Χριστουγεννιάτικη κλήρωση για οχτώ indie adventure games

More
06 Ιαν 2012 21:46 #35413 by crocark
Είναι ωραία αντικειμενικά αλλά δεν είναι του γούστου σου. Σα να λέμε, παραδέχεσαι οτι δεν έχεις γούστο; :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Ιαν 2012 21:58 #35414 by tsampikos
Όχι. Απλά δεν γίνεται να μας αρέσουν όλες οι ωραίες. Δεν είναι ο....τύπος μας όλες. Αυτό όμως δεν τις κάνει και άσχημες επειδή δεν είναι το στυλ που προτιμάμε. Χίλιες φορές η Salma Hayek ή η Εva Mendez παρά η Liv Tyler. Τουλάχιστον για μένα. Γενικά δεν έχει την ομορφιά που...κεντρίζει εμένα.Είναι όμως αντικειμενικά μια πολύ ωραία γυναίκα. Τι να πώ δηλαδή ότι είναι άσχημη? Αφού δεν είναι! :) Από εκεί και πέρα δεν θέλω να κάνω αναφορά σε άλλες γυναίκες εδώ μέσα. Έχουμε τις δικές μας του Advocate, οι οποίες είναι οι καλύτερες όλων! :D

More
07 Ιαν 2012 11:56 #35415 by crocark
Κατανοητό και μπορώ να σου πω πως με εκφράζει κι εμένα. Αν και η Tyler είναι από τις πιο ωραίες από αυτές στις οποίες έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς, ομολογώ δεν είναι ούτε του δικού μου γούστου. Απλά φίλε, πως να το πω, ενθουσιάστηκα κάπως, γιατί δε συμβαίνει και πολύ συχνά να σου κάνουν πάρτυ και να φροντίζουν και για τη συνοδό σου :wink: Οπότε, δε θα 'λεγα όχι.

tsampikos wrote: Από εκεί και πέρα δεν θέλω να κάνω αναφορά σε άλλες γυναίκες εδώ μέσα. Έχουμε τις δικές μας του Advocate, οι οποίες είναι οι καλύτερες όλων!

Αυτά τα δικηγορίστικα, να ξέρεις, δεν περνάν εδώ μέσα. Ξεχνάς μου φαίνεται ότι οι περισσότερες έχουν ήδη τον τίτλο του advocate :lol: Και τώρα που είπα για δικηγόρους και το θυμήθηκα:

tsampikos wrote: Δικηγόρος επαρχίας γαρ....

Αν γνωρίζω καλά, αυτή η διάκριση (εννοώ τη διάκριση από τους δικηγόρους του υδροκέφαλου κέντρου) έχει να κάνει με το ασφαλιστικό (ασφαλιστικός φορέας) σας και μόνο. Τώρα που σας έφτιαξαν κι εσάς (τώρα που μας έφτιαξαν όλους δηλαδή) νομίζω ότι περιττεύει. Μόνο μερικά παλιά βιβλιάρια ασθενείας θα το γράφουν. Δεν αποκλείεται βέβαια να το θέλει κανείς και ως τίτλο τιμής, οπότε ... πάσο.
(πάντως πραγματικά έχω την περιέργεια να μάθω αν αναφέρεται και πουθενά αλλού...)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Ιαν 2012 12:25 #35417 by tsampikos
@crocark

Αφού τα κορίτσια μας είναι oι αρχόντισσες του φόρουμ. Έπρεπε να το γράψω. Το δικηγόρος επαρχίας πήγαινε στις ώρες εργασίας.Στην Αθήνα ακολουθούν συνεχές.Η επαρχία συνήθως σπαστό.

More
07 Ιαν 2012 19:21 #35427 by giovanna
@tsampikos

Τι γλυκός που είσαι, και εσύ είσαι ο άρχοντας μέσα στις καρδιές μας που μας υποστηρίζεις να σαι καλά και άσε μερικούς μερικούς να λένε..ξέρεις τώρα ζηλεύουνε και τα λένε. :)

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Ιαν 2012 23:25 #35428 by tsampikos
@giovanna

Δεν νομίζω ότι ζηλέψε ο φίλος μου ο κροκ, αντιθέτως μάλλον να σας υπόστηρίξει πήγε γιατί θεώρησε ότι άρχησα τα δικηγορίστικα σε...advocates (adventure adocates) όπως εσείς.Εγώ πάντως το εννοώ, τα κορίτσια μας εδώ μέσα δεν τα αλλάζω με τίποτα.Όχι, όχι δεν εποφθαλμιώ κανένα,..παστίτσιο ή τίποτε άλλο αλλά είναι που είστε αξιαγάπητες και ξεχωριστές! :D

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
08 Ιαν 2012 16:11 #35431 by Fallen Angel

Leo Rise wrote: :shock: :arrow: :) :D Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και την ομάδα του adv-adv για το ευχάριστο αυτό δώρο- ότι πρέπει να ξεκινήσει καλά η χρονιά!!Διαβάζω το forum ένα χρόνο περίπου και ήταν η αφορμή να ξεκινήσω να παίζω ξανά adventures και να τα απολαμβάνω όλα ένα-ένα όπως θα κάνω και με αυτά.Καλή χρόνια φίλοι adventurers με υγεία και ευτυχία!! :)

Ααα, καλέ, εσύ είσαι που κέρδισες;! Χαχαχαχαχα... ήταν γραφτό σου να κερδίσεις τελικά, δεν το συζητώ. Καλόπαιχτα!! :) :)

Nothing happens unless first a dream...

More
09 Ιαν 2012 09:46 #35438 by crocark

tsampikos wrote: ... και ξεχωριστές! :D

Γυναίκες gamers :)
Ούτε να τις υποστηρίξω πήγα. Δεν έχουν ανάγκη αυτές ... Δεν ήταν και πάρα πολύ πετυχημένο λογοπαίγνιο, αλλά μάλλον θα έχεις καταλάβει ότι μια από τις πιο αγαπημένες μου ασχολίες (απ' τον ΠΑΟΚ - που είναι πάνω απ' όλα, έτσι δε λέμε; - πιο πολύ για να καταλάβεις) είναι να παίζω με τις λέξεις. Αλλά φίλε, δε μου είπες πως κατάλαβες ότι μερικό μερικό έλεγε εμένα :? :rolleyes: :lol: Να ξέρεις πάντως, δε σε ζηλεύω. Είσαι και πολύ πρώτος, αλλά δε σε ζηλεύω :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
09 Ιαν 2012 10:42 #35439 by tsampikos
Το θέμα της ζήλειας για εμένα, που γενικά είμαι χαμηλών τόνων, είναι τελείως ταμπού. Δεν υπάρχει για μένα αυτή η λέξη.Ειδικά για άτομα που εκτιμώ όπως tα μέλη του adv_adv. To κατάλαβα φίλε κροκ γιατί η @giovanna μας παρενέβη σε....δική μας κουβεντούλα. :) Ο παοκ πάνω απ'ολα????? :evil: :evil: :evil:

More
09 Ιαν 2012 11:20 #35440 by crocark

tsampikos wrote: Ο παοκ πάνω απ'ολα?????

Ναι, για μένα το λέω, όχι για σένα. Όχι ότι το πιστεύω φυσικά. Δε λένε οι ΠΑΟΚτσήδες "o ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα"; Ήθελα να δείξω πόσο πολύ μ' αρέσουν τα λογοπαίγνια. Εννοείται πως υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο σημαντικά πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Όπως το Monkey Island. Έχει ένα κρύο φίλε εδώ πάνω σήμερα, που τελικά, παρά το ότι δε θα παίξω ποδόσφαιρο, τις φόρεσα τις κάλτσες μέχρι το γόνατο και σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να είμαι στο αγαπημένο μου νησί παρέα με μαϊμούδες να πίνουμε Strawberry Daquiris. Αλλά πως να το κάνουμε; Αφού κάτι κοπελιές που ξέρω παρακαλάνε για χιόνι ... Παρακάλα, παρακάλα θα βγει στο τέλος ... Το λέει και το meteo, εγγύηση... Ενώ το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο ότι θα έχει σήμερα 13 β. Τώρα κατάλαβα πως άκουγα αθηναικό σταθμό :rolleyes:

Όσο για τη Giovanna, απλώς με πειράζει :wink: Εννοείται πως τη θέλουμε να παρεμβαίνει όσο συχνά θέλει :D Κι ας με λέει "μερικό - μερικό" :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Ιαν 2012 01:20 #35454 by giovanna
Κανείς δεν είναι μερικός, πολύ μου άρεσε αυτή η λέξη αλλά τι σημαίνει τι θα πει μερικός κανείς δεν είναι μερικός όλοι είμαστε μέλη σε μια τέλεια οργανωμένη ομάδα που αρχίζει να συζητάει για ένα παιγνίδι π.χ. το MYST και να καταλήγει εάν ο ΠΑΟΚ έβαλε γκόλ δεν είναι κακό, αλλά ΕΛΕΟΣ είναι χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας από αλλού αρχίζουμε και αλλού καταλήγουμε δεν είναι κακό αντίθετα κάνει καλό στα νεύρα, στην φαντασία και στην...δικό σας για πάντα :)

More
10 Ιαν 2012 01:36 #35455 by Tasos

Εννοείται πως υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο σημαντικά πράγματα από τον ΠΑΟΚ.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

More
10 Ιαν 2012 03:48 #35456 by WickedMan

crocark wrote: Το λέει και το meteo, εγγύηση...

Α, όχι! Όχι, όχι και πάλι όχι! Μην μου μιλάτε γι αυτό το διαβολικό κατασκεύασμα. Θα τα πω τώρα να ξεθυμάνω. Διότι όταν τις προάλλες πήγαμε με 2 φίλους για παραγαδάκι, το συμβουλευτήκαμε. Αγνοώντας την προειδοποίηση του παππού του ενός εξ ημών ότι κατά το ξημέρωμα θα σήκωνε δυνατή νοτιά και θα έβρεχε. Αλλά, τι να μας πει, σκεφτήκαμε, ο παππούς, μπροστά στο πάνσοφο meteo που προέβλεπε ελαφρό νοτιοανατολικό και απλή συννεφιά? Αμ δε! Έπιασε μια μπόρα με ένα 7άρι την ώρα που μαζεύαμε τα παραγάδια και γίναμε Λούηδες. Παρατώντας 1μισι παραγάδι κάτω και βέβαια βρεγμένοι ως το μεδούλι. Τι meteo και πράσινα άλογα λοιπόν? Παππούδες και πάλι παππούδες... :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
10 Ιαν 2012 08:58 #35457 by crocark
Είστε όλοι OFFTOPIC. Παρακαλώ να διαβάζετε άλλη φορά τι λέει ο τίτλος του thread :twisted:
:lol:
Εγώ θα ξεκινήσω σήμερα, σχεδόν, on (ω, τι εισαγωγή...).
Θα μιλήσω για τον επόμενο διαγωνισμό. Το σκεφτόμουν μέρες ... (πάλι προέκυψε ελεύθερος χρόνος). Λοιπόν. Αυτοί οι διαγωνισμοί του advocate είναι άθλιοι (όχι, μη με banάρετε, όχι ακόμη τουλάχιστον...). Εντάξει. Ευτυχία και χαρά. Κάποιοι χαίρονται για τα παιχνιδάκια (παιχνιδάρες) και λοιπά, αλλά οι διαγωνισμοί δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Ξείδρωτα δώρα. Γιατί δεν το κάνουμε να έχει λίγο σασπένς; Κανονικός διαγωνισμός λέμε, στον οποίο για να μη σκοτωθούμε μεταξύ μας, να μετράει η συμμετοχή. Να πρέπει απλώς να κάνεις κάτι κι ας μη βγεις πρώτος. Ακολουθούν προτάσεις:
1. Τα νιάνιαρα που θέλουν χιονάκι, να βγουν να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ που είναι και της μόδας, ακούω.
2. Οι γηραιότεροι να το ρίξουμε στην ορειβασία ή έστω στην πεζοπορία σε κοντινή δασώδη περιοχή.
3. Οι Πειραιώτες (όλοι οι Πειραιώτες ανεξαρτήτως φύλου) να δοκιμαστούν στο κολύμπι ανοιχτής θαλάσσης. ΓΙ' αυτούς ειδικά θα θεωρείται επιτυχής η συμμετοχή αν πιάσουν το στόχο της Αίγινας. Αλλά θα εκτιμηθεί δεόντως αν προσπαθήσουν να εκπληρώσουν τους ευγενείς πόθους των νησιωτών.
4. Οι νησιώτες, λοιπόν, επειδή νομίζω τρέχουν περισσότερο από άλλους (καλά, όχι οι Ροδίτες ... αλλά τέλος πάντων) δε θα έχουν σωματική διαδικασία. Θα διαγωνιστούν στη μαγειρική. Όσοι είναι του μαντολάτου θα κεράσουν γλυκό. Όσοι είναι στα γιουβαρλάκια ... μια χαρά. Μετά τα τόοοοσα μίλια από τον Πειραιά, η σουπίτσα θα κάνει καλό. Όπως κι η ζάχαρη με το ασπράδι, βέβαια.
Εγώ, ανήκων στους γηραιότερους, θα κάνω ορειβασία. Αλλά, επειδή το έχω και στην ανοιχτή θάλασσα, δε μου κάνει και τρελό κόπο να διασχίσω το μισό Αιγαίο και μέσω Ισθμού να φτάσω Ιόνιο, με μια προυπόθεση όμως. Αν είναι θέλω και γιουβαρλάκια και μαντολάτο :)

