The secrets of Davinci The forbidden Manuscript
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Οταν κάτι σε κουράζει το ξεχνάς και βρίσκεις ένα άλλο τρόπο να συνεχίσεις. Ναί αναφέρομαι στον γρίφο του ασανσέρ, ουδέποτε τον έλυσα και τελικά δεν χρειαζότανε, εκεί μπροστά στα μάτια μας μια εναλλακτική λύση.
Γραφικά υπέροχα, αγωνία και συγκίνηση ναι εγώ ένας απλός άνθρωπος να προσπαθώ να ζωγραφίσω την Mona Lisa και να τα καταφέρνω.
Το τέλος εκπληκτικό και εναλλακτικό και αυτό, απρόσμενο που χαρίζει πολλά γέλια.
Δείτε το είναι απλώς υ π έ ρ ο χ ο.
Αλλα μακάρι να μπορούσα να το διαβάσω και εγώ το Forbidden Manuscript, εξάλλου εγώ δεν το βρήκα, ξέρω τι περιέχει αλλά θα ήθελα να μπορούσα να μάθω περισσότερα για αυτό.
Μακάρι οι παραγωγοί του παιγνιδιού αυτού, σύντομα να μας χαρίσουν ένα καινούργιο παιγνίδι, αντάξιο αυτου του αριστουργήματος.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
giovanna wrote: [...]Αλλα μακάρι να μπορούσα να το διαβάσω και εγώ το Forbidden Manuscript, εξάλλου εγώ δεν το βρήκα, ξέρω τι περιέχει αλλά θα ήθελα να μπορούσα να μάθω περισσότερα για αυτό.[...]
Τι εννοείς δε το βρήκες? Δε το απέκτησες σε καμία φάση του παιχνιδιού ή το είχες κι απλώς δε μπορούσες να το διαβάσεις?
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Το είχα αποκτήσει, μην μου πείς ότι μπορούσα να το διαβάσω και δεν τα κατάφερα!! Θα κόψω τις φλέβες μου. Εσύ το διάβασες βρε θηρίο. Τι βλακεία έκανα εγώ. Αχ όχι, μην μου πείς ότι εσύ το διάβασες. Λέγε, χωρίς να κρύβεις μυστικά, τι έλεγε ωχ, εγώ η τρελλή δυστυχώς το έσβυσα. το παιγνίδι μόλις το τελείωσα
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
'Οχι καλέ! Ούτε εγώ το διάβασα. Απλώς μπερδεύτηκα με αυτό που είπες. Δυστυχώς όλοι με την απορία θα μείνουμε. Εκτός αν όντως υπάρχει τρόπος να το διαβάσεις, που δε το νομίζω όμως.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Κρίμα, και εγώ το ήθελα τόσο πολύ να το διαβάσω. Λες σε καποιο επόμενο παιγνίδι να μας αφήσουνε να το διαβάσουμε. Magari
- Visitor
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Visitor
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Visitor
- Visitor
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Visitor
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Παιδιά, πιστεύω πως δε γίνεται να το διαβάσεις. Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να επηρεάσει και το cut scene του τέλους. Δε μπορεί να ξέρεις τι λέει το χειρόγραφο και να μην αναφέρεται ο Valdo σε τίποτε σχετικό στο τέλος. Και σε κανένα από τα εναλλακτικά φινάλε δεν κάνει αναφορά σε κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται, λοιπόν, απίθανο -αν όχι αδύνατο να το διαβάσεις τελικά.
- Visitor
Χριστίνα έχεις δίκιο αλλά εξετάζουμε την περίπτωση 1/1000! Όπως το λες, έτσι πρέπει να είναι!