Δημιουργία Τμήματος Ανταλλαγών
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
"δεν πρόκειται να πλήρωσω κανέναν αυτές τις γιορτές, έχουν γίνει απαράδεκτοι"
Η ιδέα εφαρμόζεται εδώ και χρόνια έξω, από εξειδικευμένα κιόλας sites, και παρά τά κάποια προβλήματα σε σχέση με την αξιοπιστία των μελών τους, φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. Σέ μάς τά πράγματα είναι πιο απλά, μια κι έχουμε να κάνουμε με κλειστό κύκλωμα μελών, κι η εμπιστοσύνη μπορεί να θεωρείται δεδομένη.
Η λειτουργία του είναι απλή: Οποιο μέλος θέλει, μπορεί να δημοσιεύσει μια λίστα με τά παιχνίδια πού διαθέτει γι' ανταλλαγή, κι άλλη μία, με τά παιχνίδια πού ψάχνει να βρεί. Όταν ο Α βρεί στον Β κάποιον τίτλο πού ψάχνει και παράλληλα έχει στην δική του λίστα κάποιον τίτλο πού γυρεύει ο Β, απλά τά ανταλλάσσουν μεταξύ τους.
Οι Τίτλοι πρέπει νά συνοδεύονται κι από πληροφορίες σχετικά μέ τό άν υπάρχει κουτί ή manual καί, γιά νά μήν ύπάρχει καί κίνδυνος γιά τούς υπεύθυνους τού site, νά είναι αυθεντικοί.
Η συνεννόηση μπορεί νά γίνεται δημόσια, μέσα από τό site, κι η αποστολή τους μέσω Ταχυδρομείου, σάν συστημένο δέμα, γιά νά υπάρχει κι η απόδειξη καί νά μήν υπάρχουν αμφιβολίες καί παρεξηγήσεις.
Ετσι, αγοράζοντας κάποιος ένα-δυό παιχνίδια τόν χρόνο, μπορεί νά παίζει δεκαπλάσια, μ' ένα κόστος γύρω στά 5 ευρώ, όσο έχουν δηλαδή τά ταχυδρομικά.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- maladroid
- Templar Hunter
Εγώ θα έλεγα τουλάχιστον εμείς οι Βορειοελλαδίτες (Θεσσαλονικείς) να οργανώσουμε καμιά συνάντηση ανταλλαγής/δανεισμού. Το προτιμώ και στο δανεισμό παίζουν και τα πειρατικά (όχι ότι κανένας εδώ μέσα διαθέτει αλλά κουβέντα να γίνεται).
Πάντως η πρωτοβουλία του Αντρέα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όπως και να χει.
No good deed goes unpunished
- neo83_gr
- Schattenjäger
μαλιστα οι ανταλαγες θα μπορουσαν να ειναι και αντιγραφες για να μην αποχωριζεται καθενας το προτοτυπο του αν το θελει.
Βεβαια αν καποιοι με μικρες συλλογες, οπως εγω, αν παιρνουν τα games των αλλων και τα αντιγραφουν θα βγουν κερδισμενοι και δεν λεει.
- Jesse James
- Elite Member
neo83_gr wrote: ναι μεσα.μ'αρεσουν αυτες οι ιδεες εξοικονομισης πορων...
μαλιστα οι ανταλαγες θα μπορουσαν να ειναι και αντιγραφες για να μην αποχωριζεται καθενας το προτοτυπο του αν το θελει.
Βεβαια αν καποιοι με μικρες συλλογες, οπως εγω, αν παιρνουν τα games των αλλων και τα αντιγραφουν θα βγουν κερδισμενοι και δεν λεει.
olele-abebe
- Visitor
- maladroid
- Templar Hunter
SchOOl_VicTIm wrote: Νομίζω ότι ο Αντρέας δεν εννοούσε να αντλάσσονται οι τίτλοι για πάντα, αλλά μόνο μέχρι να παίξεις το adventure και μετά το επιστρέφεις. Ε, και μη κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας, το παίρνεις το κάνεις μια ελεεινή κόπια και το επιστρέφεις.
Αν όντως εννοούσε αυτό τότε συμφωνώ κι εγώ άνευ όρων. Και αγοραπωλησία όμως να εννοούσε, παραμένει ενδιαφέρουσα ιδέα αφού ορισμένοι μπορεί και να θέλουν να ξεφορτωθούν κάποιο παιχνίδι που είτε δεν τους άρεσε εξ' αρχής, είτε δεν σκοπεύουν να ξαναπαίξουν.
SchOOl_VicTIm wrote: Εγώ είμαι μέσα. Να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι... ( και κυρίως τα μεγάλα κεφάλια του site)
Μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος site. Το συγκεκριμένο δεν έχει μεγάλα κεφάλια αν και κατά καιρούς εμφανίζονται ορισμένα ακούραστα στόματα...
Εκτός κι αν δεν εννοείς το πάνω κεφάλι οπότε αλλάζει το πράγμα...
No good deed goes unpunished
- Visitor
(ναι, τα πάνω κεφάλια εννοώ, δε μιλάω για τον εαυτό μου )
Αν όντως είναι έτσι, κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να κινηθεί για την υλοποίηση κάτι τέτοιου, και στο κάτω κάτω, ας το ξεκινήσουμε μεταξύ μας οι 5-6 που είμαστε και στο μέλλον ασ έρθουν και άλλοι
- neo83_gr
- Schattenjäger
εγω ψαχνω το darkfall
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
1. Η ιδέα απευθυνόταν στούς υπεύθυνους τού site. Θέλει κάποια υποδομή η όλη διαδικασία κι ίσως καί νά μήν υπάρχει η διάθεση ή η δυνατότητα γιά κάτι τέτοιο.
2. Οποιαδήποτε τέτοια ιδέα, δέν μπορεί παρά νά αφορά ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ καί ΜΟΝΟ παιχνίδια. Οσο κι άν ακούγεται αστείο, Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κι ο οποιοσδήποτε μπορεί νά τραβήξει μιά μήνυση στούς υπεύθυνους καί νά τούς κάνει νά τρέχουν.
Καλύτερα λοιπόν νά περιμένετε, άν καί όποτε υπάρξει αποδοχή τής ιδέας.
- qrious
- Yahvo
η ιδέα για τμήμα ανταλλαγών (αλλα και πωλήσεων) adventue (εννοείτε πως μιλάμε μονο για αυθεντικά ) προσωπικά μου άρεσε αν και έχω αμφιβολίες για το πόσοι θα συμμετέχουν και αν θα πετύχει.
θα το συζητήσουμε και με τα αλλα παιδιά και ίσος υλοποιηθεί δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα.