Broken Sword 3
- Elessar
- Topic Author
- Team
Δέν έχει νόημα να αναφέρουμε και πολλά για το σενάριο μιας και αυτό θυμίζει επεισόδιο της Λάμψής ή στην καλύτερη περίπτωση της Τόλμης και Γοητείας. Το παντοδύναμο, πανέξυπνο ζευγάρι κασκαντέρ (αμα δείτε τι ταρζανιές κάνουν θα καταλάβετε!) George και Νico αντιμετωπίζουν και πάλι τους κακούς Knight Templars οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν το κόσμο.
Ο χειρισμός του, μεταφορά κατευθείαν απο κονσόλα, εντυπωσιάζει με την μη λειτουργικότητα του και περιλαβάνει και κάποια πολυ ενδιαφέροντα (φυσικά ειρωνεύομαι!) Dragon's Lair στοιχεία που καλούμαστε να πατήσουμε το κατάλληλο κουμπί την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να αποφύγουμε μια ξαφνική κατάσταση.
Τίποτα δεν μας κρατάει το ενδιαφέρον. Ταξιδεύουμε σε αρκετα μέρη του κόσμου, σκαρφαλώνουμε σκαλωσιές, μετακινούμε κιβώτια, κάνουμε stealth, κυλιόμαστε, τρέχουμε, πηδάμε και που και που λύνουμε και κάνα γρίφο. Η τελική μονομαχία πάντως προσφέρει άφθονο γέλιο με την αφέλεια της.
Γενικά, προς αποφυγή
0/5
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- adreasnaxos
- Walker Survivor
Γιά τό 4 θά τό αναστήσουν πάντως, αφού ξαναγυρνάει στό παλιό στύλ.Elessar wrote: δήλωσε ευθαρσώς "Point 'n' Click is dead".
- f2bnp
- Elite Member
- qrious
- Yahvo
- Elessar
- Topic Author
- Team
Έμένα πάντως με έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τον George και την Nico....
Πάντως το τελειώσα σε...10 ώρες, βάση του in-game ρολογιού του παιχνιδιού, πραγματικά τσάμπα λεφτά!
- adreasnaxos
- Walker Survivor
Δέν είναι ακριβώς φήμες:Elessar wrote: Έχει ακουστεί τίποτα για το 4, πέρα απο τις φήμες οτι ετοιμάζεται;
2003 early 2004 a small glimmer of hope was cast upon the broken sword fans. On the revolution forum (revolution.co.uk) a small hint from Tony Warriner was dropped in one of the forums topics, stating that a possibility of a fourth broken sword may eventually happen and in the original format of 2d. Members of the site were excited and thrilled of the new prospect, I myself one of them. So what do we have to go on, nothing except a paragraph from Mr. Warriner but that is enough to give us hope, that some day revolution will start work on the greatest game ever made, that revolution go back to their roots, that they don’t worry about all the wiz bang graphics and that revolution bring back the broken sword we loved.
Καί σ' ένα δημοψήφισμα στό site τού Broken Sword, υπήρχε η ερώτηση άν θά ενοχλούσε η αλλαγή φωνής τού άντρα ηθοποιού στό 4.
- Elessar
- Topic Author
- Team
Επιπλέον, είναι πολύ "περιέργη" η πολύ ψηλή βαθμολογία που είχε πάρει απο site του ειδικού τύπυ, το JA+ του είχε δώσει Α+!!!
- f2bnp
- Elite Member
adreasnaxos wrote: Καί σ' ένα δημοψήφισμα στό site τού Broken Sword, υπήρχε η ερώτηση άν θά ενοχλούσε η αλλαγή φωνής τού άντρα ηθοποιού στό 4.
Εμένα θα με πείραζε πάντως. Το έχω δει να συμβαίνει σε sequels να αλλάζει η φωνή του κεντρικού ήρωα και είναι μεγάλη ξενέρα. Δεν πρέπει με τίποτα να αλλαχτεί κατά τη γνώμη μου. (αλήθεια, τι αποτέλεσμα είχε το δημοψήφισμα; )
Γενικά τα ηχητικά μέρη για εμένα σε ένα adventure είναι το Α και το Ω, γιατί είναι ο κυριότερος κατά τη γνώμη μου τομέας που καθορίζει την ατμόσφαιρα. Μου έχει τύχει να παρατήσω ένα adventure μόνο και μόνο γιατί μου την έδινε απίστευτα η μουική του επένδυση, ενώ κατά τα άλλα φαινόταν αξιοπρεπές.
- Elessar
- Topic Author
- Team
Πάντως, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα επίσημα για το BS4.
Απο την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει δημιουργηθεί τόσο τεράστιο hype για την σειρά. Εντάξει, το πρώτο ήταν καλό, τα επόμενα τραγικά πως και θεωρείται τόσο σημαντική σειρά;
- adreasnaxos
- Walker Survivor
Προφανώς τούς τελείωσε ο ηθοποιός.
Εντάξει, το πρώτο ήταν καλό, τα επόμενα τραγικά πως και θεωρείται τόσο σημαντική σειρά;
Oταν είχα πρωτοπαίξει τό Ι, τό είχα βρεί άψογο, φέτος, έκατσα καί τό ξανάπαιξα. Μού φάνηκε μέτριο. Τελικά, έχει μεγάλη σημασία η χρονική στιγμή καί ο αριθμός τών παιχνιδιών πού έχεις παίξει στό πώς θά δείς κάποιο.
- VirginPrune
- Moderator
To ena pantws einai korufi.
Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!
Tommy-boy ,eat your candy skull!
- Elessar
- Topic Author
- Team
adreasnaxos wrote: Προφανώς τούς τελείωσε ο ηθοποιός.
Ναι και εγώ αυτό είχα σκεφτεί.
Τώρα μάλλον προσπαθούν να περάσουν την απόφαση για αλλαγή στο κοινό - εάν φυσικά οι ψήφοι που θέλουν να αλλάξει υπερτερούν
- f2bnp
- Elite Member
- Stknightmare
- Moderator
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.