουν ενδιαφέρον υλικό.

Άντε να σε βλέπουμε πιο συχνά, και πέρνα κάποια στιγμούλα απο το IRC (όποτε έχεις καιρό) να βρεις και τον Nuke να τα πείτε σχετικά με τις καταστάσεις των παιχνιδιών. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες και καλό φαίνεται να είναι ανσωματωμένο στην βάση του site.

Άρης

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
06 Αυγ 2004 01:25 #2126 by aiRness
Replied by aiRness on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE
1. Τα έχουμε 1000πει γενικότερα για το advadv. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις (γιατί σε πολλά post έχεις αναφερθεί) δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό και αυτό λόγω της ηλικίας σου που πίστευα ότι από κάποιους μικρότερους μπορείς να κατανοήσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν ΚΑΙ έχουμε σαν team. Τώρα σε καμία περίπτωση δεν θα απολογηθώ σε κανέναν το γιατί δεν προλαβαίνω, όπως και μερικά παιδιά ακόμα να κάνουμε κάποια πράγματα λόγω έλλειψης χρόνου,εργασίας και λοιπών υποχρεώσεων. Άλλωστε σε καλέσαμε πρώτοι εμείς να μιλήσουμε και δεν ανταποκρίθηκες σε κάτι που είναι απλό και δεν χρειάζεται γνώσεις. Κάποια αλλά τεχνικά θέματα τώρα χρειάζονται γνώσεις όμως και δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι γιατί προφανώς δεν έχεις τις γνώσεις αυτές.

2. Αυτό με το Bold δεν ξέρω καν που το είδες...

3. Σε παραπέμπω στο 1 και στο 4.

4. Ελπίζουμε κάποτε και εμείς να τελειώσουμε με την οργάνωση του site. Aπό εσένα το θέλουμε περισσότερο πίστεψε με αλλιώς δεν θα κάναμε και τίποτα. Υπάρχουν και παιδιά στο forum (δεν αναφέρω ονομάτα) που στηρίζουν με τον τρόπο τους. Το ποιοι θα περιμένουν και θα το στηρίξουν θα φανεί στην πορεία, εσύ πάντως μια απλή συζήτηση δεν πέρασες να κάνεις μαζί μας όποτε και μην έχεις τέτοιες απαιτήσεις εφόσον ο ίδιος λειτουργείς με τον τρόπο που λειτουργείς. Δεν θέλω να αναφέρομαι σε τέτοια θέματα, εσύ με ανάγκασες όμως και ο τρόπος που τα είπες, καθώς ήταν ο πλέον λανθασμένος κρίνοντας και από την ηλικία σου. Τέλος η αντίδραση αυτή δεν είναι απότομη η κάτι παρεμφερές γιατί προφανώς επαναλαμβάνομαι (για αυτά τα θέματα meant)...

ΥΓ. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
06 Αυγ 2004 03:24 #2127 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE
Πρώτον, μιά απλή πρόταση έκανα, σύντομα γραμμένη, γιατί δέν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αυτή τήν εποχή. Αν δέν αρέσει, άς μήν πραγματοποιηθεί.

Προσωπικά, θεωρώ πλεονασμό τήν ύπαρξη Main Page καί Ενότητας News,
μέ τό σκεπτικό ότι αυτός πού επισκέπτεται τό site τό κάνει γιά νά μάθει τά
τελευταία Νέα, όπως επισκέπτεται καί τό site μιάς εφημερίδας. Ο,τιδήποτε κι άν είναι αυτό, όσο σημαντικό ή συνταρακτικό, χωράει στή στήλη News.
Οπότε, γιά ποιό λόγο θά πρέπει νά κάνει πρώτα μιά χιλιοειδωμένη διαδρομή πρίν μπορέσει νά φτάσει εκεί πού θέλει;
Κι άν υπάρχει κάτι πού ο "Ακης" [ποιός είναι ο Ακης;] θεωρεί ότι πρέπει νά
υπάρχει επί μονίμου βάσεως, υπάρχει κι ο χώρος δεξιά πού υποθέτω μπορεί νά εξυπηρετήσει.

Οσο γιά τά Bold, εννούσα απλά τούς παχείς χαρακτήρες πού χρησιμοποιούνται. Τώρα πού τό έψαξα λίγο παραπάνω, μάλλον έκανα λάθος. Δέν πρόκειται γιά Bold χαρακτήρες, απλά γιά χαρακτήρες μεγάλου μεγέθους. Η ερώτηση όμως παραμένει:
Δέν είναι καλύτερη η εμφάνιση αυτού τού κειμένου

"Αντε επειδή σας έλειψαν πολύ τα Horror/Puzzle oriented games, και για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε άλλο ένα της κατηγορίας σε μια κουβέντα να σας το πω να το δείτε"

από αυτό;

Αντε επειδή σας έλειψαν πολύ τα Horror/Puzzle oriented games, και για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε άλλο ένα της κατηγορίας σε μια κουβέντα να σας το πω να το δείτε και .

Μιλάμε γιά απλά πράγματα πού μπορούν ν' απαντηθούν στό κάτω-κάτω μ' ένα εξίσου απλό "όχι, γιατί...", δέν χρειάζεται νά μετατρέπουμε τά πάντα σέ συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης...

More
06 Αυγ 2004 11:22 #2128 by aiRness
Τα ίδια Παντελάκη τα ίδια Παντελή μου δηλαδή. Κακώς κάθησα και εξήγησα παραπάνω τι γίνεται. ΚΑΤΑΡΧΗΝ, τα σχόλια σου δεν πέρνονται ως απλή παρατήρηση λόγω της συμπεριφοράς σου όπως π.χ. σε παλιότερο post για το θέμα των links που μίλησες με τον τρόπο που μίλησες.
Τώρα το main page δεν θα είναι όπως τα news 100% θα περιέχει και νέα που αφορούν το site απλά και γρήγορα όπως σε ένα πρωτοσέλιδο όπως αναφέρεις μιας εφημερίδας (θα το δεις όταν υλοποιηθεί). Αν το θεωρείς πλεονασμό, να γράφεις και ένα /news.php να βλέπεις τα νέα, εμείς δεν το θεωρούμε. Για το χώρο δεξιά επειδή *δεν* διευκρίνησες, ίσως να εννοείς τον πίνακα. Ο πίνακας αφορά ΟΛΑ τα νέα ΟΛΩΝ των sections.
Επίσης πέρνα από το κανάλι να μιλήσουμε να σου εξηγήσω τι γίνεται με το Adventure Advocate και να γνωρίσεις τον Άκη ΑΝ θες για να καταλάβεις τελοσπάντων τι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και γιατί πολλά πράγματα δεν γίνονται στην ώρα τους. Όπως έχω προαναφέρει δεν θα απολογηθώ για τίποτα. Δεν έχουμε υποχρέωση σαν team σε σένα η σε κάποιον άλλον αλλά στην adventure κοινότητα. Ανήκεις σε αυτήν και την υποστηρίζεις...; Εγώ είμαι τυφλός προφανώς τότε, γιατί θα μπορούσες καταρχήν να κάνεις αυτό που σου προτείναμε παλιότερα (δηλ. να κάνουμε κάτι μαζί για την db σου με τα adventures, κάτι που κακώς αναφέρω αλλά εσύ με ανάγκασες). Έμπρακτά λοιπόν εγώ σου έδειξα το ενδιαφέρον μου. Το Adventure Advocate ανήκει στην adventure κοινότητα, όποιος θέλει το στηρίζει για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν, απλά πράγματα. (Αν μπορείς τώρα εσύ να πάρεις το σχόλιο που έκανες στις αγγύλες ως απλή παρατήρηση, λυπάμαι αλλά εγώ ως normal άνθρωπος δεν μπορώ).
Τα fonts των news είναι αυτά που χρησιμοποιούνται και γενικότερα αυτήν την αίσθηση θα έχει το site. Τα άλλα sections μπορεί ναι μεν να έχουν το ίδιο μέγεθος (όχι όλα τα sections) αλλά έχουν διαφορές στον κώδικα και δημιουργούνται προβλήματα με τα settings του κάθε χρήστη και του browser του. Αν χρησιμοποιεις ie τότε θα σε συμβούλευα να τον αλλάξεις...

