Ενημέρωση λίστας Mini Reviews
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
20 Αυγ 2015 19:35 - 24 Αυγ 2015 14:04 #46465
by giovanna
Ενημέρωση λίστας Mini Reviews was created by giovanna
Χωρίς να θέλω να γίνω πικρόχολη, αλλά πότε επιτέλους θα συμπληρωθεί η λίστα των rewiews των μελλών, δεν έχει περάσει πάρα μα πάρα πολύ χρόνος προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να διαβάσω ένα review στο γράμμα Τ αλλά τίποτα, είναι κλειστά όλα εδώ μέχρι να μεταφερθούνε.
Last edit: 24 Αυγ 2015 14:04 by Fallen Angel. Reason: Τίτλος, προς αποφυγή σύγχυσης
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Less
More
23 Αυγ 2015 19:42 - 24 Αυγ 2015 14:04 #46474
by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Ενημέρωση λίστας Mini Reviews
Με ιδιαίτερη χαρά βεβαίως βεβαίως (έχω πάρει και το επίσημο ύφος μου, αλλά δυστυχώς δε φαίνεται γραπτώς) ανακοινώνω πως τα προβλήματα με τα links των mini reviews που προέκυψαν με τη μεταφορά του φόρουμ, έχουν πλέον αποκατασταθεί. Τόσο η λίστα των mini reviews στο forum όσο και η λίστα με τα reviews των μελών στην κεντρική σελίδα λειτουργούν και πάλι κανονικά. Επίσης η λίστα των mini reviews στο φόρουμ έχει πλήρως ενημερωθεί!
Αν μας έχει ξεφύγει κάτι, πχ υπάρχει ακόμα κάποιο νεκρό link ή κάποιο δεν οδηγεί στη σωστή σελίδα, παρακαλώ ενημερώστε και θα το διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται...
Αν μας έχει ξεφύγει κάτι, πχ υπάρχει ακόμα κάποιο νεκρό link ή κάποιο δεν οδηγεί στη σωστή σελίδα, παρακαλώ ενημερώστε και θα το διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται...
Last edit: 24 Αυγ 2015 14:04 by Fallen Angel. Reason: Τίτλος, προς αποφυγή σύγχυσης
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Αυγ 2015 20:02 #46486
by giovanna
Replied by giovanna on topic Ενημέρωση λίστας Mini Reviews
@Castle...
Προσκυνώ να σε καλά!! Τώρα αυτό το smile που έβαλα έιναι καλό ή κακό? Πάντως λύπουνε απο εδώ τα φιλάκια, η καρδούλες κ.λ.π.
Προσκυνώ να σε καλά!! Τώρα αυτό το smile που έβαλα έιναι καλό ή κακό? Πάντως λύπουνε απο εδώ τα φιλάκια, η καρδούλες κ.λ.π.