Ποιά θεματολογία παιχνιδιού σας ελκύει περισσότερο;

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
15 Μάι 2004 22:15 #1461 by Mortal
Απλό και πολύπλοκο το ερώτημα που μου ήρθε στο μυαλό θα έλεγα! Όλοι μας έχουμε κάποια θέματα ή μοτίβα ή ιστορίες που μας ελκύουν περισσότερο και μας "υποχρεώνουν" ψυχολογικά να αγοράσουμε κάποιους τίτλους. Ποιά είναι τα θέματα που κάνουν "κλικ" για εσάς;

Έτσι για να δούμε μαζεμένες και τις προτιμήσεις μας. :D

Ξεκινώ: μεσαίωνας, μακρινό μέλλον, χαμένοι πολιτισμοί, post-apocalyptic, μεταφυσικά θρίλλερ, "παραμύθια που δαγκώνουν", Tolkienικοί κόσμοι & High Fantasy, παράλληλοι/εναλλακτικοί κόσμοι, Kthulhu.

Αρης

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Μάι 2004 13:04 #1465 by Elessar
Αυτη τη στιγμη, σκοτεινη ατμοσφαιρα.

Αρχιζουν και με κουραζουν τα χιουμοριστικα

Απο ενα σημειο και μετα, αρχιζουν να επαναλαμβανονται συνεχως. Αντιγραφουν πλεον ολοι την μανιερα της Lucas και κυριως των Monkey Island

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
16 Μάι 2004 17:48 #1475 by aiRness
Τώρα πως να πεις ένα...Θα το κάνω όμως αν και μου είναι *πολύ* δύσκολο. Mystery/Horror. Αλλά το θέλω και το massive-madness-humoristic-yada-yada etc. (dott rules).

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
16 Μάι 2004 22:52 #1480 by Mourgos
Ντετεκτιβικό να είναι κι από κει και πέρα δεν έχουν σημασία όλα τ'άλλα :D .Βασικά ,ναι έχω κόλλημα.Και πατάτα να είναι το παιχνίδι αν ο ήρωας είναι ντετέκτιβ εγώ κολλάω όπως η μύγα στο μέλι.Τώρα γιατί μην ρωτάτε ,ο ψυχίατρος δεν έχει αποφανθεί ακόμα.

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

More
17 Μάι 2004 14:10 #1485 by panagios
δεν θα ελεγα οτι με χαλαει ο,τιδηποτε εχει καλους γριφους, αλλα αν ειχα να αποκλεισω κατι απο την θεματολογια , θα απεκλεια μαλλον τα fantasy.

More
19 Μάι 2004 15:39 #1527 by Trabookizmo
Επιστημονική Φαντασία. Πανύψηλες μεταλλικές πολυκατοικίες, μεταλλαγμένοι άνθρωποι, υπερσύγχρονα ρομπότ, μεταπυρηνικό σκηνικό, αυτοκίνητα που αιωρούνται ή minivans (ο Ben Full-Throttle-ίδης ήταν λίγο κολλημένος με τις παραδόσεις μου φαίνεται :P ), όλα αυτά. Dig, Beneαth a Steel Sky κ.λ.π. Μου αρέσει το μέλλον, ειδικά η απαισιόδοξη πλευρά του. Δώστε μου καταστροφολογία/κινδυνολογία και την ψυχή μου πάρτε :) .
Παλιότερα τρελαινόμουν για χιουμοριστικά αλλά τα ψιλοβαρέθηκα κι εγώ.

Πέρα από αυτή την κατηγορία, δεν λέω ποτέ όχι σε μυστήριο, ίντριγκες και προδοσίες, εδικά όταν συμπυκνώνονται σε ένα σενάριο σαν του θεικού Grim Fandango

Ask me about Grim Fandango

More
11 Νοε 2004 00:37 #3053 by King Crimson
Symfwnw....Otidhote exei sxesh me to klima ths tainias metropolis kai me thn mousikh twn 8ewn Kraftwerk...xwris fysika na leme oxi se otidhpote allo.

1.Mathematics is the language of nature.
2. Everything around us can be represented and understood through numbers.
3.If you graph these numbers, patterns emerge.