ΠΡΟΣΟΧΗ: επαναλαμβάνω - θα αμειφθεί μόνο η συμμετοχή κι όχι ο χρόνος ή οι ικανότητες - για σας το κάνω, γιατί ως γνωστόν ο crocark δε θα μασούσε σε τίποτα - εκτός ίσως από το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Πριν βγει στον αέρα ο καινούριος διαγωνισμός, επεξεργαστείτε το :D

Off...

giovanna wrote: Κανείς δεν είναι μερικός, πολύ μου άρεσε αυτή η λέξη αλλά τι σημαίνει τι θα πει μερικός κανείς δεν είναι μερικός όλοι είμαστε μέλη σε μια τέλεια οργανωμένη ομάδα που αρχίζει να συζητάει για ένα παιγνίδι π.χ. το MYST και να καταλήγει εάν ο ΠΑΟΚ έβαλε γκόλ δεν είναι κακό,

Ξέρω ότι με πειράζεις και το διασκεδάζω, αλλά πιο πολύ διασκεδάζω όταν μια Πειραιώτισσα λέει ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ :D Που, πότε;

@ Tasos
Καταλαβαίνω ... :lol: Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ενδοιασμούς για το ποιο είναι πιο αντρικό ποτό: το strawberry daquiri ή η Μαλαματίνα :lol:

@ Wicked

WickedMan wrote: crocark έγραψε:
Το λέει και το meteo, εγγύηση...

Α, όχι! Όχι, όχι και πάλι όχι!

Φίλε, πλάκα έκανα. Είναι γνωστό ότι το meteo δεν πέφτει και πολύ μέσα. Ψιλοπέφτει στα χοντρικά και μπορείς να κάνεις έναν άλφα προγραμματισμό, αλλά ... ας σε βοηθήσω λιγάκι :D Μια και είσαι και ναυτικός ...
poseidon.hcmr.gr/
Θεωρείται αρκετά έγκυρο και προτιμάται ειδικά από τους ψαράδες. Π.χ. άμα θες ανέμους για τη Χίο:
poseidon.hcmr.gr/sailing_forecas ... ea_id=naeg
Εσύ ειδικά, μ' αυτά που μαθαίνω, εξαιρείσαι από το διαγωνισμό. Ή θα κάνεις ιστιοσανίδα ή συναγρίδα πλακί. Διάλεξε :wink: :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Ιαν 2012 10:13 #35459 by Constantine_R
@crocark
Τα μαντολάτα μπορώ απλώς να τα αγοράσω ή πρέπει να τα φτιάξω με τα χεράκια μου;
Αν είναι το δεύτερο, επιλέγω καλύτερα καλλιτεχνικό πατινάζ (που είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ).

@WickedMan
Καλά ρε συ Wicked δεν ακούσατε το γέρο σοφό και συμβουλευτήκατε αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου; :D
Τώρα σοβαρά, πάντα να ακούς τους παππούδες όταν προβλέπουν καιρό στο τόπο τους. Εγγύηση.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”