Κλήρωση: Οι Advocates... συνωμοτούν με την Anima!!

More
20 Ιαν 2012 10:43 #35696 by Constantine_R

Elessar wrote: Φτιάξαμε προσωρινά το e-mail <!-- e --><a href="mailto:adventureadvocate@yahoo.gr]adventureadvocate@yahoo.gr[/url]<!-- e -->

Στείλτε σας παρακαλώ, ΟΛΟΙ τις συμμετοχές σας εκ νέου σε αυτό. Θα λάβατε αυτόματη απάντηση ότι παραλάβαμε το e-mail σας.

Επίσης ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε.

Σας ευχαριστούμε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Elessar wrote: σε ποιο provider είναι το e-mail σου;

Έχω hotmail.
Πάντως πήρατε τη συμμετοχή μου, οπότε όλα καλά.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2012 20:43 #35701 by giovanna
Τι κρίμα τα έχω και τα δύο :(

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
06 Φεβ 2012 23:39 #35932 by Fallen Angel
And the lucky wiiiiiinners aaaare:

Σαρρημαυρογένης Μανώλης
Γαλανόπουλος Ζαφείριος
Αντωνίου Αθανάσιος
Τσιτσούλη Ελένη
Καούκης Παναγιώτης
Κρικώνης Βασίλης
Ζουππουρής Γιώργος
Παπαμιχαήλ Ευαγγελία
Ταμπάκης Παναγιώτης
Μιχαλιός Μιχάλης

Και οι (σχεδόν) lucky επιλαχόντες είναι:
Ρουσιάνος Κωνσταντίνος
Παναγιοτόπουλος Αλέξανδρος
Δανιήλ Αλέξανδρος

Κι ασφαλώς... ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες κέρδισαν το αντίτυπο του Συνωμοσίες 1.

ΥΓ: Θα λάβετε και σχετικά e-mails όλοι για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή των δώρων σας. Υπομονή, όμως. Είστε πολλοί αυτή τη φορά κι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Ευχαριστώ για την κατανόηση. :)

Nothing happens unless first a dream...

More
07 Φεβ 2012 17:21 #35941 by emmanuel
Γουάάάάουουου, κέρδισα!!! Και πρώτος-πρώτος στη λίστα... φαίνεται ότι είναι η τυχερή μου μέρα! Θα παίξω κανα λόττο σήμερα το απόγευμα! :D

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
07 Φεβ 2012 18:51 #35942 by WickedMan
Χμ, αφού για πρώτη φορά στη ζωή μου κέρδισα φλουρί σε βασιλόπιτα, τώρα κερδίζω και δώρο σε κλήρωση. Κάτι δεν πάει καλά φέτος... :shock: Σε καλή μας μεριά, Emmanuel 8)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Φεβ 2012 19:00 #35943 by tsampikos
Εγώ πάλι απ'οτι φαίνεται δεν κερδίζω με τίποτα. Μπορεί να κέρδισα το φλουρί στην βασιλόπιττα αλλά οι κληρώσεις γενικά δεν με ήθελαν. Αλλά δεν πειράζει. Τις συνωμοσίες ΙΙ το έχω, θα πάρω το Ι από τη συμμετοχή. Μια χαρά. :)

More
07 Φεβ 2012 20:45 #35948 by Praetorian
Weeeeeeeeh!!! Από ό,τι φαίνεται κι εγώ κέρδισα, εκτός και αν υπάρχουν πολλαπλοί Αντωνίου Θανάσηδες (sic) στις συμμετοχές. 3 είχαμε στη σειρά μου στο στρατό :lol:
Όπως και να 'χει, ευχαριστώ!!

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
07 Φεβ 2012 21:14 #35950 by Constantine_R
Καλή επιτυχία στους επιλαχόντες......................... (τη γκαντεμιά μου!!!)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
10 Φεβ 2012 05:12 #36041 by Pournelaos
WTF κέρδισα :shock: Νόμιζα δε θα το έπαιζα ποτέ αν δεν έβγαινε σε καμιά αμερική να το ebayάρω.

More
10 Φεβ 2012 09:56 #36045 by crocark
Κι εγώ νόμιζα ότι το Pournelaos ήταν όνομα :?

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Φεβ 2012 14:38 #36059 by manos426f
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!!!! :D :D :D

Εγώ πάλι αμέλησα να δω τη νέα e-mail διεύθυνση (ας πρόσεχα),αλλά τουλάχιστον έχω ήδη το Συνομωσίες Ι... :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
10 Φεβ 2012 20:59 #36069 by Pournelaos

crocark wrote: Κι εγώ νόμιζα ότι το Pournelaos ήταν όνομα :?

Το άλλαξα γιατί όταν άκουγαν Pournelaos όλοι κρύβονταν.

More
14 Φεβ 2012 02:37 #36122 by WickedMan
ε, βασικά μόλις συνηδητοποίησα ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Το Σάββατο μου στάλθηκαν δύο e-mail από το <!-- e --><a href="mailto:contest@adventureadvocate.gr]contest@adventureadvocate.gr[/url]<!-- e -->. Το πρώτο λέει &quot;μπράβο κέρδισες&quot; και το δεύτερο λέει &quot;τον π..λο&quot; :lol: :lol: :lol:
Εχμ, πέρα από την πλάκα, όντως το ένα mail λέει ότι κέρδισα το Συνομωσίες 2 και μετά από 10 λεπτά έχει έρθει ένα άλλο που λέει ότι δεν κέρδισα, αλλά ότι κέρδισα το Συνομωσίες 1 λόγω συμμετοχής. Το όνομα μου είναι όντως μέσα στους 10 νικητές που ανακοίνωσε η Fallen. Οπότε τι ισχύει;

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
14 Φεβ 2012 13:45 #36132 by Fallen Angel
Ισχύει το εξής πολύ απλό: κάπου έμπλεξα τα μπούτια μου κι εκεί που έστελνα στους πολλούς, έστειλα και σε 'σένα ενώ δεν έπρεπε. Έλα μωρέ, κέρδισες και bonus e-mail. Ποιος στη χάρη σου;! :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
14 Φεβ 2012 21:20 #36138 by
Eπειδή δεν ξέρω πότε θα δει να απαντήσει η Fallen στο e-mail μου, μπορεί να μου πει κάποιο άλλος που μπορεί να γνωρίζει, αν υπάρχει η δυνατότητα αύριο απόγευμα/βράδυ να περάσω από κάπου να πάρω το Συνομωσίες 1; Μένω εκτός Αθήνας αλλά αύριο θα είμαι εκεί για άλλη δουλειά. Θέλω να ξέρω αν βολεύει και μπορώ να το κανονίσω.

edit: Μίλησα με Fallen στο Facebook! Για όποιον δεν το ξέρει (όπως κι εγώ, μου ήρθε φαεινή ιδέα κι έψαξα) υπάρχει σελίδα του adventure advocate στο facebook εδώ www.facebook.com/groups/36822931104/ :)