Κλήρωση: Οι Advocates... συνωμοτούν με την Anima!!

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
17 Ιαν 2012 01:13 #35646 by Fallen Angel
Πληροφορίες και κανόνες για την κλήρωση των δέκα τυχερών που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του Συνωμoσίες ΙΙ κι ένα του Συνωμοσίες Ι (bulk copy), καθώς και των πρώτων 100 που θα στείλουν e-mail και θα κερδίσουν αυτόματα ένα (bulk) αντίτυπο του Συνωμοσίες Ι:

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε τα δύο ελληνικής παραγωγής αυτά παιχνίδια;
Αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο <!-- e --><a href="mailto:adventureadvocate@yahoo.gr]adventureadvocate@yahoo.gr[/url]<!-- e -->, με τον τίτλο "CONTEST - Συνωμοσίες", και το ονοματεπώνυμό σας στο περιεχόμενο του μηνύματος.

Σημαντική Σημείωση:
Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις από τυχόν προβλήματα λήψης των e-mails σας (επειδή έχουμε κάποια προβληματάκια αυτή την περίοδο), η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει πως έλαβε τη συμμετοχή σας. Εάν δε λάβετε την επιβεβαίωσή μας, δε λάβαμε το e-mail σας. Ενημερώστε μας (στο παρόν thread).

Έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση;
Στην κλήρωση δεν μπορεί να λάβει μέρος η συντακτική ομάδα του Adventure Advocate -προφανώς.

Μπορώ να στείλω πολλές συμμετοχές; Θα αυξηθούν οι πιθανότητές μου να κερδίσω;
Κατηγορηματικά: ΟΧΙ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ στην κλήρωση. Σε περίπτωση που κάποιος στείλει περισσότερα από ένα e-mails, οι επιπλέον συμμετοχές θα απορριφθούν και θα ληφθεί υπόψιν μόνο η πρώτη. Θα σας παρακαλέσουμε εντούτοις να στείλετε μία μόνο συμμετοχή, ώστε να γίνει και το έργο μας ευκολότερο.

Μέχρι πότε πρέπει να στείλω τη συμμετοχή μου ώστε να είναι έγκυρη;
Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές που θα έχουν σταλεί από σήμερα, 17 Ιανουρίου 2012 (ώρα: τώρα), έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 (ώρα: μεσάνυχτα). Όσες συμμετοχές σταλούν αργότερα θα απορριφθούν ως άκυρες και δε θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης.

ΑΛΛΑΓΗ:
Παράταση κλήρωσης έως τις 5 Φεβρουαρίου λόγω του προβλήματος που προέκυψε με το e-mail μας.

Πότε θα γίνει η κλήρωση;
Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2012, παρουσία τουλάχιστον τριών μελών της ομάδας του Adventure Advocate.

Πώς θα μάθω αν κέρδισα;
Στην κλήρωση θα ανακηρυχθούν ΔΕΚΑ νικητές, καθώς και τρεις επιλαχόντες. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ανακοινωθούν μέχρι και την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου στο site μας και θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail.

Πώς και πότε θα παραλάβω το δώρο μου αν κερδίσω;
Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της νίκης τους. Προκειμένου να το παραλάβουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail ή στο παρόν thread, και κατόπιν συνεννοήσεως είτε θα τους στείλουμε το δώρο τους μέσω courier με δική τους επιβάρυνση είτε θα τους παραδώσουμε χέρι-χέρι (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκτός ιδιαίτερης συνεννοήσεως με τη συντακτική ομάδα του Adventure Advocate).

Μετά το πέρας των 30 ημερών και σε περίπτωση που κάποιοι από τους νικητές δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας για να διεκδικήσουν το δώρο τους, νικητής θα ανακηρυχθεί αυτόματα ο αντίστοιχος επιλαχόντας/επιλαχούσα και θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail.

