War of Words - Πείτε μας την γνώμη σας.
- Elessar
- Topic Author
- Team
Less
More
21 Μάι 2006 02:07 #8758
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
War of Words - Πείτε μας την γνώμη σας. was created by Elessar
Θα θέλαμε να μας πείτε την γνώμη σας σχετικά με το Adventure Advocate.
Δηλαδή τι σας αρέσει, τι σας χαλάει, τι σας είναι αδιάφορο ή τι σας εκνευρίζει στο site.
Σχολιάστε οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό ενώ θα θέλαμε απόλυτη ειλικρίνεια, μην διστάσετε να απευθύνετε ακόμα και πολύ σκληρή κριτική, μεταξύ μας υπάρχει ήδη άνεση - τόσες φορές άλλωστε τα έχουμε χώσει ο ένας στον άλλον
Περιμένουμε τα σχόλια σας...
Δηλαδή τι σας αρέσει, τι σας χαλάει, τι σας είναι αδιάφορο ή τι σας εκνευρίζει στο site.
Σχολιάστε οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό ενώ θα θέλαμε απόλυτη ειλικρίνεια, μην διστάσετε να απευθύνετε ακόμα και πολύ σκληρή κριτική, μεταξύ μας υπάρχει ήδη άνεση - τόσες φορές άλλωστε τα έχουμε χώσει ο ένας στον άλλον
Περιμένουμε τα σχόλια σας...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- user_32
- Elite Member
Less
More
21 Μάι 2006 05:53 #8763
by user_32
Replied by user_32 on topic War of Words - Πείτε μας την γνώμη σας.
Ας κάνω εγώ την αρχή.
Αυτό που γουστάρω πιο πολύ είναι η συνεχή και γρήγορη ενημέρωση που έχει για πολλά adventures.Φυσικά τα reviews και τα previews είναι τόσο πολλά και τόσο ωραία γραμμένα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλοι του forum τα οποία μου φέρθηκαν ωραία και μου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα μου
Αυτό που γουστάρω πιο πολύ είναι η συνεχή και γρήγορη ενημέρωση που έχει για πολλά adventures.Φυσικά τα reviews και τα previews είναι τόσο πολλά και τόσο ωραία γραμμένα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλοι του forum τα οποία μου φέρθηκαν ωραία και μου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα μου
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Μάι 2006 07:16 #8808
by giovanna
Replied by giovanna on topic War of Words - Πείτε μας την γνώμη σας.
@Elessar,
Με καλή πάντα πρόθεση, αυτό με την ώρα συνεχιζει να με μπερδεύει. Γιατί θα πρέπει η ώρα να είναι παντα λανθασμένη + 2 ώρες.
Δεν μπορούμε να έχουμε τη κανονική ώρα όταν μπαίνουμε στο forum. Βλακεία είπα δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι το μοναδικό που με ξενίζει.
Με καλή πάντα πρόθεση, αυτό με την ώρα συνεχιζει να με μπερδεύει. Γιατί θα πρέπει η ώρα να είναι παντα λανθασμένη + 2 ώρες.
Δεν μπορούμε να έχουμε τη κανονική ώρα όταν μπαίνουμε στο forum. Βλακεία είπα δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι το μοναδικό που με ξενίζει.
- neo83_gr
- Schattenjäger
Less
More
22 Μάι 2006 23:59 #8821
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic War of Words - Πείτε μας την γνώμη σας.
μην το ματιασω μια χαρα παει το siteακι μας
να δω αν θα κανουμε και meeting
να δω αν θα κανουμε και meeting