- Forum
- Adventure Advocate Related
- Site related
- Χριστουγεννιάτικη κλήρωση για οχτώ indie adventure games
Χριστουγεννιάτικη κλήρωση για οχτώ indie adventure games
- Leo Rise
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Μια χαρά έφτασε, worry not.tsampikos wrote: [...]Ας μου πει παρακαλώ κάποιο από τα κουμάντα του Adv_Adv αν έφτασε το mail πως πρέπει!
Aπό εσένα, αντίθετα, δεν έχουμε λάβει συμμετοχή. Πού το έστειλες, καλέ;! Εκτός αν το έστειλες από "μη-αναγνωρίσιμο" λογαριασμό. Δεν ξαναστέλνεις καλού-κακού;Leo Rise wrote: [...]Μόλις έστειλα mail
Nothing happens unless first a dream...
- Leo Rise
- Elite Member
OK ξαναέστειλα
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Nope, haven't received it. Χμμ... γιατί;! Για στείλε μου με pm το e-mail ή/και το πλήρες όνομά σου να δω αν σε έχω στη λίστα των υποψηφίων κι απλώς δεν αναγνώρισα το nick.Leo Rise wrote: OK ξαναέστειλα
- nikomar
- Elite Member
- manos426f
- Futuristic Fedora
Καλές γιορτές σε όλα τα μέλη του adv-adv !!
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- manos426f
- Futuristic Fedora
Μια και αναφέρεται ότι
Fallen_Angel wrote: Ο νικητής/η νικήτρια θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του/της εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της νίκης του/της. Προκειμένου να το παραλάβει, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail και να μας δώσει τα στοιχεία παραλήπτη [σημείωση: το δώρο θα αποσταλεί υποχρεωτικά και μόνο στο όνομα που κληρώθηκε], και κατόπιν συνεννοήσεως θα του/της στείλουμε το δώρο του/της είτε με δικά μας έξοδα μέσω συστημένου από τα ΕΛ.ΤΑ. είτε μέσω courier με δική του/της επιβάρυνση.
μιλάμε και για retail εκδόσεις κάποιων από τα παιχνίδια;Κι αν ναι,ποιων;
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Όχι, όλα τα παιχνίδια θα είναι σε ένα DVD που φτιάξαμε για το νικητή / τη νικήτρια. Πλην του Trauma, για το οποίο θα βρείτε μες το DVD πάλι (σε απλό .txt) το δωρεάν κωδικό για Steam download. Φυσικά, το DVD δεν είναι ένα σκέτο DVD αντιγραφής. Το έχουμε επιμεληθεί και είναι... συλλεκτικό.manos426f wrote: [...]μιλάμε και για retail εκδόσεις κάποιων από τα παιχνίδια;Κι αν ναι,ποιων;
- manos426f
- Futuristic Fedora
Fallen_Angel wrote: Φυσικά, το DVD δεν είναι ένα σκέτο DVD αντιγραφής. Το έχουμε επιμεληθεί και είναι... συλλεκτικό.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό κι ένας λόγος παραπάνω για να ελπίζω φέτος να είμαι εγώ ο τυχερός!
- shodan
- Schattenjäger
μουχαχαχαχα
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Άαααανετα θα δημιουργούσα τέτοιο συλλεκτικό DVD. Αν -και μόνο αν, όμως- μου έβρισκες το ιερό ξιφίδιο των Templars που δεν έχουμε δει ακόμη σε adventure game.shodan wrote: Συλλεκτικό; Να υποθέσω χάραξες τις παλάμες των χεριών σου καθώς και των υπολοίπων διαχειριστών με κάποιο ιερό ξιφίδιο και πιτσιλίσατε την επιφάνεια του δίσκου ή απλά αρκέστηκες σε μια υπογραφή με ανεξίτηλο μελάνι; μουχαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα, το αίμα των διαχειριστών δε θα έκανε το DVD συλλεκτικό· creepy ίσως.
Είναι το ίδιο το Adventure Advocate που κάνει το δώρο μας συλλεκτικό (ξέρεις, με στόμφο, σαν πρύτανης πανεπιστημίου).
Hints τέλος. Θα χαλάσουμε την έκπληξη στον όποιο νικητη / νικήτρια.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Eίναι που είστε και...μερακλίδες εσείς τα αφεντικά του adv_adv γι'αυτο και ό,τι πιάνετε γίνεται αριστούργημα. Τέτοιο συλλεκτικό DVD με τίποτα δεν θα υπάρχει στο εμπόριο και είμαι βέβαιος πως όποιος κερδίσει θα είναι.... 9 φορές τυχερός! Όσες και οι παιχνιδάρες που προσφέρετε!
- nitro912gr
- Elite Member
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...