Σημείωση: το δώρο θα δωθεί υποχρεωτικά και μόνο στο όνομα που κληρώθηκε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ στην υπέροχη αυτή κλήρωση που μας προσφέρει η αγαπημένη Anima ppd-interactive!! :)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
17 Ιαν 2012 04:25 #35647 by manos426f
Λέτε να είμαι ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή; :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
17 Ιαν 2012 04:49 #35649 by Pournelaos
Ξέχασα να γράψω στο email ότι αν είμαι στους 100 πρώτους τότε να πάει στον 101 το Conspiracies I επειδή το έχω ήδη. Βλακεία έκανα?

More
17 Ιαν 2012 09:22 #35650 by Constantine_R

manos426f wrote: Λέτε να είμαι ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή; :)

Όχι :mrgreen:

Παιδιά συγχαρητήρια και πάλι για το διαγωνισμό. :D

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
17 Ιαν 2012 09:40 #35651 by crocark

Constantine_R wrote: Όχι

Αχαχαχαχαχαχααα :lol:

Constantine_R wrote: Παιδιά συγχαρητήρια και πάλι για το διαγωνισμό.

... Άντε βρε τεμπέληδες όλοι. Μούχλα θα πιάσετε ...
Πάω να ρίξω μόνος μου ένα μακροβούτι μέχρι τη Σκόπελο να ξεμουδιάσω λίγο ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
17 Ιαν 2012 10:18 #35652 by tsampikos
Εκπληκτική κλήρωση-προσφορά! Αξίζουν μπράβο στους αγαπημένους μας Admins αλλά και στην Αnima για τη μοναδική αυτή προσφορά. :D

Mόλις εστάλη η συμμετοχή μου! :)

More
17 Ιαν 2012 10:20 #35653 by Constantine_R

crocark wrote: ... Άντε βρε τεμπέληδες όλοι. Μούχλα θα πιάσετε ...
Πάω να ρίξω μόνος μου ένα μακροβούτι μέχρι τη Σκόπελο να ξεμουδιάσω λίγο ...

Πήγαινε σήμερα που δεν φυσάει... :P

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Visitor
  • Visitor
17 Ιαν 2012 14:32 #35654 by
Μόλις έστειλα το δικό μου. Good luck σε όλους.

Ανυπομονώ να παίξω το 1, έχω κρατήσει πολλά καλά λόγια και είναι ψηλά στη λίστα με τα χιλιάδες μελλοντικά υποψήφια προς παίξιμο

More
17 Ιαν 2012 15:29 #35655 by WickedMan
Έστειλα και γω. Επειδή, όμως, θέλω να είμαι δίκαιος να θυμίσω ότι σε ανύποπτο χρόνο είχα κάνει κριτική στην Anima για την τιμή του Συνωμοσίες 2. Η συγκεκριμένη, λοιπόν, προσφορά τους τιμά ιδιαίτερα. Respect, που λένε και στο χωριό μου :)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
17 Ιαν 2012 16:07 #35656 by Themistoklis
Καλησπερα σε ολους. Εστειλα, επισης, e-mail σημερα (Τριτη) το πρωι :)

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
17 Ιαν 2012 17:26 #35661 by crocark

WickedMan wrote: Έστειλα και γω. Επειδή, όμως, θέλω να είμαι δίκαιος να θυμίσω ότι σε ανύποπτο χρόνο είχα κάνει κριτική στην Anima για την τιμή του Συνωμοσίες 2. Η συγκεκριμένη, λοιπόν, προσφορά τους τιμά ιδιαίτερα. Respect, που λένε και στο χωριό μου :)

Κι εγώ περίμενα να βγει κάποιος και να κάνει μια τέτοια παραδοχή επιτέλους! Στο δικό μου το χωριό το λένε αλλιώς, αλλά το νόημα είναι το ίδιο :D
(από που είσαι; από το Saxton; από τη Χιό ποιος είναι; )
Παρεμπιπτόντως, εγώ δε θέλω το 2. Αν και άμα ..., θα το πάρει επιλαχών. Το 1 θέλω που το γρατσούνισα και το είχα και σε CD. Φαντάζομαι ότι προσφέρεται η έκδοση DVD, ε; Επίσης, απαντητικό mail δεν έλαβα, αλλά κάτι μου λέει ότι θα σταλούν ένα - ένα κι ότι δεν πρέπει ν' αγχώνομαι.

