The secrets of Da Vinci
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- panosvlass
- Elite Member
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Visitor
- Visitor
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Πάντως, τώρα που έψαχνα για walkthrough για να σου βρω τα βήματα, βρήκα κολπάκι για να τον "προσπεράσεις". Αν δε τα καταφέρεις λοιπόν μόνος σου, κάνε το εξής:
Μπες στο γρίφο και ξεκίνα τον. Μετά (χωρίς να βγεις από το γρίφο) πάτα επιστροφή στα windows με το αντίστοιχο κουμπί του πληκτρολογίου. Τέλος, ξαναμπές στο παιχνίδι. Ένα μικρό θαύμα μόλις ετελέσθει! Ο γρίφος έχει λυθεί!
Κάτι μου λέει και πως μια άλλη ψυχή εδώ μέσα θα το χρειαστεί αυτό μιας κι ακούει slider και κάτι παθαίνει...
Nothing happens unless first a dream...
- Visitor
Να σου πω την αλήθεια, το walkthrough δύο [2] φορές το χρησιμοποίησα και μετά το παράτησα γιατί δεν μου αρέσει γενικώς ο τυφλοσούρτης εκτός και αν είμαι λίγο πριν από την μεθαδόνη, με τα νεύρα τσατάλια όταν ένα παιχνίδι με βγάζει στην κυριολεξία εκτός ορίων. Στον συγκεκριμένο γρίφο μου έσπασαν κυριολεκτικά τα @@! Μου θύμισε το puzzle στο still life αλλά αυτό ήταν πολύ πιο εύκολο αν και πιο σκοτεινό. [το καλοκαίρι, κάποια στιγμή, αναμένεται το sequel. Δεν ξέρω αν αληθεύει, μη σας πάρω και στο λαιμό μου αλλά έτσι ' άκουσα '.] Λοιπόν πάω να το συνεχίσω, θα προσπαθήσω λίγο ακόμα γιατί το τελειώνω και αν όχι θα πάρω την λύση που μου πρότεινες. Έχω ιδρώσει από τον κόπο και την προσμονή! Άλλο γρίφο δεν είχαν να βάλουν, αλήθεια!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Visitor
Άσε το έχω πάθει και εγώ και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα, να ξέρεις ότι το παιχνίδι είναι εκεί και να μην μπορείς να το αγοράσεις! Μέχρι και τον υπολογιστή είχα κλείσει σε κάποια δόση για να μην το σκέπτομαι γιατί μετά το advocate ασυνείδητα πηγαίνεις στο παιχνίδι που έχεις εγκαταστήσει για να πάρεις την δόση σου. Αν λοιπόν δεν έχεις τόσα λεφτά όσα χρειάζεσαι, ο θείος από την Αμερική είναι η καλύτερη λύση, η αλήθεια είναι αυτή. Αν δεν έχεις καθόλου λεφτά υπομονή μέχρι την επόμενη δόση από το ταμείο ανεργίας. Γενικά θέλει ψυχραιμία και σύνεση η αφραγκία, don't you think?
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά, στο παιγνίδι έμεινα άφραγκη αγοράζοντας ζάχαρη και άλλα τέτοια καλούδια, τι θα γίνει θα με αφήσει να το τελειώσω χωρίς λεφτά ή όχι.
Οσο για το ταμείο ανεργίας, ασε στις 10 του μηνός δεν θα ξέρω τι να πρωτοκάνω με τα 300?
Με αυτά που θα μου περισέψουν θα σου κάνω το τραπέζι.
- Visitor
Καλά, φέξε μου και γλίστρησα, είμαι εκτός πραγματικότητας τελικά Anyway, τι να πω λάθη γίνονται!!!!!!!!!!!!! Όσο για το τραπέζι ευχαριστώ, θα το αναμένω, προτιμώ σούσι ή σουβλάκι στου Θανάση στο Θησείο.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Visitor
Όσο ένα σπουργιτάκι 78kg!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Ας δώ σπουργιτάκι που είναι 78 κιλά, και δίνω όλα τα λεφτά για πάρτη του!!
- Visitor