More
11 Νοε 2004 19:20 #3066 by maladroid

Mortal wrote: Απλό και πολύπλοκο το ερώτημα που μου ήρθε στο μυαλό θα έλεγα! Όλοι μας έχουμε κάποια θέματα ή μοτίβα ή ιστορίες που μας ελκύουν περισσότερο και μας "υποχρεώνουν" ψυχολογικά να αγοράσουμε κάποιους τίτλους. Ποιά είναι τα θέματα που κάνουν "κλικ" για εσάς;

Έτσι για να δούμε μαζεμένες και τις προτιμήσεις μας. :D

Ξεκινώ: μεσαίωνας, μακρινό μέλλον, χαμένοι πολιτισμοί, post-apocalyptic, μεταφυσικά θρίλλερ, "παραμύθια που δαγκώνουν", Tolkienικοί κόσμοι & High Fantasy, παράλληλοι/εναλλακτικοί κόσμοι, Kthulhu.

Αρης

Απ' όσα είπες δανείζομαι τα: μεταφυσικά θρίλερ, "παραμύθια που δαγκώνουν" (βλ. Tim Burton) και προσθέτω παρανοϊκό χιούμορ (η Lucas με καλύπτει), τα αστυνομικά και τα αρρωστημένα και οτιδήποτε συνδυάζει και τα δύο (διεστραμένοι serial killers είναι το καλύτερό μου).

Όπως βγαίνετε δεξιά είναι το χαρτί με τις υπογραφές "Να μπει σε Ίδρυμα;"

8) 8) :evil:

No good deed goes unpunished

More
06 Δεκ 2004 20:14 #3224 by VirginPrune
Moy aresoun ta panta arkei na einai kalo to senario kai h plokh ...
Alla epidi eimai kollhmenos me Broken Sword 1... kati metaksi ntetektib story me ypoxthonies sunomosies kai anatropes...Psaxne na breis poios einai o dolofonos ,poiois krybetei pisw apo ola ayta poy sunbainoyn ...

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

• Visitor
  • Visitor
17 Δεκ 2004 02:09 #3320 by
αυτό που μου ρχεται στο μυαλό ως πιο ιδανικό σενάριο είναι το να παίζω ενα detective (κατ επάγγελμα ή μη) να λύνει μια φαινομενικά απλή υπόθεση που εξελίσσεται σε κατι αρκετά περιπλοκότερο.... πολύ περπάτημα στους σκοτεινούς δρόμους μιας μεγαλούπολης, ανάκριση υπόπτων, να χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν κτλ... σε real world οχι στο μέλλον και τέτοια...

• Visitor
  • Visitor
17 Δεκ 2004 02:11 #3321 by

Mourgos wrote: Ντετεκτιβικό να είναι κι από κει και πέρα δεν έχουν σημασία όλα τ'άλλα :D .Βασικά ,ναι έχω κόλλημα.Και πατάτα να είναι το παιχνίδι αν ο ήρωας είναι ντετέκτιβ εγώ κολλάω όπως η μύγα στο μέλι.Τώρα γιατί μην ρωτάτε ,ο ψυχίατρος δεν έχει αποφανθεί ακόμα.

είχα την ίδια άποψη μέχρι που έπαιξα το Jack Orlando.... πλήρης απογοήτευση..... (δεν άντεξα να το τελειώσω)

More
01 Ιαν 2005 17:17 #3381 by katewalker
Εμένα πάλι μ' αρέσουν τα western και pirate - themed adventures. Μ' αρέσουν όμως πολύ και τα ντετεκτιβικά με κάποια χιουμοριστικά στοιχεία, ενώ φυσικά τρελαίνομαι για adventures στο στυλ του Syberia.

• Visitor
  • Visitor
01 Ιουν 2009 18:50 #24821 by
Σίγουρα Ντετεκτιβικά με εμφαση στο forensics κομμάτι εάν δε υπαρχει εντονο και το horror στοιχείο δεν ξεκολλαω!

• Visitor
  • Visitor
10 Νοε 2009 10:36 #26054 by
Ότι περιέχει συνωμοσίες, αλλά με τη συνοδεία καλού χιούμορ.

More
10 Νοε 2009 23:47 #26066 by Fallen Angel
Kαλέ, πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το ερώτημα? Θα σας εκπλήξω με την απάντησή μου:
Όλα μου αρέσουν (υπό όρους)!! :lol: :lol:
Ωστόσο, αν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα είδος, νομίζω πως αργά ή γρήγορα θα κατέληγα στα detective-stories (κι ειδικότερα στα... σκοτεινά stories του είδους, με θριλεροειδή ατμόσφαιρα, κατά συρροή δολοφόνους, συνωμοσίες, κ.λπ. κ.λπ.).

Nothing happens unless first a dream...