Larry 8 is gold
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά το section των news για τα νεότερα στον χώρο.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Real NC
- Banned
Α ναι, όσοι αναρωτιούνται τι απέγινα και απέχω τον τελευταίο καιρό: Πέρασα AEI στη Σάμο (πληροφορική) και είμαι όλο τρεχάματα. Έχω να δω ύπνο κανά μήνα.
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- Mortal
- Adventure's Advocate
Τέσπα! Άντε Real, ξεκίνα την σχολή, να ησυχάσεις επιτέλους! Σε πόσα χρόνια θα πάρεις την σύνταξη σου απο το Α.Ε.Ι;
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Elessar
- Team
Παντως, να το αγορασω δεν προκειται!!!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Mortal
- Adventure's Advocate
- Stknightmare
- Moderator
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Τώρα αυτό για το Myst IV το προσπερνάω γιατί όλη μέρα στο #adventure-advocate με αυτό ασχολούμαστε και ο τίτλος θα είναι για άλλη μια φορά πρωτοποριακός. Τα adventures πήραν το κατήφορο όταν βγήκε το Myst και το Riven δηλ. RealNC μάλλον από τα πολλά τρεχάματα έχασες τα λογικά σου. Μπορείς απλά να πεις οτι δεν σου αρέσουν αλλά να λες τέτοια πράγματα για αυτούς τους τίτλους είναι λίγο παράλογα.
Επίσης αναφέρθηκα και στο A Vampyre Story το οποίο το περιμένω προσωπικά πως και πως (αργει βέβαια πολύ ακόμα).
Κλείνοντας πάλι για το Larry 8 χλώμο με τα όσα κάνουν οι publishers να μιλάμε για έναν τίτλο όπως παλιά, δυστυχώς..
- Stknightmare
- Moderator
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- Mortal
- Adventure's Advocate
Για το Myst που ανακατέψατε τώρα στην συζήτηση, προσωπικά μου φαίνεται σαν σύγκριση αυγών και αεροπλάνων. Δεν έχουν καμία σχέση, και αναφέρονται σε άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Απλά πέφτουν κάτω απο την πολύ μεγάλη ομπρέλα των adventure. Grow up!
- qrious
- Yahvo
Real NC wrote: Βρε Air, μη μας τρελένεις τώρα. Το Larry είναι ένα από τα μοναδικά True Adventures που μας έχουν μείνει! Τα Myst και τα συναφή είναι τα νεομοντέ που από όταν άρχισαν να βγαίνουν το είδος των adv πήρε τον κατήφορο.
Α ναι, όσοι αναρωτιούνται τι απέγινα και απέχω τον τελευταίο καιρό: Πέρασα AEI στη Σάμο (πληροφορική) και είμαι όλο τρεχάματα. Έχω να δω ύπνο κανά μήνα.
εχεις δει κανενα screenshot απο το νεο larry η εχεις διαβασει καθολου καμια συνεντευξη με τους κατασκευαστες?? κατ'εμε το νεο larry δεν θα ειναι adventure κ γενικα θα ειναι κ πολυ κακο οτι ειδος κ να ειναι. αυτα
- qrious
- Yahvo
- Real NC
- Banned
Χμμ, αν είναι έτσι, μάλλον το σκότωσαν και αυτό.Mortal wrote: Καλά, καλά, μας τα 'παν και άλλοι για το Larry! Εγώ πάντως απέχω, αφήνω τον ανηψιό για τις νεώρετες γενειές! Και ποιος μίλησε για true adventure! True Console Game είναι το παιχνίδι (από τα γραφικά που είδα), και με τις κονσόλες επίσης δεν τα πάω καλά!
Τώρα που ανέβηκε το όριο ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, χλωμό το βλέπω.Τέσπα! Άντε Real, ξεκίνα την σχολή, να ησυχάσεις επιτέλους! Σε πόσα χρόνια θα πάρεις την σύνταξη σου απο το Α.Ε.Ι;
- Real NC
- Banned
Δε δα διαφωνήσω. Απλώς θα πω: Another one bites the dust.aiRness wrote: To Larry *ήταν* θες να πεις, Real NC και θα το καταλάβεις και μόνος σου όταν βγει .
Εγώ αυτό που θυμάμαι, είναι ότι πριν βγει το Myst όλα ήταν μια χαρά (και δυο τρομάρες ). Μετά το Myst, άρχισε να γίνεται λόγος για "θάνατο" των advs. Σύμπτωση; Μπορεί. Εγώ πάντως δίνω σημασία σε κάτι τέτοια.Τα adventures πήραν το κατήφορο όταν βγήκε το Myst και το Riven δηλ. RealNC μάλλον από τα πολλά τρεχάματα έχασες τα λογικά σου. Μπορείς απλά να πεις οτι δεν σου αρέσουν αλλά να λες τέτοια πράγματα για αυτούς τους τίτλους είναι λίγο παράλογα.
- Real NC
- Banned
Μπα, μπροστά στα αριστουργήματα του FilmNet μετά τις 1:00 τα μεσάνυχτα, το Larry δεν λέει μία.Mortal wrote: Βρε παιδιά, οι άνθρωποι πλέον δεν το βλέπουν ότι γράφουν ένα παιχνίδι για να διασκεδάσει ο κόσμος, αλλά μάλλον για να πουλήσουν ένα "εμπόρευμα"για 15-16χρονα στα φόρτε των ορμονών τους ( ) και που θα την καταβρούν με τις ψηφιακές τύπισες του Larry!
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Έλεος.....Real NC wrote: Εγώ αυτό που θυμάμαι, είναι ότι πριν βγει το Myst όλα ήταν μια χαρά (και δυο τρομάρες Mr. Green). Μετά το Myst, άρχισε να γίνεται λόγος για "θάνατο" των advs. Σύμπτωση; Μπορεί. Εγώ πάντως δίνω σημασία σε κάτι τέτοια.