Dracula Origin puzzles & hints

More
15 Ιουλ 2008 04:40 #20773 by GK
Dracula Origin puzzles & hints was created by GK

giovanna wrote: Εχω πρόβλημα με τους υπότιτλους είναι τόσο κακογραμμένοι εννοώ στην εμφάνιση. Δηλαδή φαίνεται η γραμματοσειρά σπασμένη, και τώρα που πρέπει να λύσω τον γρίφο με τον χάρη του Λονδίνου με το ζόρι βλέπω τις τοποθεσίες. Τα γράμματα και οι εφημερίδες διαβάζονται μια χαρά.

Μην πω τίποτα για τον χάρτη αυτόν... Μου έβγαλε την πίστη αυτή η ιδιοτροπία που είχε στη λύση.

Έχω χάσει μάλλον το style μου από τα χρόνια αποχής, δεν εξηγείται αλλιώς. :lol: :lol:

"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Ιουλ 2008 09:45 #20774 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Dracula Origin speech problem
Μια χαρά γρίφος ήταν.Νταξ παράξενη η λογική που ακολούθησε ο φίλος μας,μιας και θα μπορούσε να ταν σε 1002 άλλα μέρη ο Κόμης,αλλά κατά τα άλλα ήταν αρκετά ξεκάθαρο τι έπρεπε να κάνεις.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
15 Ιουλ 2008 14:38 #20776 by Elessar
Replied by Elessar on topic Dracula Origin speech problem
Ωραίο γρίφος αλλά λογικά δεν στέκει. Είναι σαν να είσαι στον Πειραιά να βλέπεις κάποιον να φεύγει βόρεια και να λες "τον είδα να πηγαίνει προς στις στήλες του Ολυμπίου Διός"....

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
15 Ιουλ 2008 19:25 #20782 by giovanna
Replied by giovanna on topic Dracula Origin speech problem
Ellesar,

Και εγώ έτσι αισθάνθηκα, άσε με τους αγγέλους του νεκροταφείου..τα είδα όλα 8)

More
15 Ιουλ 2008 21:28 #20783 by odnorf
Replied by odnorf on topic Dracula Origin speech problem
Τα αγάλματα στο νεκροταφείο είναι, κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο σημείο του παιχνιδιού.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
15 Ιουλ 2008 22:22 #20784 by giovanna
odnorf

Μπλιαχ

More
15 Ιουλ 2008 23:46 #20786 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Dracula Origin speech problem
+1 odnorf.Mαζί με την αποκρυπτογράφηση των ιερογλυφικών.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
15 Ιουλ 2008 23:50 #20787 by giovanna
Yes, Yes, συμφωνω ξανα μπλιαχ πανω κάτω με το χαρτάκι μου εντάξει τα κατάφερα, επόμενο τι? :x

More
16 Ιουλ 2008 11:54 #20788 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
Giovanna, αλήθεια δε σου άρεσαν οι γρίφοι με τα αγάλματα και την αποκρυπτογράφηση των ιερογλυφικών? Μα γιατί? :shock:
Ειδικά εκείνος της αποκρυπτογράφησης ήταν τέλειος κατ' εμέ!! Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολος, ήταν πολύ προκλητικός κι ενδιαφέροντας.

Nothing happens unless first a dream...

More
16 Ιουλ 2008 18:51 #20791 by giovanna
Replied by giovanna on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
@Fallen_Angel

Δυσκολεύτηκα με τους αγγέλους και με την αποκρυπτογράφηση και έχω ψυχοπλακωθεί με τόσους τάφους και εντάξει δεν είναι η καλύτερη μου εποχή για τέτοια. Αλλά χαλάλι του, γιατί είναι πολύ ωραίο παιγνίδι 8)

More
17 Ιουλ 2008 04:05 #20793 by Nastyvale
Replied by Nastyvale on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
Ωραίοι οι συγκεκριμένοι γρίφοι αλλά έχω κολλήσει εκεί που πρέπει να μαρκάρω 'the spider, the toad, the serpent and the wolves'. Μάλλον κάτι χάνω γιατί δεν τα καταφέρνω. Επίσης στον γρίφο με τα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω το κείμενο επακριβώς. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Είμαι εδώ και 10 ημέρες στο ίδιο σημείο.

More
17 Ιουλ 2008 10:20 #20794 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
Κοίτα,κάνεις λάθος στους λύκους.Κάποιοι βγάζουν μάτι ότι είναι λύκοι αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι.Τουλάχιστον εγώ εκεί είχα μπερδευτεί για τα καλά.Πρόσεξε το σχέδιο που είναι πάνω στο κουμπί που πατάς.Αυτό ΔΕΝ είναι λύκος.Μάρκαρε τα υπόλοιπα που είναι εύκολα και στη χειρότερη κάνε trial &amp; error.Άλλωστε,τί ξεχωρίζει έναν λύκο από έναν σκύλο ή μία αλεπού?
:wink:Είναι 3 στον αριθμό.
Αυτό με τα χρόνια είναι απλές πράξεις.Μη ξεχάσεις πως οι wrathful sinners(αν θυμάμαι το όνομα καλά) είναι 3 στη ζυγαριά.Και ο καθένας έχει από 100 χρόνια.

More
17 Ιουλ 2008 10:25 #20797 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
Για τους λύκους (επειδή κι εγώ είχα μπερδευτεί εκεί πέρα), κάνε αυτό που πρότεινε κι ο Kurt: μάρκαρε (κοκκινίζουν τα μάτια τους) τα υπόλοιπα που είναι σίγουρα και με trial and error βρες τους λύκους. Αν θυμάμαι καλά, πάντως, οι λύκοι είναι μαζεμένοι "ψηλά" στο σχέδιο. ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
17 Ιουλ 2008 22:37 #20810 by Nastyvale
Replied by Nastyvale on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
Παιδιά ευχαριστώ αν και το θεωρώ μέχρι στιγμής πολύ δύσκολο, δεν ξέρω...

More
18 Ιουλ 2008 10:28 #20812 by Elessar
Replied by Elessar on topic Dracula Origin puzzles &amp; hints
Δεν πιστεύω τόσο ακατόρθωτα δύσκολο, αλλά αντίθετα ότι έχει πολύ καλό δυσκολίας. Δηλαδή, τα puzzles σίγουρα θα σε παιδέψουν αλλά αν κάτσεις και το σκεφτείς θα το βρεις. Στο λέω εγώ που μπορώ χαλαρά να παρατήσω παιχνίδι αν μου την σπάσει κάποια puzzle.

Για παράδειγμα στο Safecracker (το remake) αν δεν μου έβρισκε ο qrious save που περνούσε εκείνο το διαολεμένο slider θα το είχε φάει κανονικά το μαύρο σκοτάδι.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς