- Forum
- Adventure Advocate Related
- Site related
- Χριστουγεννιάτικη κλήρωση για οχτώ indie adventure games
Χριστουγεννιάτικη κλήρωση για οχτώ indie adventure games
- Tasos
- Templar Hunter
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Themistoklis
- Gwydion's Pet
Elessar wrote: Don't worry όσοι δεν κερδίσατε, ανεβαίνει σήμερα νέος διαγωνισμός για 10 κόπιες (όχι warez ) του Conspiracies 2.
Trivia: Όλοι όσοι συμμετάσχουν θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του Conspiracies 1, ευγενική προσφορά της Anima Interactive!
Ήρθε ο Αι-Βασιλης ετεροχρονισμένα;;;....
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Constantine_R
- Voodoo Priest
@crocark
Κοίτα, είπα να προλάβω τις εξελίξεις ... τώρα όσο αφορά το γλέντι εννοείται πως θα γίνει για να τιμήσουμε τους αγώνες σου ενάντια στο κατεστημένο
Θα έχουμε τα γνωστά, μουσική, χορό, κόντρες ζυθοποσίας (τα elves δεν θα πάρουν μέρος), θα ψήσουμε αγριογούρουνα (αυτό είναι από αλλού αλλά πάντα ήθελα να το πω ) κτλ. κτλ. Δεν ξέρω αν η βασίλισσα μας κάνει την τιμή αλλά κάτι μπορώ να κανονισω για τους... Middle-smith.
Ορίστε και ένα δύο σε ένα....
(Αχχχχ 1994.... )
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
1. Ο φαλακρός με τα "ματάκια", τι τύπος! Έτσι θα γίνουμε κι εμείς; Για τα ματάκια λέω ... η φαλάκρα είναι αδιάφορη ...
2. Αυτός ο μπαμπάς πολύ προχώ... Αν ήμουν πατέρας κοριτσιού θα ήμουν δυνάστης, όχι να τη βγάζω τσιτσίδι στα βίντεοκλιπ μου. Αν βεβαίως είχα και βίντεοκλιπ ... Εσύ; Για το "προχώ" λέω βασικά, αλλά άμα θες μου λες και για τα βίντεοκλιπ...
3. Σκέψου την εξέλιξη του ανθρώπου, που μπορεί να είναι το '94 και που το '12, αν και δεν ξέρω ... είναι ακόμη κριτής στο xfactor;
4.
... ωραία χρονιά ...Constantine_R wrote: (Αχχχχ 1994.... )
5. Πολλά σχόλια για τις γυναίκες πίσω από το τιμόνι, αλλά για να μη γίνει ο χαμός, αφού καλά περνάμε και μόνοι μας, δώσε βάση σε μια σκέψη που επεξεργάζομαι τελευταία και μπορεί να σε αφορά. Έχω αρχίσει να πιστεύω τελευταία μέρος της άποψης (κυρίως γυναικείας) ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες οδηγοί. Ξέρεις τι νομίζω φταίει και τις χαλάει; Οι μπαμπάδες τους όταν δεν έχουν φροντίσει να τους φτιάξουν έναν αδερφό κι επειδή θέλουν κάπου να εκπληρώσουν απωθημένα όνειρα, τις μετατρέπουν σε νταλικέρηδες. Γι' αυτό θα πρότεινα, εκτός από όλα τ' άλλα και για λόγους οδικής ασφάλειας, να αποκτούν όλα τα κοριτσάκια αδερφούς Βεβαίως, αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο δε θα λύσει όλα τα προβλήματα, γιατί πάλι θα φοβούνται μην τους σβήσει η μηχανή κι έτσι θα συνεχίσουν να μην παραχωρούν ποτέ προτεραιότητα ούτε όταν είναι δική τους, ούτε όταν είναι των άλλων, ούτε καν σε πεζούς. Αλλά όπως σου είπα, το επεξεργάζομαι ακόμη σα σκέψη. Όταν έχω νεότερα θα σου πω
6. Όταν έβλεπα αυτό το κλιπάκι μικρός, η μόνη μου σκέψη ήταν ότι θα 'θελα να γίνω γεωργός με τρακτέρ - από τα μεγάλα ξέρεις.
και μια έβδομη τωρινή
7. Εγώ σας έλεγα το πρωί να με κάνετε ban για μερικές ημέρες κι εσείς δεν ακούγατε. Ε, τώρα, θα με λουστείτε
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
2. Ξέρεις τι είναι το χειρότερο από το να βγάζεις τη κόρη σου τσιτσίδι στα βίντεοκλιπ σου; Να τη βγάζεις τσιτσίδι και μην έχεις δικό σου βίντεοκλιπ.
3. Ο Steven Tyler είναι η εξέλιξη του άνθρωπου σε κατσαρίδα. Έχει αποδείξει ότι ο άνθρωπος ΜΠΟΡΕΙ να επιβιώσει από Ο,ΤΙ και να πιεί...
5. Για σκέψου το λίγο ακόμα....
