Πρόβλημα στον Opera

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
05 Μαρ 2014 22:43 #42455 by
Χαιρετώ!

Έχω το πρόβλημα που φαίνεται παρακάτω όταν ανοίγω το site από Opera. Όταν σκρολλάρω, το βιντεάκι παραμένει στο κέντρο της οθόνης και μπορώ να διαβάζω μόνο τα γύρω γύρω

Μπορείτε να κουτσομπολέψετε ελεύθερα για το πλήθος των ανοιχτών tabs, ευχαριστώ :lol:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Μαρ 2014 07:54 #42461 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Πρόβλημα στον Opera
Βασικά θα πρότεινα με όσα sites συναντάς πρόβλημα απεικόνισης απλά να αλλάζεις browser, αλλά εντάξει λίγοι το κάνουμε σε γενικές γραμμές.

Εδώ εισαι μέσα στα θέματα συμβατότητας? docs.joomla.org/Joomla_Browser_Support

Αυτό μου κάνει χοντρικά και δίχως βαθιά γνώση του στησίματος της σελίδας για πρόβλημα template/CSS με τα extension του opera [αν έχει δλδ τις παραξενιές που έχουν οι 3 "μεγάλοι"], αλλά δεν το έχω ερευνήσει καθόλου πέρα από κάποιες δοκιμές που είχα κάνει με δικό μου MCV μοντέλο και λίγο Drupal 7 στο οποίο πλατσούρισα για λίγο.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• Visitor
  • Visitor
07 Μαρ 2014 08:35 #42463 by
Καλή σας ημέρα!

Το πρόβλημα οφείλεται στην έκδοση του Opera που έχετε. Παρακαλώ κάντε update/upgrade στην τελευταία έκδοση του Opera (είναι η Version 20) και το πρόβλημα θα λυθεί. Κι ο νέος opera δεν κρεμάει όσο ο παλιός (I'm an opera fan too!) 8)

Επίσης Mortal στην συγκεκριμένη περίπτωση το ζόρι του opera έχει να κάνει με την συμβατότητα του για "modal windows" που χρησιμοποιούν jQuery κι όχι με την πλατφόρμα του Joomla.

More
07 Μαρ 2014 09:55 #42465 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Πρόβλημα στον Opera
Καλημέρα. Δες λίγο κοπελιά. Πέντε χρόνια προσπαθώ να κάνω την υπογραφή μου ροζ και δεν τα καταφέρνω. Τι έκανες;

EDIT
Χα! Ωραία, άκυρο. Το έκανα και τώρα που το έκανα έχω να δηλώσω πως ήταν άδικο όλο αυτό. Τι τις έχει τις επιλογές που απαγορεύουν το ροζ; 5 χρόνια χαμένα ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
07 Μαρ 2014 10:08 #42466 by Mortal
@Webμαστόρισα ;)

Το λέει κι ο τίτλος σου; ;) Εγώ ξέρεις, αρχαίος από τα χρόνια Pascal/C/Assembly/Basic [τρελές ανατριχίλες] και αγνού παρθένου HTML3.κάτι αν δεν κάνω λάθος , και το Jquery [MCV sent me there] όπως το είδα, απλά το είδα, και ΑΠΛΑ είδα το πως την έχουν καταβρεί με τα kit τους ο FF και ο Chrome οπότε απλά έμεινα και πειραματίστηκα με τον ταπεινό explorer [που όλοι τον βρίζουν, αλλά πέρα από τα τρελά crasharίσματα του τις σελίδες τις βλέπεις A-Ok]. ;) Nope δεν θα πιάνω ένα ένα τα αντικείμενα της σελίδας και θα τους αλλάζω τις ιδιότητες! ;) Τα αφήνω σε εσάς τους Webάκηδες αυτά!

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Μαρ 2014 10:18 #42467 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Πρόβλημα στον Opera
Βαλε τον Maxthon αδερφε και δεν θα ξανασχοληθεις με αλλον browser!

More
07 Μαρ 2014 11:37 #42469 by Mortal
Thanks! Θα τσεκαριστεί [τουλάχιστον ο portable για να μη το ζορίσω το laptopάκι (desktop replacement i5 και 24/7/365)]. :)

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Μαρ 2014 11:44 #42470 by tsampikos

Mortal wrote: Thanks! Θα τσεκαριστεί [τουλάχιστον ο portable για να μη το ζορίσω το laptopάκι (desktop replacement i5 και 24/7/365)]. :)

Βλέπω να τον ορίζεις και σε κυρίως Browser. Είναι η ανερχόμενη δύναμη, πραγματικά. ΑΠό τότε που τον έβαλα για μένα έχουν πάψει να υπάρχουν οι άλλοι. Τρομερός.

More
07 Μαρ 2014 12:33 #42472 by Mortal
Χμ... διόλου κακός, ωστόσο στο φόρτωμα νομίζω πως ο ΙΕ10 του ρίχνει λιγάκι. Ή ίσως να είναι και το γεγονός πως ο ΙΕ τα πετάει flash-up και δεν εμφανίζει τις εικόνες σαν να κατεβαίνουν τμηματικά. Γρήγορος πάντως σαν φόρτωμα και γενικά ελαφρύ περιβάλλον δίχως πολλά πολλά. Πολύ θετικό αυτό. Δεν δείχνει να crashάρει για την ώρα. :)

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Μαρ 2014 14:19 #42473 by tsampikos
Eγώ έχω αυτόν και τον IE11. Tον ΙΕ σχεδόν ποτέ δεν τον χρησιμοποιώ αν και ομολογουμένως είναι πολύ καλός. Ο Maxthon έχει και ωραίο βολικό φόρουμ απ'οπου κατεβάζεις και τα συνεχή updates του.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
07 Μαρ 2014 21:08 #42476 by
wEbMastorisa κάνω Έλεγχο ενημερώσεων και μου γράφει ότι χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση. Έχω την έκδοση 12.16
Υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος και να πρέπει να κάνω manually download την καινούρια;

More
08 Μαρ 2014 08:56 #42495 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Πρόβλημα στον Opera
Ε λογικά αφού έχεις ξεμείνει κάτι major εκδόσεις πίσω δεν μπορεί να σε αναβαθμίσει αυτόματα. Το παθαίνει και ο firefox αυτό.
Κατέβασε την καινούρια χειροκίνητα και εγκατέστησε τη.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]