Κλήρωση για το "Gray Matter Collector's Edition"
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ξεχωριστό αυτό παιχνίδι;
Αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο <!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e -->, με τον τίτλο "CONTEST - Gray Matter Collectorʼs Edition", και το ονοματεπώνυμό σας στο περιεχόμενο του μηνύματος.
Σημαντική Σημείωση:
Παρακαλώ να μας στέλνετε τις συμμετοχές σας γραμμένες ΚΑΙ σε greeklish εκτός από Ελληνικά, επειδή ορισμένες φορές λόγω encoding είναι αδύνατο να διαβάσουμε το περιεχόμενο του μηνύματός σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση;
Στην κλήρωση δεν μπορεί να λάβει μέρος η συντακτική ομάδα του Adventure Advocate -προφανώς!
Μπορώ να στείλω πολλές συμμετοχές; Θα αυξηθούν οι πιθανότητές μου να κερδίσω;
Κατηγορηματικά: ΟΧΙ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ στην κλήρωση. Σε περίπτωση που κάποιος στείλει περισσότερα από ένα e-mails, οι επιπλέον συμμετοχές θα απορριφθούν και θα ληφθεί υπόψιν μόνο η πρώτη. Θα σας παρακαλέσουμε εντούτοις να στείλετε μία μόνο συμμετοχή, ώστε να γίνει και το έργο μας ευκολότερο.
Μέχρι πότε πρέπει να στείλω τη συμμετοχή μου ώστε να είναι έγκυρη;
Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές που θα έχουν σταλεί από σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 2010 (ώρα: τώρα), έως και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010 (ώρα: μεσάνυχτα). Όσες συμμετοχές σταλούν αργότερα θα απορριφθούν ως άκυρες και δε θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης.
Πότε θα γίνει η κλήρωση;
Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010, παρουσία τουλάχιστον τριών μελών της συντακτικής ομάδας του Adventure Advocate.
Πώς θα μάθω αν κέρδισα;
Στην κλήρωση θα ανακηρυχθεί ένας/μία νικητής/τρια, καθώς και ένας/μία επιλαχών/χουσα. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ανακοινωθούν μέχρι και τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στο site μας και θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail.
Πώς και πότε θα παραλάβω το δώρο μου αν κερδίσω;
Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της νίκης τους. Προκειμένου να το παραλάβουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail και να μας δώσουν τα στοιχεία παραλήπτη [σημείωση: το δώρο θα αποσταλεί υποχρεωτικά και μόνο στο όνομα που κληρώθηκε], και κατόπιν συνεννοήσεως θα τους στείλουμε το δώρο τους είτε με δικά μας έξοδα μέσω συστημένου από τα ΕΛ.ΤΑ. είτε μέσω courier με δική τους επιβάρυνση.
Οι κάτοικοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να παραλάβουν το δώρο τους χέρι-χέρι από μέλος της ομάδας του Adventure Advocate επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να εξαλειφθεί οποιοδήποτε πιθανότητα φθοράς κατά τη μεταφορά.
Μετά το πέρας των 30 ημερών και σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας για να διεκδικήσει το δώρο του, νικητής θα ανακηρυχθεί αυτόματα ο αντίστοιχος επιλαχόντας, ο οποίος θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- nitro912gr
- Elite Member
Αν και ακόμα δεν έχω κάτσει να παίξω το demo που κατέβασα χθες (λάντζα day σήμερα), διάβασα ότι το παιχνίδι είναι φανταστικό (εδώ φυσικά) και ψήθηκα.
- f2bnp
- Elite Member
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- photiscta
- Spammer
- Pournelaos
- Moderator
(Και από κάτω στους όρους με μικρά γράμματα που κανείς δε διαβάζει/δε διάβασε/δεν πρόκειται να διαβάσει: ''Σε περίπτωση μη διαθέσιμης γερμανίδας μπορεί να γίνει αντικατάσταση με μια κινέζα που ξέρει γερμανικά''.)
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Praetorian
- Walker Survivor
Καλή επιτυχία σε όλους
Edit: Μπορούμε να προωθήσουμε την είδηση για την κλήρωση σε άλλα site ή μέσω twitter κλπ ?
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- nikomar
- Elite Member
Φανταστικό το εορταστικό δώρο.
Πάντα τέτοια και καλή τύχη σε όλους.
- crocark
- Adventure's Advocate
Praetorian wrote: Edit: Μπορούμε να προωθήσουμε την είδηση για την κλήρωση σε άλλα site ή μέσω twitter κλπ ?
Το έχω όπότε σε γενάται θέμα για μένα, αλλά δε νομίζετε πως είναι σωστό να ανταμειφθούν με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας οι πιστοί του advocate; Δεν ξέρω. Αν έπαιρνα μέρος θα το θεωρούσα άδικο ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Όσο για τις ερωτήσεις σας:
- Γερμανίδες δε θα διαθέτει το δώρο μας, λυπάμαι πολύ. Εκτός εάν... αν σας αρκούν Γερμανιδούλες σε videos από το Google. Τότε, κάαατι θα καταφέρουμενα κάνουμε...
- Ασφαλώς και θα συναντηθούμε και φέτος, και ασφαλώς και θα έχει δωράκι η πίτα!! Σε πείσμα των καιρών και της οικονομικής κρίσης, αποφασίσαμε να κάνουμε διπλό δωράκι μέσα στις γιορτές φέτος. Έτσι, για να σας έχουμε πιο χαρούμενους από άλλες χρονιές.
- Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε την είδηση όπου θέλετε. Η κλήρωση δε γίνεται αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα μέλη αυτή τη φορά. Αγαπητέ Crocark, θα έρθει κι αυτή η στιγμή. Σύντομα...
Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή σας!!
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο ο διαγωνισμός να είναι για όλο τον κόσμο και όχι μόνο αποκλειστικά για τα μέλη του Forum, λυπάμαι αυτό είναι τελείως παράλογο
- nitro912gr
- Elite Member
Κάπου μου είπανε για έναν διαγωνισμό σε ένα site που πρώτη φορά άκουγα και τσουπ! Ήρθα!
- manos426f
- Futuristic Fedora
σ.σ: Προσωπική άποψη επί του θέματος: Η συμμετοχή όντως καλό θα ήταν να αφορά μόνο μέλη του ΑΑ,διότι η συμμετοχή τρίτων στο διαγωνισμό δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την ενεργή παρουσία τους και μελλοντικά στο forum...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- WickedMan
- Tentacled Overlord
nitro912gr wrote: Ναι αλλά αυτό μπορεί να τραβήξει κόσμο στο φόρουμ, εγώ έτσι ήρθα.
Κάπου μου είπανε για έναν διαγωνισμό σε ένα site που πρώτη φορά άκουγα και τσουπ! Ήρθα!
Και τι νομίζεις δηλαδή, επειδή πόσταρες σημαίνει ότι έγινες και δεκτός; Για να γίνει αυτό πρέπει να περάσεις από κάποιες δοκιμασίες όπως να λύσεις γρίφο του Riven, να λύσεις πολύπλοκο slider puzzle υπο χρονικό περιορισμό και να υποστείς αγαπητά μέλη του φόρουμ να εξυμνούν τα adventures της Lucas επί 24ώρου βάσεως! Αμ πως, έτσι απλά;
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...