6. Εγώ δεν σκεφτόμουν τίποτα, είχα χαζέψει... :shock:
Να υπενθυμίζουμε στους φίλους και φίλες όπου διαβάζουν τα ρεζιλίκια μας ότι, ναι, αυτό είναι το thread για τη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- mkllds
- Futuristic Fedora
Εγώ αυτό που αναρωτιόμουν ήταν πώς διάολο αυτός ο τύπος έβγαλε αυτή τη κόρη. Δηλαδή πραγματικά δεν το πίστευα ότι ήταν δικιά του.crocark wrote: 6. Όταν έβλεπα αυτό το κλιπάκι μικρός, η μόνη μου σκέψη ήταν ότι θα 'θελα να γίνω γεωργός με τρακτέρ - από τα μεγάλα ξέρεις.
και μια έβδομη τωρινή
Έχεις και βραδινή;;; :shock:tsampikos wrote: @crockark
Μου ήρθε το Darkstar σήμερα! Φυσικά δεν πρόλαβα καλά καλά να το ανοίξω (καταραμένη πρωϊνή δουλειά )! Αλλά επιφυλάσσομαι για το μεσημέρι μετά το γιουβέτσι.
Edit: Συγχαρητήρια στο νικητή.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
mkllds wrote: Εγώ αυτό που αναρωτιόμουν ήταν πώς διάολο αυτός ο τύπος έβγαλε αυτή τη κόρη. Δηλαδή πραγματικά δεν το πίστευα ότι ήταν δικιά του.
Έμοιασε στη μαμά της,..... ευτυχώς.
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
1. Δεν έχω να πω και πολλά. Όποιον τον ενδιαφέρει, καλά θα κάνει να πάψει. Υπάρχουν σοβαρά πράγματα για ν' ασχοληθεί κανείς.
2. (γελάω ακόμη, μάλλον θα γελάω κι αύριο)
3.
6. Δηλαδή για να 'χουμε καλό ρώτημα, γιατί μπήκα σε σκέψεις ... πόσο χρονών να είναι τώρα; Ξέρω, γαϊδουριά ξεκαπίστρωτη, αλλά νομίζω ότι η Liv δεν έγινε ακόμη μέλος στο advocate (και κάτι μου λέει ότι θ' αργήσει ... περιμένει να γίνω ban - πάει κόλλησα, αλλά τουλάχιστον τώρα υπάρχει ένα καλό κίνητρο), οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα.
8. Φιλαράκι, άμα θες μερίδιο στα ρεζιλίκια, μπορούμε να το συζητήσουμε, αλλά όχι κι έτσι ... Απλώνουμε το χέρι κι ό,τι αρπάξουμε. Άμα είναι να κόψουμε βασιλόπιτα και να τα μοιράσουμε Αλλά, εντάξει, καταλαβαίνω, ένεκα οικειότητας ... Καλά, ούτως ή άλλως σήμερα νιώθω και πολύ ανοιχτοχέρης.
@ mkllds
9.
mkllds wrote: Έχεις και βραδινή;;;
10. Ωραία φωτό
11.
Άστον καλέ τον άνθρωπο ήσυχο. Μπα μανία ... Είπαμε μοιάζει στη μαμά, τέλος. Άσε που εκεί μπορεί να μην είναι συνηθισμένοι οι πατεράδες στην τεκίλα όπως εδώ. Μην του 'ρθει και κανένας ταμπλάς ...ο Steven Tyler διάβαζε βιβλίο
12. Ελάτε ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι; Είπαμε θα τα προσέχουμε τα threads κι εγώ ο ίδιος το υποσχέθηκα στη Dream_, αλλά εντάξει, τελείωσε η αποστολή του. Δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν. Και στην τελική που λέει κι ο λόγος, ο νικητής πήρε το δώρο ... εμάς, που δεν πήραμε τίποτα, να μη γελάσει λιγάκι το χειλάκι μας; Άσε που μιλάμε για καταδίκη. Αμάν κάνουμε να βρούμε ένα thread που να μην είναι χαμένο κάτω στη γενική για να γράψουμε καμιά κουβέντα. Πως να το κάνουμε; Όλο στο "ό,τι να 'ναι" θα γράφω; Έχω αρχίσει να νιώθω περιθωριακός
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Leo Rise
- Elite Member
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Elessar wrote: Don't worry όσοι δεν κερδίσατε, ανεβαίνει σήμερα νέος διαγωνισμός για 10 κόπιες (όχι warez ) του Conspiracies 2.
Trivia: Όλοι όσοι συμμετάσχουν θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του Conspiracies 1, ευγενική προσφορά της Anima Interactive!
Για μια στιγμή νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, πραγματικά. Ειδικά για το 1 που το ψάχνω κάτι χρόνια. Εκπληκτική πρωτοβουλία, μπράβο (σε σας και την anima)
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
Βασικά έχω σπαστό ωράριο. Πρωί-απόγευμα. Δικηγόρος επαρχίας γαρ....
Αυτοί οι διαγωνισμοί του Advocate είναι πραγματική διαφήμηση για τον υπέροχο αυτό ιστότοπο που αγαπάμε. Για το λόγο αυτό χρειάζεται την στήριξη όλων μας, με μεγαλύτερη πόρωση και αφοσίωση ακόμα.
ΥΓ: Η Λιβ Ταϊλερ δεν είναι του γούστου μου. Αντικειμενικά πάντως είναι πολύ ωραία γυναίκα.
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.