Perry Rhodan pls help
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Ο τυπάς προσπαθεί να επισκευάσει το σύστημα έτσι ώστε να έχω χειρισμό στο ολόγραμμα/ομοίωμα, αλλά τζίφος.
Πιστέυω πως έχω κάνει τα πάντα!
Πρέπει να του δώσω κάτι;
Κάποια ιδέα τι μπορεί να έχω ξεχάσει;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πρέπει να περιμένεις για κάποιον που έχει παίξει το παιγνίδι για να σε βοηθήσει.
- Mill
- Elite Member
- giovanna
- Adventure's Advocate
Προχτές το παρέλαβα που να προλάβω η έρμη. Αφου τώρα παίζω Reprobates, και εξάλλου το παίζω με αλφαβητική σειρά που να τα προλάβω όλα. Και το πιο αστείο, σήμερα κοιτούσα το ποντίκι μου και έχει ξεβάψει το αριστερό πλήκτρο από τα πολλά κλικ.
Τι τραβάμε και εμείς οι παίχτες, πάλι καινούργιο ποντίκι θέλω. Γα..μώ τα έξοδα μου γ..μώ
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Οπότε, ειμαι έτοιμο να σας βοηθήσω μια και προηγούμαι χεχε
- giovanna
- Adventure's Advocate
Να σαι καλά, θα σου πούμε σε λίγο τα πάντα μας!! :shock:
- Visitor
Καταρχήν έχω καταλάβει πώς δουλεύει το μαραφέτι. Αριστερά έχει δύο βέλη για να μετακινείς το σκάφος αριστερά-δεξιά και δεξιά πάλι δύο βέλη που δουλεύει όμως μόνο το πάνω. Δεξιά από το remote-control έχω τον χάρτη όπου βλέπω τις σωληνώσεις. Το θέμα είναι ότι ενώ μετράω τετράγωνο-τετράγωνο και μετακινώ με τα βέλη αναλόγως το σκάφος από κάποια στιγμή και μετά το remote control μου δείχνει άλλα αντί άλλων όσον αφορά τις κατευθύνσεις που βγάζει από κάτω η οθόνη με τα βελάκια όπου αλλάζουν κάθε φορά αναλόγως αν εκεί που πηγαίνεις υπάρχει πορεία για να συνεχίσεις. (πάνω-κάτω-αριστερά-δεξιά). Δηλαδή ενώ βλέπω πχ. ότι πρέπει να κάνω 4 βήματα δεξιά στον χάρτη και πατάω το δεξί βέλος από το remote control, η ένδειξη στα βελάκια δείχνει ότι ΔΕΝ μπορείς να πας δεξιά αλλά στο χάρτη υπάρχουν τετράγωνα που μπορείς να διασχίσεις ΔΕΞΙΑ. Τι στο διάολο πρέπει να κάνω; Αν γίνεται κάποιο hint όχι λύση.
Thnxs.
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Visitor
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Είμαι στο τέλος του κεφαλαίου, όπου πρέπει να πάρω το διαστημόπλοιο για να φύγω.
Όμως δεν μπορώ, γιατι και καλά δεν ξέρω που έχουν πάει οι υπόλοιποι για να τους ακολουθήσω.
Που μαθαίνουμε το που πήγαν;
- Elessar
- Team
Μάλλον σου έχουν διαφύγει ένα-δύο αντικείμενα που πρέπει να πάρεις από κάποιες προθήκες εκθεμάτων. Μόλις έχεις και τα δύο, ψάξε καλά εκεί που είναι οι προθήκες και θα τα βρεις, πήγαινε πάλι στο control room, αυτό που έχει το μεγάλο μόνιτορ και την καρέκλα στην οποία είχαν δέσει την Mondra, όπου και θα εμφανιστεί στο μόνιτορ ο Bully.
Αν όμως δεν έχεις πάρει τα εν λόγω αντικείμενα η συνομιλία με τον Bully δεν ενεργοποιείται.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Ευχαριστώ!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πως αποθηκεύω την φωνή του και με τι την χρησιμοποιώ στην κορυφή του transmitter?
Ευχαριστώ
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Το μηχάνημα καταγραφής το βρίσκεις σε μία από τις αίθουσες των lab (στην κάτω δεξιά αν θυμάμαι καλά).
- giovanna
- Adventure's Advocate