Monkey Island 2, Le Chuck's Revenge: Special Edition
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Σύμωνα με το περιοδικό βάσει τον υψηλών πωλήσεων που σημειώνει το SoMI: SE και το TMI της Telltale που αποτελεί την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της εταιρείας, η πολυαναμενόμενη SE του Le Chuck's Revenge είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί. Μάλιστα, ίσως να βρίσκεται ήδη στα σκαριά καθώς σύμφωνα με την LucasArts "ο επόμενος Μάρτιος ίσως κρύβει μια έκπηξη για τους fans".
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Προσωπικά, έχω αρχίσει από τώρα να κάνω τούμπες από την χαρά μου!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Επίσης, η φωνή της Elaine, Αlexandra Boid δήλωσε πρόσφατα μέσω του προφίλ της στo twitter πως ξεκινάει ηχογραφήσεις για τον νέο Monkey island.
Προφανώς είναι πολύ νωρίς για τη Season 2 της Telltale, οπότε μάλλον πρόκειται για τη SE του Le Chuck' s Revenge.
Κι εγώ έχω ενθουσιαστεί από τη συγκεκριμένη είδηση και εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Lucas Arts και άλλες εταιρείες.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- moumiaq
- Spammer
Tasos wrote: Κι εγώ έχω ενθουσιαστεί από τη συγκεκριμένη είδηση και εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Lucas Arts και άλλες εταιρείες.
Ας βγάλει η Lucas τα δικά της πρώτα και μετά βλέπουμε
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- treptolemus
- Elite Member
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
lucasarts.com/games/monkeyisland2/#/home
Θα πρέπει να περιμένουμε, βέβαια, ως τo καλοκαίρι...
- Praetorian
- Walker Survivor
Έχω ενθουσιαστεί με τα νέα. Ελπίζω να είναι εξίσου καλή δουλειά με το πρώτο Special Edition (ή και πιο προσεγμένη )
Επίσης, ελπίζω να διατηρήσουν το παλιό format των αρχείων για να βοηθηθεί ένα side-project που είναι καιρό στα σκαριά
Edit: Στο site λέει πως το voice-over θα παραμένει και στην classic version (και όπως στο παλιό θα μπορούμε να μεταβούμε από την special version στην classic version on-the-fly)! Επίσης θα έχει νέο hint system, εναλλακτικό τρόπο να μετακινείς τον Guybrush, audio commentary για κάποιες σκηνές και bonus υλικό από making of και concept art.
Το σύστημα του inventory και της επιλογής verb (ενέργειας) μάλλον θα παραμείνει όπως ήταν για να βολεύει και τους XBOX παίκτες, αλλά αυτό το παραβλέπεις εύκολα!
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- qrious
- Yahvo
Ευτυχώς απο τα λίγα screens τα γραφικά φαινεται να ειναι πιο προσεγμένα απο το πρώτο μέρος... είδωμεν.
Το μόνο που με τρομάζει ειναι οτι σύντομα αναμένεται ανακοίνωση από την telltales για κάποιο νέο project.
Ελπίζω να μην είναι Loom episodes γιατι θα κανταντήσουν γραφικοί...
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Προσωπικά θα ήθελα να ανακοινώσουν μια σειρά βασισμένη στο Full Throttle, στο Dott ή στο Indiana Jones...
Αν και μπορεί απλά να πρόκειται πάλι για το Sam and Max: The Devil's Playhouse, που by the way ξεκινά τον Απρίλιο...