BLACK MIRROR SAVES

• threepwood
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
07 Αυγ 2005 03:58 #5671 by threepwood
BLACK MIRROR SAVES was created by threepwood
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ SAVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Αυγ 2005 04:03 #5672 by Elessar
Replied by Elessar on topic BLACK MIRROR SAVES
Φαντάζομαι ότι σε πετάει στα Windows στην αρχή του 2ου κεφαλαίου ε; Θα κοιτάξω αν τα έχω κρατήσει πουθενά.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• threepwood
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
07 Αυγ 2005 04:04 #5673 by threepwood
Replied by threepwood on topic BLACK MIRROR SAVES
ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕLESSAR...

More
07 Αυγ 2005 09:45 #5674 by Elessar
Γμτ, έκανα πριν απο μια εβδομάδα format και δεν εχω κρατησει τα saves του Black Mirror. Θα κοιτάξω μήπως στο βρω απο αλλού.

More
09 Αυγ 2005 00:02 #5684 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic BLACK MIRROR SAVES
Εγώ σίγουρα τα έχω κρατήσει (έχω κρατήσει όλα τα saves μου από τα παιχνίδια τα τελευταία 6 χρόνια). Όταν πάω σπίτι το βράδυ θα τα ψάξω να τα στείλω.

More
09 Αυγ 2005 08:12 #5687 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic BLACK MIRROR SAVES
Φίλε μου, τα βρήκα και στα έστειλα στο email που έδωσες στο forum αυτό. To πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν έχω saves ακριβώς όταν ξεκινάει το δεύτερο κεφάλαιο. Δες και ελπίζω να σου κάνουνε.

More
15 Σεπ 2007 01:53 #17212 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic BLACK MIRROR SAVES
απο τοτε που αλλαξα drivers στην καρτα γραφικων, το παιχνιδι κολλαει απιστευτα και στον ηχο και στα γραφικα. ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; εψαξα στο adventuregamers και σαν λυση προτειναν, σε εναν με το ιδιο προβλημα, την εγκατασταση των παλιων drivers παλι. ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; εχουμε αλλη λυση; και στο πακετο που κυκλοφορησε προσφατα υπαρχει το ιδιο bug;

More
19 Σεπ 2007 01:25 #17267 by mortisia
Replied by mortisia on topic BLACK MIRROR SAVES
γιατι δεν κατεβαζεις το patch? και μενα με πεταγε σε εκεινο το σημειο, κατεβασα το patchακι και επαιξε μια χαρα

More
19 Σεπ 2007 09:59 #17272 by neo83_gr
βασικα ισως επρεπε ν κανω αλλο ποστ γιατι εμενα δε μου κολαει σε εκεινο το σημειο, κολλαει γενικα το παιχνιδι.νομιζω εχω βαλει και patch

More
19 Σεπ 2007 11:43 #17274 by odnorf
Replied by odnorf on topic BLACK MIRROR SAVES
Το παιχνίδι έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί την adventure engine AGDS (v2 νομίζω) που γενικά είχε πολλά προβλήματα και έχει ακόμα περισσότερα σε καινούριους υπολογιστές.

Πληροφοριακά η καινούρια έκδοση της μηχανής είναι φτιαγμένη από την αρχή και υποστηρίζει όχι μόνο 2.5D adventures αλλά και real-time 3D. Αυτή είναι και η μηχανή που χρησιμοποιεί και το reprobates, αν και έχει prerendered backgrounds.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
19 Σεπ 2007 21:08 #17298 by neo83_gr
να τους πει καποιος οτι η μηχανη τους ειναι για πεταμα! δεν ειναι δυνατον να χρειαζεται να βαλω παλιους drivers για να παιξω το παιχνιδι. το προβλημα απο οτι καταλαβα ειναι σε σημεια ποθ υπαρχουν πολλα animations. οποιος δε βαριεται ας κανει μια εγκατασταση να με πει

More
19 Σεπ 2007 21:18 #17301 by istar
Replied by istar on topic BLACK MIRROR SAVES
@ threepwood

Ασχετο ίσως, αλλά για το πέταγμα στην αρχή του 2ου κεφ καπου ειχα διαβάσει αυτό :
Just rename mejerk.chr to majerk.chr (overwriting the old file) in the Black Mirror directory...

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

More
19 Σεπ 2007 21:40 #17302 by odnorf

neo83_gr wrote: να τους πει καποιος οτι η μηχανη τους ειναι για πεταμα! δεν ειναι δυνατον να χρειαζεται να βαλω παλιους drivers για να παιξω το παιχνιδι. το προβλημα απο οτι καταλαβα ειναι σε σημεια ποθ υπαρχουν πολλα animations. οποιος δε βαριεται ας κανει μια εγκατασταση να με πει

Βασικά, αυτό το πρόβλημα με παλιούς drivers για παλιά παιχνίδια είναι δυστυχώς συνηθισμένο φαινόμενο. Συμβαίνει αρκετά συχνά και βεβαίως αυτοί που την πληρώνουν είμαστε πάντα εμείς. :evil:

Πόση μνήμη έχει ο υπολογιστής σου; Ρωτάω γιατί σε στιγμές που υπάρχουν πολλά, το παιχνίδι χρησιμοποιεί πολύ μνήμη γιατί πρέπει να φορτώσει πάρα πολλά frames (ένα από τα προβλήματα που λύνουν οι real-time 3D χαρακτήρες).

Δεν γνωρίζω αν η έκδοση στο καινούριο πακέτο με το Nibiru είναι διαφορετική πάντως και σε εμένα έτρεξε γενικά καλά (με 2-3 κρασαρίσματα - εκεί φτάσαμε να λέμε και ευχαριστώ όταν τα προβλήματα είναι λίγα).

Πάντως αν κανείς θέλει τα saves μου αρκεί να το ζητήσει και είναι στη διάθεσή του.

More
19 Σεπ 2007 21:58 #17303 by Elessar
Παιδιά το παιχνίδι κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο (δλδ στο ξεκίνημα του 2ου chapter και αμέσως μετά την συνομιλία με τον ντετέκτιβ) λόγω προβληματικού crack ;) είναι γνωστό το θέμα...

Δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του παιχνιδιού και δεν είναι θέμα patch...

More
19 Σεπ 2007 22:11 #17306 by odnorf
Δεν αναφερόμουν σε αυτό το σημείο εγώ βεβαίως αλλά σε διάφορα σημεία και μια γενικότερη αστάθεια του παιχνιδιού σε μία πληθώρα από hardware (που παρεπιπτόντως έχει και το Nibiru με την ίδια μηχανή). Και πάντα αναφέρομαι σε αυθεντικές εκδόσεις.