Edit

Fallen_Angel wrote: Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της νίκης τους. Προκειμένου να το παραλάβουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail ή στο παρόν thread

Εκ μέρους μερίδας των μελών που περιλαμβάνει τουλάχιστον την αφεντιά μου, παρακαλώ πολύ να μείνετε στη χρήση του πρώτου εκ των δυο τρόπων (email) και να μη χρησιμοποιήσετε το παρόν thread. Μετά το πέρας του διαγωνισμού, όσο κι αν οι διαχειρίστριες δεν το θέλουν, εδώ θα γίνει ο κακός χαμός. Επιτέλους κυρίες και κύριοι διαχειριστές κάντε παιχνίδι χωρίς να μας στερείτε τα δικά μας αγαπημένα παιχνίδια :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
17 Ιαν 2012 19:24 #35664 by tsampikos
Τα σωστά να λέγονται. Κριτική στο παιχνίδι και στην τιμή είχα ασκήσει κι εγώ και μάλιστα επιθετική. Τα απανωτά patch σε συνδιασμό με την μεγάλη αναμονή ετοιμασίας του παιχνιδιού μου είχαν δημιουργήσει αρνητική εντύπωση. Και την τιμή επίσης την θεωρούσα υπερβολικά ψηλή.Το αγόρασα όμως το παιχνίδι, γιατί στηρίζω τα Ελληνικά όπως όλοι μας άλλωστε.Στην τελική παρά τις δυσκολίες και τις ατέλειες βάζει τα γυαλιά σε πολλά ξένα παιχνίδια.Κι εγώ αν κερδίσω το Conspiracies 2 το προσφέρω σε κάποιον που δεν θα κερδίσει. Μου αρκεί το Conspiracies 1 που δεν το έχω.

More
17 Ιαν 2012 19:38 #35666 by Tasos
Συγχαρητήρια στην Anima για τη πρωτοβουλία! Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο σέβεται την κοινότητά μας!
Καλή επιτυχία στους τυχερούς, να χαρείτε τα παιχνίδια και να αφήσετε τις κριτικές, δεν είναι η ώρα τους!

More
17 Ιαν 2012 20:29 #35668 by Praetorian
Και μια συμμετοχή από μένα :)
Καλύ τύχη σε όλους και συγχαρητήρια στην ομάδα διαχείρισης που εξασφάλισε μια πολύ καλή προσφορά για τους φίλους των adventures.

Fallen_Angel wrote: Εάν δε λάβετε την επιβεβαίωσή μας, δε λάβαμε το e-mail σας. Ενημερώστε μας (στο παρόν thread).

Σχετικά με αυτό... Πόσο σύντομα περιμένουμε μια επιβεβαίωση; Είναι άμεση ή γίνεται "χειρωνακτικά" οπότε μπορεί να καθυστερήσει μερικές ώρες; Ρωτάω κυρίως γιατί το e-mail το έστειλα το πρωί από τον gmail λογαριασμό μου, αλλά δεν μου ήρθε απάντηση.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
17 Ιαν 2012 22:16 #35669 by Constantine_R
Μου ήρθε αυτό το mail:
Από: <!-- e --><a href="mailto:postmaster@mail.hotmail.com]postmaster@mail.hotmail.com[/url]<!-- e -->
Θέμα: Delivery Status Notification (Delay)?

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipients has been delayed.

<!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e -->

Στο mail υπάρχει συνημμένο το mail που έστειλα.

@Mods
To delay δηλώνει ότι άργησε να πάει ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν το έχετε παραλάβει;