Ενας μεγαλος καλλιτεχνης...

  • agrimi78
  • Topic Author
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
More
09 Σεπ 2008 19:05 #21114 by agrimi78
Σημερα αποφασισα να ψαξω για fantasy posters για να διακοσμισω το σπίτι που θα μετακομισω. Αποφάσισα να αγοράσω αφίσες του Keith Parkinson του οποιου δουλειες ουκ ολιγες φορες εχω κανει wallpapers. Ψάχνοντας το site πεφτω σε αυτό www.keithparkinson.com/bio.php και μένω "κόκκαλο".
Δεν είχα δει ποτέ φωτογραφία του και δεν ήξερα οτι ηταν τοσο νεος, τοσο "παλλικαράς".
Θα ήθελα με αυτό το post να τιμήσω αυτον τον εκπληκτικό καλλιτέχνη που έφυγε τόσο νωρίς, σκεφτομαι τα παιδια του και την γυναικα και λέω οτι ειναι αδικο..

Τον ευχαριστώ πάντως που μοιράστηκε με εμας την τόσο δημιουργική φαντασια του, που μας κανει να ονειρευομαστε στον ξυπνιο μας.

R.I.P.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Σεπ 2008 20:02 #21117 by Mortal
Ελάχιστα τον είχα συναντήσει σε θέματα που έψαχνα ανά περιόδους αλλά όντως από όσα είδα στα πεταχτά είχε ένα προσωπικό του διαφορετικό στυλ. Όντως, κρίμα να χάνονται αυτοί οι καλλιτέχνες. ...But that's life... [Το εισητήριο έχει τρυπηθεί από την στιγμή που ανεβαίνεις στο τραίνο της ζωής] Τουλάχιστον το έργο του θα παραμείνει για να εμπνέει τους νεώτερους [και μακάρι και τους μεγαλύτερους] όσον αφορά την φαντασία σε όλες τις εκφάνσεις της. Και να δείχνει πως η φαντασία πάντοτε έχει πολλά καλύτερα να δώσει από όσα προσπαθούν να περάσουν ορισμένοι υπερβολικά προσγειωμένοι [θαμμένοι σε τάφους από την γέννηση τους] άνθρωποι. <!-- s;-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=";-)" title="Wink" /><!-- s;-) -->

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum