πρόταση για συναντηση;;

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
16 Δεκ 2005 10:23 #6731 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic πρόταση για συναντηση;;
@giovanna

μα... δεν εχεις ξαναπαραστει ποτε σε συναντηση blind date/φορουμ/καναλιου irc/ιντερνετ παρεας γενικοτερα; :Ρ

και για να γινω πιο συγκεκριμενος: στην αρχη, στο σημειο ραντεβου ισως δεις ενα η δυο ατομα, σκορπια να κοιταζουν με ιδιαιτερα ερευνητικο και ψαρωμενο υφος που κρυβει αγωνια (ειναι χαρακτηριστικο ατομου που προκειται να συναντησει καποιον για πρωτη φορα). Ισως αργοτερα δεις αυτα τα ατομα να μιλανε μεταξυ τους. Αν εισαι ντροπαλη και περιμενεις κι αλλο, θα δεις να σχηματιζεται μια μεγαλυτερη παρεα, και μερικοι απο αυτους θα κοιτανε την περιοχη μηπως 'ψαρεψει' κανενας αλλος απο το AA που δεν τους εχει βρει ακομα. Αν πλησιασεις ισως ακουσεις κανενα διαλογο του στυλ 'Ναι αλλα ο Guybrush ειχε πλακα οταν ελεγε για την τρικεφαλη μαιμου'.

εγω θα σου λεγα οτι... μην ανησυχεις, με τον ενα η τον αλλο τροπο θα μας καταλαβεις. Τωρα δεν καταλαβαινεις τι εννοω, αλλα εκεινη τη στιγμη θα καταλαβεις και θα πεις 'δεν ξερω πως, αλλα κατα καποιο παραξενο τροπο σας γνωρισα'. Ουτως η αλλως ειναι πολυ σπανιο να εχουν συναντηση στο ιδιο μερος δυο διαφορετικα φορουμ.

πιστεψε με ετσι θα συμβει ακομα κι αν δε γινει ακριβως οπως τα λεω!! Εχω παρευρεθει σε παρα πολλες τετοιες φασεις και παντα ετσι γινεται, ειναι πολυ πιο απλο απο οτι φαινεται στην αρχη

it's just the vibes

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Δεκ 2005 21:13 #6732 by qrious
Replied by qrious on topic πρόταση για συναντηση;;
Όσοι θέλουν να παρευρεθούν στη συνάντηση του AdventureAdvocate στην Αθήνα, ας έρθουν την Κυριακή 18/12 στις 14.30 στην πλατεία Συντάγματος (στο συντριβάνι).

Ελπίζουμε να γνωρίστουμε κι από κοντά!

More
16 Δεκ 2005 23:18 #6733 by Sandman
Replied by Sandman on topic πρόταση για συναντηση;;
Οκ.Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τα πούμε απο κοντά.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

More
16 Δεκ 2005 23:48 #6734 by qrious
έχω την αίσθηση πως την θέση του σιντριβανιού έχει πάρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?

More
17 Δεκ 2005 01:52 #6735 by zorkian_mage
Replied by zorkian_mage on topic πρόταση για συναντηση;;
Και τι θα κάνουμε? Θα κανονιστεί για καμιά μπύρα ή κανένα άλλο event? Και όντως πρέπει να έχοθν βάλει χριστουγεννιάτικο δέντρο πάνω από το συντριβάνι!! :D

More
17 Δεκ 2005 02:42 #6736 by qrious
μάλλον θα πάμε σε κάποια από τις κοντινές καφετεριες.

More
17 Δεκ 2005 03:00 #6737 by giovanna
Replied by giovanna on topic πρόταση για συναντηση;;
@BostonLow

Τώρα κατάλαβα πως θα σας βρώ. Τι νά κάνω είναι το πρώτο blind ραντεβού στην ζωή μου. Εγώ πάντως θα διαλέξω τον ποιό όμορφο και θα του χαμογελάσω!!

Συντριβάνι πάντως δεν υπάρχει στην πλατεία, εκτός εαν εννοείται τα νερά που τρέχουν στον τοίχο δεξιά, κοντά στα σκαλοπάτια. Αυτό εννοείται? :wink:

More
17 Δεκ 2005 03:43 #6738 by Elessar
Replied by Elessar on topic πρόταση για συναντηση;;
Λοιπόν, πρέπει να επιβεβαιώσουν όσοι είναι να έρθουν ωστέ να γνωρίζουμε ακριβώς ποιους πρέπει να περιμένουμε. Μην φύγουμε κάποια στιγμή για να πάμε στην καφέτερια και κάποιος που έρθει πιο αργά δεν μπορέι να μας βρει!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
17 Δεκ 2005 03:55 #6739 by giovanna
Replied by giovanna on topic πρόταση για συναντηση;;
Εγώ, θα έρθω :!:

More
17 Δεκ 2005 04:58 #6740 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic πρόταση για συναντηση;;
Τι θα περιμένουμε μέσα στο κρύο? Τρελλαθήκατε?! Να είστε ΟΛΟΙ στην ώρα σας! :P 8)

Πέρα από την πλάκα, όντως αν κάποιος αργήσει, τι κάνουμε? Δε λέμε και πού θα πάμε, ώστε να μπορεί να μας βρει ακόμη κι αργότερα? Ή να πούμε απλά πως γενικά θα πάμε σε μια από εκείνες τις καφετέρειες?

Το να δώσει κάποιος το κινητό του να μπορούν να επικοινωνούν όλοι σε αυτό? Προσωπικά δε γίνομαι εθελοντής πάντως αυτής της πανέξυπνης (ειρωνικά φυσικά το λέω!!!) ιδέας! χεχεχε! :P

Nothing happens unless first a dream...

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
17 Δεκ 2005 07:18 #6741 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic πρόταση για συναντηση;;
θα ερθω κι εγω

για οποιον εχει προβλημα στην αναγνωριση, το τηλ μου θα ειναι xxxxxxxx και ζητηστε τον Αντισμηναρχο Μποστον Λοου

(υποψιν επιδοξων φαρσερ: ειναι προσωρινο και θα το εχω μονο τη συγκεκριμενη μερα και ωρα)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

More
18 Δεκ 2005 09:26 #6742 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic πρόταση για συναντηση;;
Καλα να περασετε παιδια!

Βγαλτε κ καμια φωτο να σας δουμε :lol:

Define normal...

More
19 Δεκ 2005 02:25 #6745 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic πρόταση για συναντηση;;
Ναι βαλτε τις φατσες και τα nick σας (για να σας φακελωσουμε...χχμμμ να σας δουμε εννοουσα!)
πειτε και πως περασατε για να ζηλεψουμε

More
19 Δεκ 2005 03:40 #6746 by Sandman
Replied by Sandman on topic πρόταση για συναντηση;;
Λοιπόν στη συνάντηση παρεβρεθήκαμε 6 άτομα.Εγώ κλασσικά έφτασα με 40+λεπτά καθυστέρησης(στο γυμνάσιο+λύκειο όταν πήγαινα ζήτημα να προλάβαινα σε 1 ολόκληρο χρόνο 2-3 φορές την προσευχή,έχω πρόβλημα με τα ραντεβού).Δυστηχώς επειδή γινόταν χαμός από τον κόσμο στο Σύνταγμα φάγαμε μια ώρα+ για να βρούμε καφετέρια(ήμουν και με 2 ώρες ύπνο ο καημένος).Τελικά βρήκαμε ένα παρακμιακό μαγαζί στη Πανεπισημίου που σέρβριρε cafe και καθίσαμε.

Καθίσαμε μέχρι της 6 παρά όπου και έκλεινε τοπ μαγαζί.Μπορώ να πω ότι παρά τα όποια μικροπροβλήματα το τελικό αίσθημα που μου έμεινε ήταν αρκετά όμορφο.Μιλήσαμε κυριώς για adventures φυσικά.Κρίμα που έλειπε ο Mortal από τη κουβέντα :( !Ευχαριστώ όλους για την ευχάριστη παρέα και καλά να περάσετε όλοι αυτές τις "χαρούμενες" μέρες.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

More
19 Δεκ 2005 03:42 #6747 by qrious
πραγματικά ήταν αδύνατον πάντως σήμερα να βρεθεί κάποιος χωρίς τηλέφωνο στο σύνταγμα. μιλάμε για χιλιάδες κόσμο.
αλήθεια ήρθε κάποιος που τελικά δεν κατάφερε να μας βρει?