Barrow Hill

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
27 Ιουλ 2006 20:55 #10635 by
Barrow Hill was created by
Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα και κακά τα ψέμματα για όσους μένουμε εδώ στην μεγάλη και αχάριστη [καμιά φορά] πόλη η καταφυγή στο δωμάτιο με ένα παιχνίδι που θα μας ταξιδέψει σε άλλους κόσμους είναι μια ατραπός καθόλου ευκαταφρόνητη θα έλεγα. Πόσο μάλλον που η αγάπη και η μανία στα παιχνίδια adventure είναι πέρα από κάθε αμφιβολία επιβεβλημένη θα έλεγα! Το Barrow Hill το αγόρασα και με το που το έβαλα να το παίξω με κατέκλυσε ένα συναίσθημα μυστηρίου και αγγλικής ανατριχίλας! Η ατμόσφαιρά του είναι πραγματικά υποβλητική σε σημείο να δένεσαι τόσο με το μέρος και τους μύθους του που δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από την διερεύνηση του τόπου και το αποκρυφιστικό που ελλοχεύει πίσω από σκιές και βράχους. Η μουσική βέβαια σε αποζημιώνει πλήρως και για πάντα! Ειδικά βράδυ νιώθεις ότι κάτι σε κατασκοπεύει αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς. Θυμίζει scratches αν και πολύ πιο φτηνή παραγωγή [τα γραφικά δεν είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει] αλλά όλα τα παραπάνω τα ξεχνάς ειδικά αν είσαι fun με όλο το υπόβαθρο που η αγγλική μυστικιστική φύση απλώνει απλόχερα το χέρι σε αυτούς που 'γνωρίζουν'. Είναι πάντως πολύ καλό και αποζημιώνει με το παραπάνω! Η κίνηση της κάμερας είναι λίγο προβληματική [σπαστική θα την έλεγα] αλλά δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα άστρα μαζί με τον ήλιο. Λοιπόν αυτά για την ώρα..... :wink:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Ιουλ 2006 20:58 #10637 by qrious
Replied by qrious on topic Barrow Hill
τo τελειωσα πριν μερικές μέρες.
πολύ καλο όντως, θυμιζει αρκετα το darkfall

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
29 Ιουλ 2006 00:54 #10660 by
Replied by on topic Barrow Hill
Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχει υπότιτλους [ή μήπως κάνω λάθος;] :rolleyes:

More
29 Ιουλ 2006 00:58 #10661 by qrious
Replied by qrious on topic Barrow Hill
δεν έχει αλλα μιλάνε τόσο λίγο στο παιχνίδι που είναι ασήμαντο

More
02 Αυγ 2006 21:12 #10795 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic Barrow Hill
Πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι αν αναλογιστεί κανείς ό,τι το δημιούργησε ένα άτομο(με τη βοήθεια του δημιουργού του dark fall).

File Attachment:

upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005

...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

More
02 Αυγ 2006 21:14 #10796 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Barrow Hill

enwsiths wrote: Πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι αν αναλογιστεί κανείς ό,τι το δημιούργησε ένα άτομο(με τη βοήθεια του δημιουργού του dark fall).

Οντως εχει βοηθησει και ο Boakes και αυτο φαίνεται στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά για μένα τo καλύτερο παιχνίδι αυτού του στυλ παραμένει τo πρώτο darkfall τo οποιο είναι καλύτερο και από τo scratches.

More
02 Αυγ 2006 21:53 #10799 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic Re: Barrow Hill
Και για εμένα όσον αφορά τα πρώτου προσώπου τέτοιου είδους adventure είναι το καλύτερο το dark fall 1.Τώρα όσον αφορά τα τρίτου προσώπου μου άρεσε τρελά το black mirror κ το still life κ από τα παλιά το gabriel knight 1(περίπου ίδιας κατηγορίας με το barrow hill)

File Attachment:

upload img

More
02 Αυγ 2006 21:58 #10800 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Barrow Hill
εννοείτε φυσικά για τέτοιου στυλ adventure, όχι γενικά πρώτου προσώπου.Εκεί πάμε αυτομάτως σε myst

More
02 Αυγ 2006 22:00 #10801 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic Re: Barrow Hill
Κι αν κρίνω από το avatar,riven fan...

File Attachment:

upload img

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
04 Αυγ 2006 00:54 #10849 by
Επειδή οδεύω προς το τέλος [φρονώ] αλλά έχω όμως αρκετά πράγματα να κάνω ακόμα [φαντάζομαι] ένα πράγμα θα σας προτείνω: τρέξτε να το αγοράσετε και θα καταλάβετε τι πραγματικά εστί αγγλικό horror adventure. [σε αυτά είναι σπουδαίοι οι άτιμοι!] :!:

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
05 Αυγ 2006 22:26 #10934 by
Λοιπόν.... το τέλειωσα μόλις τώρα και τα συναισθήματα είναι τουλάχιστον εγκαρδιωτικά. Είσαι τόσο engrossed in the game που ειλικρινά νομίζεις ότι το ζεις! Το παιχνίδι δεν είναι ούτε καμιά μεγάλη παραγωγή ούτε 'φωνάζει' για να το ακούσουμε. Είναι απλό σαν το ψέμα και απέριττο σαν την αλήθεια! Το μόνο μείον του είναι ότι παραείναι μικρό. Βέβαια θα έλεγα ότι καλύτερα έτσι γιατί μετά κάνει κοιλιά και μετά το βαριέσαι αλλά η εντύπωση που σου μένει είναι ότι μόλις τέλειωσες ένα παιχνίδι που αφενός και λογικούς γρίφους έχει και αφετέρου τα hints είναι έτσι δοσμένα στο παιχνίδι που με λίγο θέληση και ζωηράδα τα ανακαλύπτεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Θέλω να πω ότι δεν έχει αδικαιολόγητες σπαζοκεφαλιές για να πάρει τον τίτλο του δήθεν δύσκολου και πολλά υποσχόμενου adventure . Πάντως από όσο γνωρίζω είναι δουλειά ενός και μόνο ανθρώπου, οπότε του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό το παιχνίδι που κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει και να παίξουμε και να το κατέχουμε στο αρχείο μας. :D

More
22 Οκτ 2006 05:18 #12736 by istar
Replied by istar on topic Barrow Hill
Μόλις το τερμάτισα! :D Εξαιρετικό! :D Δυστυχώς μικρό σε διάρκεια! :( και σχετικά εύκολο. Ωστόσο η ατμόσφαιρα σε καθηλώνει! Πάντα τέτοια!

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
22 Οκτ 2006 10:58 #12737 by
Όντως η ατμόσφαιρά του είναι το δυνατότερό του σημείο. Θα διαφωνήσω με την σχετική ευκολία του. Θα έλεγα ότι κάποιοι γρίφοι ήθελαν πολλή σκέψη. Πχ ένας γρίφος με τα μανιτάρια καθώς και στο τέλος με τις πέτρες. Τουλάχιστον εμένα με καθήλωσαν για αρκετό καιρό. :oops:

More
30 Οκτ 2006 10:27 #12819 by giovanna
Replied by giovanna on topic Barrow Hill
Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι εγώ η σπαστική, πηγαίνω, εκεί, πηγαίνω αλλού, λύνω ένα γρίφο με jigsaw γρίφο, τίποτα δεν συμβαίνει, ούτε δωράκι παίρνω, ούτε πόρτα ανοίγει. Εχω έναν μ..κά με το όνομα Ben που μουρμουρίζει συνέχεια κάτι ακατάλυπτα για εμένα λόγια, γιατιί δεν μας κάνανε την χάρη να έχουμε υπότιτλους και εγώ τι κάνω, να συνεχισω, ή να κόψω τις φλέβες μου.

Σίγουρα ο ποιητής κάτι θέλει να μου πεί αλλά τι?

Εσεις που το παίξατε κάτι θα ξέρετε, για πές τε μου και εμένα!! :evil:

More
30 Οκτ 2006 19:26 #12821 by istar
Replied by istar on topic Barrow Hill
@giovanna

Yπομονή ....νομίζω πως θα σου αρέσει όσο προχωράει, μην το παρατάς!:wink:
SPOILER!!!!!!!.....................................................................

[O .αλάκας που αναφέρεις σου λέει να βρείς κάτι σπίρτα. Βρές τα άναψε καμιά λάμπα και ξανα μίλα του. Μετά άντε και καμιά βόλτα απ το δάσος!!
Στο παζλάκι δεν γίνεται τπτ όντως!]

end of SPOILER!!!!! .............................................................

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