Space Quest for Glory!

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar Topic Author
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
12 Απρ 2011 21:34 #32241 by tsampikos
Space Quest for Glory! was created by tsampikos
Από την Infamous Adventures, την εταιρεία που μας έδωσε το ένα από τα δύο Remake του king's Quest III, ερχεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, σε 3 μερες( δηλ. στις 15 Απριλίου) το απόλυτο μίξ-παιχνίδι που έχει σκοπό να μας κουφάνει! Το Space Quest for Glory: Trial by Plunger (!!!) είναι έτοιμο, και σύντομα θα είναι μαζί μας!

www.infamous-adventures.com/home/

Παράλληλα στην ιστοσελίδα μπορεί κανείς να δει και trailer του επερχόμενου Space Quest 2 Remake, ενώ υπάρχουν και άλλα projects που ετοιμάζονται και αναμένονται να είναι υπέροχα.

www.infamous-adventures.com/home ... p?page=sq2

Ε,ρε γούστα...πάντα τέτοια!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Απρ 2011 19:12 #32254 by EmperorXIII
Replied by EmperorXIII on topic Re: Space Quest for Glory!
hmmm... Thanx για το νέο φυσικά αλλά κάπου μούδιασα , δεν ξέρω γιατί .. Έστω και σαν χαβαλέ που είναι το παιχνιδάκι, το mix αυτό μου κάθεται πολύ κάπως.. Τεσπα, θα δούμε..

Einai ena xorto magiko........

• tsampikos
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
13 Απρ 2011 22:12 #32259 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Space Quest for Glory!
Ούτε κι εμένα μου κάθονται ιδιαίτερα καλά τέτοια μιξ παιχνιδιών. Ωστοσο το συγκεκριμένο αποτελει έκπληξη και δεν αποκλείεται να αξίζει τον κόπο, δεδομένω και των καλών δειγμάτων δουλειάς της συγκεκριμένης εταιρείας. Σε 2-3 μέρες θα μπορούμε να σχηματίσουμε άποψη.

Υ.Γ. Αρχηγάρα μας, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Eις το επανειδείν.Adios amigo.....

More
14 Απρ 2011 09:51 #32265 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Space Quest for Glory!

tsampikos wrote: Αρχηγάρα μας, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Eις το επανειδείν.Adios amigo.....

Ε;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
14 Απρ 2011 10:01 #32267 by outcry
Replied by outcry on topic Re: Space Quest for Glory!
^
Κόκε.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

• tsampikos
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
14 Απρ 2011 10:02 #32268 by tsampikos

tsampikos έγραψε:
Αρχηγάρα μας, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Eις το επανειδείν.Adios amigo.....

crocark:Ε;

Το Υ.Γ. είναι για τον αγαπημένο Σερχιο Κοκε που εχθές, σαν φίλος, αποχώρησε από τον ΑΡΗ μας.

More
14 Απρ 2011 10:07 #32269 by crocark
Α, μάλιστα. Δεν παρακολουθούσα αυτές τις ημέρες και δεν ήξερα, αλλά έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι χάσαμε κανέναν με την άλλη έννοια ... ξέρεις.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
14 Απρ 2011 10:17 #32270 by tsampikos
Πέρα από την τρελα με τα Αdventures έχουμε και την αιώνια τρελα για τον ΑΡΗ. Μου βγήκε αυθόρμητα. Κάπου έπρεπε να το γράαψω και το έγραψα εδώ. :)

More
14 Απρ 2011 10:26 #32272 by crocark
Καλά έκανες. Άρης για πάντα. Και ΠΑΟΚ :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
14 Απρ 2011 10:49 #32274 by tsampikos
Όταν κάτι στραβώνει με τον ΑΡΗ η ψυχολογική μου θεραπεία περιλαμβάνει υπέροχα Adventure Games απο την τεράστια συλλογή μου.Και τώρα που πλησιάζει και το πρωτάθλημα στο τέλος, έκανα και τρελες παραγγελίες παιχνιδιών (next big thing, book of unwritten tales) για να είμαι προετοίμασμένος σε περίπτωση καλόύ ή κακού (ξου!) φινάλε. :)

More
14 Απρ 2011 10:59 #32275 by crocark
Offtopic
Τσαμπίκο, πως και είσαι αρειανός; Οι νησιώτες συνήθως είναι ολυμπιακοί.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
14 Απρ 2011 11:30 #32276 by tsampikos
Είμαι από τους λίγους Αρειανούς στη Ρόδο, μιας και η Ρόδος, όπως και τα περισσότερα νησιά, είναι μικρογραφίες της Αθήνας, ως προς τις ομάδες. Όταν έρχεται ο ΑΡΗΣ έδώ να παίξει με τον Κολοσσό στο μπασκετ μαζευόμαστε καμια 50αριά.Αρειανός έγινα μόνος μου και κυρίως από το ποδόσφαιρο, όχι από το μπάσκετ. Είμαι 32 χρονών και τρέχω πίσω από τον ΑΡΗ 17 χρονια. Ανέπτυξα πλήρη Αρειανή συνείδηση μόνος μου, χωρις να μου κάνει κανείς "πλήση εγκεφάλου", όπως συνήθως γίνεται με τα μικρά παιδάκια, όταν πρόκειται να διαλέξουν ομάδα. Έζησα και στη Θεσσ/νικη βέβαια, απ'οπου πήρα πτυχίο, κι έτσι είχα τη δυνατότητα να είμαι κοντά στον ΑΡΗ. Τώρα όμως από μακρυά είναι τρελή ξενέρα. Εχω γυρίσει με τα πούλμαν του Σουπερ-3, όλη την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τα ποδοσφαιρικά, όμως, που κανονικά δεν έχουν θέση εδώ. Αύριο βγαίνει, αν δεν κάνω λάθος, το νέο μιξ παιχνιδάκι του συγκεκριμένου τοπικ. Είμαι περίεργος να δω τι ανταπόκριση θα έχει στο κοινό, ιδίως στους παραδοσιακούς που δεν τους πολυαρέσουν τέτοιες καινοτομίες.

More
14 Απρ 2011 11:47 #32277 by crocark
Τσαμπίκο, δεν έχεις καταλάβει μου φαίνεται ότι η πεμπτουσία του να γράφεις σε ένα φόρουμ βρίσκεται στο να γράφεις εκτός θέματος. Καλά είναι τα εντός, αλλά το αλατοπίπερο των συζητήσεων είναι στα εκτός. Εγώ (έχω κατηγορηθεί επανειλημμένως για απώλεια οπαδικού προσανατολισμού - πιτσιρικάς ήμουν ομάδα ... Σαραβάκος) είμαι ΑΡΗΣ στο μπάσκετ, ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, Ορεστιάδα στο βόλει, Φίλιππος Βέροιας στο χάντμπολ κ.ά. πολλά. Η μόνη ομάδα με την οποία κολλούσα ανέκαθεν και δε χώνευα ήταν ο Ολυμπιακός. Αλλά πάει κι αυτό. Εδώ και 10 - 15 μέρες είμαι Ολυμπιακός στο γυναικείο πόλο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
14 Απρ 2011 12:11 #32278 by tsampikos
Κι εμένα δεν με χαλάει το οφ-τοπικ, απλά δεν θέλω να μου...βάλουν κανένα...χέρι τα αφεντικά του φόρουμ :)

More
14 Απρ 2011 12:24 #32279 by crocark
:lol:
Έχεις καμιά τέτοιου είδους πληροφορία; Αν υπάρχει σχεδιασμός για τέτοιες κινήσεις από τ' αφεντικά του φόρουμ, τότε φίλε να σου πω απλά ότι χάρηκα πολύ που τα είπαμε αυτές τις λίγες φορές και να σε χαιρετήσω. Ίσως βρεθούμε να τα ξαναπούμε κάπου αλλού. Γιατί ο πρώτος που θα πετάξουν έξω μάλλον θα είμαι εγώ. Πάντως σταματώ, γιατί σου χαλάω ένα νήμα χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Θα περιμένω να δω κι εγώ το παιχνίδι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