Larry 8 is gold

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
18 Σεπ 2004 20:49 #2262 by aiRness
Larry 8 is gold was created by aiRness
Όπως είδατε κ στα news μας το Larry 8 είναι gold. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει στην αγορά, αλλά δεν περιμένω τίποτα το φοβερό. Οι adventure-αδες έχουν στρέψει τα βλέματά τους σε άλλους τίτλους και να πω και την αλήθεια για μένα δεν έχω τόσο μεγάλο ενδιαφέρον να το δω όσο άλλα adventures (βλ. Myst IV, A Vampyre Story etc.).
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά το section των news για τα νεότερα στον χώρο.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Σεπ 2004 21:16 #2263 by Real NC
Replied by Real NC on topic Larry 8 is gold
Βρε Air, μη μας τρελένεις τώρα. Το Larry είναι ένα από τα μοναδικά True Adventures που μας έχουν μείνει! Τα Myst και τα συναφή είναι τα νεομοντέ που από όταν άρχισαν να βγαίνουν το είδος των adv πήρε τον κατήφορο.

Α ναι, όσοι αναρωτιούνται τι απέγινα και απέχω τον τελευταίο καιρό: Πέρασα AEI στη Σάμο (πληροφορική) και είμαι όλο τρεχάματα. Έχω να δω ύπνο κανά μήνα.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

More
18 Σεπ 2004 21:33 #2266 by Mortal
Replied by Mortal on topic Larry 8 is gold
Καλά, καλά, μας τα 'παν και άλλοι για το Larry! :P Εγώ πάντως απέχω, αφήνω τον ανηψιό για τις νεώρετες γενειές! Και ποιος μίλησε για true adventure! True Console Game είναι το παιχνίδι (από τα γραφικά που είδα), και με τις κονσόλες επίσης δεν τα πάω καλά!

Τέσπα! Άντε Real, ξεκίνα την σχολή, να ησυχάσεις επιτέλους! Σε πόσα χρόνια θα πάρεις την σύνταξη σου απο το Α.Ε.Ι; :P

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
19 Σεπ 2004 14:35 #2268 by Elessar
Replied by Elessar on topic Larry 8 is gold
Εγω, το κοβω να ειναι ενα sex-orientated action game...

Παντως, να το αγορασω δεν προκειται!!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
19 Σεπ 2004 15:42 #2269 by Mortal
Λες;;; Μπα δεν το πιστεύω, στο Αμερικάνικο playboy που είπαν ότι θα βάλουν και τις τύπισες απο το Larry να ποζάρουν, πίστευα ότι απλά θα ήταν όλο σεμνές φωτογραφίες και συνεντεύξεις. :P

More
19 Σεπ 2004 16:49 #2270 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Larry 8 is gold
Bghke sthn Greece?

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
19 Σεπ 2004 18:14 #2271 by aiRness
Replied by aiRness on topic Larry 8 is gold
To Larry *ήταν* θες να πεις, Real NC και θα το καταλάβεις και μόνος σου όταν βγει :). Τα εποχές του Al Lowe μην περιμένεις να τις ζήσεις από αυτόν τον τίτλο. Ψάξτο λίγο το θέμα και θα το καταλάβεις. Από την άλλη λεω και εγώ ΜΑΚΑΡΙ να είναι όπως τα προηγούμενα (μακάρι).
Τώρα αυτό για το Myst IV το προσπερνάω γιατί όλη μέρα στο #adventure-advocate με αυτό ασχολούμαστε και ο τίτλος θα είναι για άλλη μια φορά πρωτοποριακός. Τα adventures πήραν το κατήφορο όταν βγήκε το Myst και το Riven δηλ. RealNC μάλλον από τα πολλά τρεχάματα έχασες τα λογικά σου. Μπορείς απλά να πεις οτι δεν σου αρέσουν αλλά να λες τέτοια πράγματα για αυτούς τους τίτλους είναι λίγο παράλογα.
Επίσης αναφέρθηκα και στο A Vampyre Story το οποίο το περιμένω προσωπικά πως και πως (αργει βέβαια πολύ ακόμα).
Κλείνοντας πάλι για το Larry 8 χλώμο με τα όσα κάνουν οι publishers να μιλάμε για έναν τίτλο όπως παλιά, δυστυχώς..

More
19 Σεπ 2004 18:40 #2272 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Larry 8 is gold
Amfibalw kai gw oti tha nai opws ta palia,alla as perimenoume kai tha doume,ax larry larry.

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
19 Σεπ 2004 18:50 #2273 by Mortal
Βρε παιδιά, οι άνθρωποι πλέον δεν το βλέπουν ότι γράφουν ένα παιχνίδι για να διασκεδάσει ο κόσμος, αλλά μάλλον για να πουλήσουν ένα "εμπόρευμα"για 15-16χρονα στα φόρτε των ορμονών τους ( :P ) και που θα την καταβρούν με τις ψηφιακές τύπισες του Larry! Αμα πιά, εντάξει υπάρχουν και όρια στο τι μπορεί να χωνέψει κάποιος! Προσωπικά, λυπάμαι, που το λέω μια που πρέπει να μαζέυω και τα νέα για τα παιχνίδια, έχω πάψει να δίνω σημασία σε όποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τον συγκεκριμένο τίτλο. Και μην ξεχνάμε το Sierra πλέον είναι απλά ένα brand name και τίποτα περισσότερο, ούτως ή άλλως η εταιρεία δεν υπάρχει. Τέρμα, Finito, the End, τέλος.

