Monkey Island 2, Le Chuck's Revenge: Special Edition

• Tasos
  • Tasos's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
15 Νοε 2009 12:38 #26111 by Tasos
To εβδομηκοστό τεύχος του περιοδικού Retro Gamers κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει αφιέρωμα στη σειρά των Monkey Island και νεες συνεντεύξεις από τους Dave Grossman, Steve Purcell και του Ron Gilbert.
Σύμωνα με το περιοδικό βάσει τον υψηλών πωλήσεων που σημειώνει το SoMI: SE και το TMI της Telltale που αποτελεί την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της εταιρείας, η πολυαναμενόμενη SE του Le Chuck's Revenge είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί. Μάλιστα, ίσως να βρίσκεται ήδη στα σκαριά καθώς σύμφωνα με την LucasArts "ο επόμενος Μάρτιος ίσως κρύβει μια έκπηξη για τους fans".

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Νοε 2009 13:08 #26112 by odnorf
Replied by odnorf on topic Monkey Island 2, Le Chuck
Για περισσότερες πληροφορίες τα νέα από το house of mojo. Monkey Island makes magazine cover και A special month for special people .

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
17 Νοε 2009 22:40 #26116 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Monkey Island 2, Le Chuck's Revenge: Special Edition
Ωωω... θα παίξουμε και το 2 τελικά σ' αυτή τη ζωή?! Πολύ χαίρομαι!! ΠΑΡΑ πολύ χαίρομαι!! :D :D

Nothing happens unless first a dream...

More
06 Μαρ 2010 20:13 #27126 by Elessar
Ήδη άρχισαν να πυκνώνουν οι φήμες για επερχόμενη επίσημη ανακοίνωση απο την Lucasarts του Μonkey Ιsland 2: Special Edition.
Προσωπικά, έχω αρχίσει από τώρα να κάνω τούμπες από την χαρά μου!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Tasos
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
07 Μαρ 2010 04:06 #27131 by Tasos
Ναι είναι αλήθεια πως οι φήμες έχουν αυξηθεί εν όψει και της επικείμενης Game Developer Conference, όπου, μάλλον, θα ανακοινωθεί το παιχνίδι.
Επίσης, η φωνή της Elaine, Αlexandra Boid δήλωσε πρόσφατα μέσω του προφίλ της στo twitter πως ξεκινάει ηχογραφήσεις για τον νέο Monkey island.
Προφανώς είναι πολύ νωρίς για τη Season 2 της Telltale, οπότε μάλλον πρόκειται για τη SE του Le Chuck' s Revenge.
Κι εγώ έχω ενθουσιαστεί από τη συγκεκριμένη είδηση και εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Lucas Arts και άλλες εταιρείες.

More
07 Μαρ 2010 11:43 #27132 by Fallen Angel
:) :) :) (χωρίς λόγια)

Nothing happens unless first a dream...

More
07 Μαρ 2010 11:47 #27133 by moumiaq

Tasos wrote: Κι εγώ έχω ενθουσιαστεί από τη συγκεκριμένη είδηση και εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Lucas Arts και άλλες εταιρείες.

Ας βγάλει η Lucas τα δικά της πρώτα και μετά βλέπουμε :lol:

More
07 Μαρ 2010 13:26 #27139 by manos426f
E-ΞAI-ΡE-TI-KO νέο φυσικά!!! :D :D :D

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
07 Μαρ 2010 22:06 #27143 by WickedMan
Χμμ, νομίζω ότι πρέπει να βρώ και να παίξω επειγόντως το remake του πρώτου...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
09 Μαρ 2010 19:19 #27160 by treptolemus
:D

¨Θυμάμαι γιόκα μου που ήθελα να γίνω πειρατής"

[i:3vscgu69]&quot;Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception...&quot;[/i:3vscgu69]

More
09 Μαρ 2010 23:54 #27162 by WickedMan
:lol: :lol: :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• Tasos
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
11 Μαρ 2010 07:58 #27171 by Tasos
Ιt is official now:

lucasarts.com/games/monkeyisland2/#/home

Θα πρέπει να περιμένουμε, βέβαια, ως τo καλοκαίρι...

More
11 Μαρ 2010 09:28 #27172 by Praetorian
Ναι!!!! Ναι!!! :lol:
Έχω ενθουσιαστεί με τα νέα. Ελπίζω να είναι εξίσου καλή δουλειά με το πρώτο Special Edition (ή και πιο προσεγμένη :) )

Επίσης, ελπίζω να διατηρήσουν το παλιό format των αρχείων για να βοηθηθεί ένα side-project που είναι καιρό στα σκαριά :wink:

Edit: Στο site λέει πως το voice-over θα παραμένει και στην classic version (και όπως στο παλιό θα μπορούμε να μεταβούμε από την special version στην classic version on-the-fly)! Επίσης θα έχει νέο hint system, εναλλακτικό τρόπο να μετακινείς τον Guybrush, audio commentary για κάποιες σκηνές και bonus υλικό από making of και concept art.
Το σύστημα του inventory και της επιλογής verb (ενέργειας) μάλλον θα παραμείνει όπως ήταν για να βολεύει και τους XBOX παίκτες, αλλά αυτό το παραβλέπεις εύκολα!

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
11 Μαρ 2010 15:00 #27173 by qrious
Πολύ καλά νέα όντως οπως και αναμενόμενα μετα την επιτυχία του πρώτου.
Ευτυχώς απο τα λίγα screens τα γραφικά φαινεται να ειναι πιο προσεγμένα απο το πρώτο μέρος... είδωμεν.

Το μόνο που με τρομάζει ειναι οτι σύντομα αναμένεται ανακοίνωση από την telltales για κάποιο νέο project.
Ελπίζω να μην είναι Loom episodes γιατι θα κανταντήσουν γραφικοί...

• Tasos
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
11 Μαρ 2010 19:24 #27175 by Tasos
Το Loom δεν θα το κάνουν... Ήταν μια φήμη που ξεκίνησε από τον Dave Grossman και έληξε πάλι δια στόματός του.
Προσωπικά θα ήθελα να ανακοινώσουν μια σειρά βασισμένη στο Full Throttle, στο Dott ή στο Indiana Jones...
Αν και μπορεί απλά να πρόκειται πάλι για το Sam and Max: The Devil's Playhouse, που by the way ξεκινά τον Απρίλιο...