overclocked

• enwsiths
  • enwsiths's Avatar Topic Author
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
24 Μάι 2008 16:59 #20103 by enwsiths
overclocked was created by enwsiths
Κολλησα στο overclocked στη 2η μερα στο 3ο κελι.Παω τον νεαρο πισω στις σκεψειςτου και βρισκω μια πορτα με αριθμητικο πληκτρολογιο , αυτος καποια στιγμη λεει οτι ο κωδικος του numpad αρχιζει απο 1 - 5 και εχω και ενα χαρτακι που γραφει 10?2 και απο κατω εχει τα τεσσερα συμβολα των πραξεων.Εχω μπερδευτει , αλλα δεν θελω να δω walkthrough.Μηπως καποιος μπορει να μου πει απο ποσα ψηφια αποτελειται ο κωδικος ή καποιο Hint επ'αυτου??

File Attachment:

upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005

...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• enwsiths
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
24 Μάι 2008 17:07 #20104 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic overclocked
σκεφτομαι το εξης 10-2=8 , 10+2=12 , 10¨2=5 , 10Χ2=20 (δηλ . κατα σειρα κανω τις πραξεις με ολα τα συμβολα με την ιδια σειρα ) .βαζω λοιπον 812520 και παταω entry και τιποτα . δεν μπορω σκεφτω κατι αλλο , μεχρι και τη ραδιοφωνικη συχνοτητα εβαλα για κωδικο και τπτ.

File Attachment:

upload img

• enwsiths
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
24 Μάι 2008 17:12 #20105 by enwsiths
τελικα το βρηκα αλλα ο συγκεκριμενος γριφος ειναι ελεεινος.επρεπε να τα βαζεις τα ψηφια ενα ενα.εκει που ειχα νευριασει πατουσα με το ποντικι κουμπια στην τυχη και πατηθηκε το 8 και μετα το entry και αναψε το κιτρινο λαμπακι κια μετα καταλαβα πως παει ο γριφος.μεγαλυτερη λαλακια στο παιχνιδι ελπιζω να μην εχει γιατι το Cdακι του overclocked δεν θα επιζησει για πολυ...μαμω την ατυχια μου μαμω :evil:

File Attachment:

upload img

More
24 Μάι 2008 19:55 #20106 by giovanna
Replied by giovanna on topic overclocked
@enwsiths

Πως σου φαίνεται? Δεν είναι εκπληκτικό, σαν θρίλερ κινηματογραφικό. Απλώς το λατρεύω και με αγωνία περιμένω να δω το τέλος γιατί η αγωνία μου έχει κτυπήσει κόκκινο

8)

• enwsiths
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
24 Μάι 2008 21:43 #20107 by enwsiths
Ωραιο γιοβαννα μου αλλα με εκνευρισαν 2-3 πραγματακια.

File Attachment:

upload img

More
26 Μάι 2008 00:11 #20110 by giovanna
Replied by giovanna on topic overclocked
@enwsiths

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και εγώ όταν με εκνευρίζει κάτι σε ένα παιγνίδι γίνομαι τούρμπο, αυτό έχει φανεί εξάλλου αλλά εντάξει είναι πολύ καλό παιγνίδι τόσο καλό που εγώ απλώς το προσκυνώ!! 8)

• Visitor
  • Visitor
26 Μάι 2008 09:59 #20112 by
Replied by on topic overclocked
Είμαι στο σημείο που έχω πάρει το ραδιόφωνο και έχω κολλήσει. Πηγαίνω στο πρώτο κελί, ο ήρωας υπνωτίζει τον άρρωστο αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχω περάσει την φάση που έχω καθοδηγήσει τον άρρωστο στην σκηνή με τον φράκτη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Επίσης πάω στο τρίτο κελί και λέει ο McNamara 'να δούμε στο πρώτο κελί τι θα κάνουμε'. Κάποιο hint, please?

More
26 Μάι 2008 11:46 #20113 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic overclocked
Με μπέρδεψες λίγο για το πού βρίσκεσαι. Η ανάμνηση με το φράχτη ήταν την πρώτη ημέρα, ενώ το ραδιόφωνο τη δεύτερη. Εκτός αν τα έχω μπλέξει εγώ...

Τέλος πάντων, το ραδιόφωνο πρέπει να το ρυθμίσεις σε συγκεκριμένο σταθμό για να πυροδοτήσει μια ανάμνηση του ασθενούς. Δοκίμασες να το βάλεις κάπου στο κελί και να το "πειράξεις"? ;)

Αν δεν είσαι εκεί, εξήγησέ μου πού είσαι, να σου πω τι να κάνεις. :)

Nothing happens unless first a dream...