adreasnaxos wrote: Μιλάμε γιά απλά πράγματα πού μπορούν ν' απαντηθούν στό κάτω-κάτω μ' ένα εξίσου απλό "όχι, γιατί...", δέν χρειάζεται νά μετατρέπουμε τά πάντα σέ συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης...

Ακριβώς αυτό, μιλάμε *και έχουμε μιλήσει επαναλλημένα* για ΠΟΛΥ απλά πράγματα. Μπορείς λοιπόν να περάσεις να μιλήσουμε (όπως όλοι, σας το έχουμε ξαναπεί όλα τα παιδιά) από το #adventure-advocate γιατί δεν κατανοείς πλήρως μερικές καταστάσεις.

More
10 Αυγ 2004 04:48 #2132 by Nuclear
Replied by Nuclear on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE

Οσο γιά τά Bold, εννούσα απλά τούς παχείς χαρακτήρες πού χρησιμοποιούνται. Τώρα πού τό έψαξα λίγο παραπάνω, μάλλον έκανα λάθος. Δέν πρόκειται γιά Bold χαρακτήρες, απλά γιά χαρακτήρες μεγάλου μεγέθους.

Αν θές δώσε μου με email (<!-- e --><a href="mailto:nuclear@adventure-advocate.gr]nuclear@adventure-advocate.gr[/url]<!-- e -->) ενα screenshot απο το σημείο που βλέπεις μεγάλα fonts. Γιατί εγώ τα βλέπω μια χαρά μικρά.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
10 Αυγ 2004 20:29 #2133 by Nuclear
Replied by Nuclear on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE
Μάλιστα (είδα το email που μου έστειλες με το screenshot).
Πήγαινε view-&gt;Text Size-&gt;Medium στόν Internet Explorer και θα το βλέπεις κανονικά, τώρα το έχεις "Largest" σίγουρα.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
10 Αυγ 2004 20:41 #2134 by aiRness
:)

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
11 Αυγ 2004 02:42 #2136 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE

Nuclear wrote: και θα το βλέπεις κανονικά, τώρα το έχεις "Largest" σίγουρα.

Σωστό...

More
23 Σεπ 2004 17:01 #2349 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE
Για να μην ανοίξω τζάμπα άλλο θέμα θα το γράψω εδώ!
Η λέξη stuff που έχετε γραμμένη στην κυρίως σελίδα του advadv θα έπρεπε να είναι staff. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε φυσικά αλλά είναι στην πρώτη σελίδα κ ψιλοβγάζει μάτι :P

Σας φιλώ!

Define normal...

More
23 Σεπ 2004 21:51 #2357 by aiRness
Σωστά, λάθος εκ παραδρομής.

More
23 Σεπ 2004 22:08 #2359 by Mortal
Replied by Mortal on topic ΤΑ NEWS ΣΤΗΝ MAIN PAGE

CallMeDr wrote: Για να μην ανοίξω τζάμπα άλλο θέμα θα το γράψω εδώ!
Η λέξη stuff που έχετε γραμμένη στην κυρίως σελίδα του advadv θα έπρεπε να είναι staff. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε φυσικά αλλά είναι στην πρώτη σελίδα κ ψιλοβγάζει μάτι :P

Εντάξει μωρέ απλά ξέρεις τώρα υλικό, προσωπικό, ραβδιά, και ένα έμφυτο μίσος προς τα λεξικά και τους ορθογράφους. :P

CallMeDr wrote: Σας φιλώ!

Αν δεν έχει πολύ κραγιόν!! :lol:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...