Χεχε, εδώ γύρω [σχετικά] είμαι πάντα, βλέπεις όλα στο internet ένα click απόσταση είναι. Για να παίξω RPG και να τελειώσω το 1ο runthrough σε 8 ημέρες μάλλον τα "εγγεφαλικά" προβλήματα έχουν αρχίσει να οπισθοχωρούν, τώρα αν ξαναχτυπήσουν είναι άλλο θέμα!

Στα 3 τέταρτο δώρο δεν θέλω πάντως, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν είμαι φίλος.
Γενικά όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση την παλαιότερη [αρχαία καλύτερα] τρέλα μου για Quake 3 και Wolfenstein, τα παίζω απλά γιατί είμαι θύμα μιας καλής και γενικά σύνθετης ιστορίας, που ωστόσο επιβάλλεται [δια ροπάλου] να απέχει από την πραγματικότητα όσο η γή από το σημείο που ξεκίνησε το big bang.
[Για 1η φορά τώρα παίζω το Divinity 2 χωρίς godmode και έχουν σπάσει τα νεύρα μου απο χθές [τα RPG τα πιάνω πάντα το ένα κατόπιν του άλλου ώστε να βγαίνω σύντομα από την ετήσια ανάγκη για gaming].]
To DAO όμως είναι από τα παιχνίδια που έχουν σε υψηλό βαθμό την δυνατότητα replayability, οπότε μετά τοn Male Dalish warrior μου, λέω να το παίξω με Male Human Noble Mage για να δω και αυτό το storyline. Σε ένα playthrough που είδα χθες πάντως έχει αρκετά στοιχεία αλλαγμένα o Dalish Elf από τον Elf του Alienage. Σε βάζει στο τριπάκι να τα παίξεις όλα. Από όσο λένε έχουν 6 διαφορετικά υπόβαθρα για τους χαρακτήρες.
Γενικά απέχω από τις adventurοκουβέντες γιατί πλέον έχω κολλήσει με το να βλέπω ότι ενήλικο [όχι όπως αποδίδεται στα ελληνικά το ενήλικο

αλλά πραγματικά ενήλικο!] κυκλοφορεί επί του παρόντος σε anime [ανά 3μηνο από 10-15 σειρές έως και 25] και βλέπω και άλλες που πέρασαν από το 2000 και μετά [πιο πριν άντε να έχω δει καμιά 20αριά όλες κι όλες] και ασχολούμαι και λίγο με την φτωχή από πλευρά ιδεών [ή ίσως τόσο τυποποιημένη] αμερική [ένα ρομπότ κάλιστα θα ήταν πιο αυθόρμητο σε ιδέες από τον μέσο αμερικάνο σεναριογράφο

] με σειρές για πίτσα και μπίρα [SG Universe, Fringe, και άλλες 8-10]. Απλά επειδή εδώ τα παιδιά δεν ασχολούνται τόσο πολύ, με αυτά έχω βρει άλλα "θύματα" για την τρέχουσα περίοδο και προσπαθώ να τους εκπαιδεύσω!
Λοιπόν, είμαι εδώ ακόμη και ρίχνω βιαστικές ματιές όποτε τα μάτια ξεκολάνε από το υλικό του εθισμού μου!