More
26 Μάι 2008 12:26 #20115 by FadeToBlack
Replied by FadeToBlack on topic overclocked
Φίλε Taurnil_Mithrandir μαλλον καπως μπερδεμενα τα λες,

Στο κελι 1 πρεπει να βαλεις το PDA να παιζει την ηχογραφηση του τυπου για να θυμηθει (την ηχογραφηση που παίρνεις οταν του κανεις ερωτησεις)
Στο κελι 3 πρεπει να βαλεις το ραδιοφωνο στο τραπεζι και να το ρυθμισεις στη συχνοτητα του σταθμου στον οποιο δουλευε ο τυπος (νομιζω την πληροφορία στην δινει ο Detective με message sto PDA ή τηλεφωνο δε θυμαμαι), το θέμα είναι οτι μαλλον πρεπει να ξεμπλεξεις με το κελι 1 πριν πας στο κελι 3

Life is just a Deathmarch...

• enwsiths
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
26 Μάι 2008 19:30 #20116 by enwsiths
απλα εχει μπερδευτει στο σημειο που μπερδευτικα και εγω , γιατι παιρνεις ναι με το ραδιο αλλα το χρησιμοποιεις μετα αφου πρωτα πρεπει να τελειωσεις με το κελι 1.εγω σημερα ειμαι στο 3ο κεφαλαιο(το παιζω οποτε μπορω λογω δουλειας) και προχωρω ακαθεκτος.Τρομερη η ιστορια οπως και ο τροπος που αυτη ξετυλιγεται μεσα απο το παιχνιδι...Αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι οτι το Pda το εχω σιχαθει με τις τοσες ηχογραφησεις που βαζω να παιζουν καθε τρεις και λιγο , αλλα ευτυχως η ιστορια του ειναι τοσο απιστευτη που με εχει κανει να μην ξεκολαω...

File Attachment:

upload img

• Visitor
  • Visitor
27 Μάι 2008 07:08 #20120 by
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα προσπαθήσω σήμερα πάλι. Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή και ίσως το πιο δυνατό σημείο του παιχνιδιού. Προβλέπεται ξενύχτι σήμερα!

• Visitor
  • Visitor
28 Μάι 2008 04:51 #20158 by
@enwsiths

Νομίζω ότι αδικείς εντελώς τον συγκεκριμένο γρίφο που είναι απίστευτα απλός στην σύλληψή του και φυσικά στην λύση του. Σου δίνεται ο αριθμός και από κάτω οι τέσσερις βασικές αριθμητικές πράξεις. Τι πιο απλό να κάνεις υπολογισμούς βάσει των τεσσάρων αυτών;

More
28 Μάι 2008 14:03 #20164 by Elessar
Replied by Elessar on topic overclocked
Αυτός ο γρίφος ήταν μια χαρά.
Θεωρώ απαράδεκτο όμως τον γρίφο προς το τέλος με το keypad με τα γράμματα καθώς σε αναγκάζει να φορτώσεις προηγούμενα saves για να βρεις την ζητούμενη λέξη.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
28 Μάι 2008 19:28 #20172 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic overclocked

Elessar wrote: [...]Θεωρώ απαράδεκτο όμως τον γρίφο προς το τέλος με το keypad με τα γράμματα καθώς σε αναγκάζει να φορτώσεις προηγούμενα saves για να βρεις την ζητούμενη λέξη.

Αδιανόητα δύσκολος γρίφος. Ή θυμάσαι όλα όσα άκουσες ή πίκρα... Τον έλυσα σχετικά εύκολα επειδή (από σπόντα και για δικούς μου λόγους) είχα γράψει τη λέξη που ήθελε, αλλά αν δεν την είχα γράψει ειλικρινά πιστεύω πως ακόμη θα έβριζα. Απαράδεκτος γρίφος!! 8)

Ρε συ Σταύρο, μπας και δεν είδαμε κάτι τελικά?! Μήπως το έλεγε και πουθενά αλλού?! Μου φαίνεται αδιανόητος τέτοιος παραλογισμός σε γρίφο...

Nothing happens unless first a dream...

• enwsiths
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
29 Μάι 2008 17:13 #20190 by enwsiths

Taurnil_Mithrandir wrote: @enwsiths

Νομίζω ότι αδικείς εντελώς τον συγκεκριμένο γρίφο που είναι απίστευτα απλός στην σύλληψή του και φυσικά στην λύση του. Σου δίνεται ο αριθμός και από κάτω οι τέσσερις βασικές αριθμητικές πράξεις. Τι πιο απλό να κάνεις υπολογισμούς βάσει των τεσσάρων αυτών;

Bre den katalaves ti eipa.den eipa oti o grifos itan dyskolos.kamia shesei.apla to pos pliktrologouses ta zitoumena....tespa

File Attachment:

upload img