Για το Myst που ανακατέψατε τώρα στην συζήτηση, προσωπικά μου φαίνεται σαν σύγκριση αυγών και αεροπλάνων. Δεν έχουν καμία σχέση, και αναφέρονται σε άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Απλά πέφτουν κάτω απο την πολύ μεγάλη ομπρέλα των adventure. Grow up! :P

More
19 Σεπ 2004 20:39 #2274 by qrious
Replied by qrious on topic Larry 8 is gold

Real NC wrote: Βρε Air, μη μας τρελένεις τώρα. Το Larry είναι ένα από τα μοναδικά True Adventures που μας έχουν μείνει! Τα Myst και τα συναφή είναι τα νεομοντέ που από όταν άρχισαν να βγαίνουν το είδος των adv πήρε τον κατήφορο.

Α ναι, όσοι αναρωτιούνται τι απέγινα και απέχω τον τελευταίο καιρό: Πέρασα AEI στη Σάμο (πληροφορική) και είμαι όλο τρεχάματα. Έχω να δω ύπνο κανά μήνα.

εχεις δει κανενα screenshot απο το νεο larry η εχεις διαβασει καθολου καμια συνεντευξη με τους κατασκευαστες?? κατ'εμε το νεο larry δεν θα ειναι adventure κ γενικα θα ειναι κ πολυ κακο οτι ειδος κ να ειναι. αυτα

More
19 Σεπ 2004 20:44 #2275 by qrious
Replied by qrious on topic Larry 8 is gold
οσο για το σχολιο σου για τα myst πραγματικα απαξιω να απαντησω για την γνωστη καραμελα το οτι δηλαδη τα adventure πηραν τον κατηφορο απο τοτε που βγηκε το myst.ελεος

More
23 Σεπ 2004 20:36 #2354 by Real NC

Mortal wrote: Καλά, καλά, μας τα 'παν και άλλοι για το Larry! :P Εγώ πάντως απέχω, αφήνω τον ανηψιό για τις νεώρετες γενειές! Και ποιος μίλησε για true adventure! True Console Game είναι το παιχνίδι (από τα γραφικά που είδα), και με τις κονσόλες επίσης δεν τα πάω καλά!

Χμμ, αν είναι έτσι, μάλλον το σκότωσαν και αυτό.

Τέσπα! Άντε Real, ξεκίνα την σχολή, να ησυχάσεις επιτέλους! Σε πόσα χρόνια θα πάρεις την σύνταξη σου απο το Α.Ε.Ι; :P

Τώρα που ανέβηκε το όριο ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, χλωμό το βλέπω.

More
23 Σεπ 2004 20:41 #2355 by Real NC

aiRness wrote: To Larry *ήταν* θες να πεις, Real NC και θα το καταλάβεις και μόνος σου όταν βγει :).

Δε δα διαφωνήσω. Απλώς θα πω: Another one bites the dust.

Τα adventures πήραν το κατήφορο όταν βγήκε το Myst και το Riven δηλ. RealNC μάλλον από τα πολλά τρεχάματα έχασες τα λογικά σου. Μπορείς απλά να πεις οτι δεν σου αρέσουν αλλά να λες τέτοια πράγματα για αυτούς τους τίτλους είναι λίγο παράλογα.

Εγώ αυτό που θυμάμαι, είναι ότι πριν βγει το Myst όλα ήταν μια χαρά (και δυο τρομάρες :mrgreen:). Μετά το Myst, άρχισε να γίνεται λόγος για "θάνατο" των advs. Σύμπτωση; Μπορεί. Εγώ πάντως δίνω σημασία σε κάτι τέτοια.

More
23 Σεπ 2004 20:46 #2356 by Real NC

Mortal wrote: Βρε παιδιά, οι άνθρωποι πλέον δεν το βλέπουν ότι γράφουν ένα παιχνίδι για να διασκεδάσει ο κόσμος, αλλά μάλλον για να πουλήσουν ένα "εμπόρευμα"για 15-16χρονα στα φόρτε των ορμονών τους ( :P ) και που θα την καταβρούν με τις ψηφιακές τύπισες του Larry!

Μπα, μπροστά στα αριστουργήματα του FilmNet μετά τις 1:00 τα μεσάνυχτα, το Larry δεν λέει μία.

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
23 Σεπ 2004 21:53 #2358 by aiRness
Replied by aiRness on topic Larry 8 is gold

Real NC wrote: Εγώ αυτό που θυμάμαι, είναι ότι πριν βγει το Myst όλα ήταν μια χαρά (και δυο τρομάρες Mr. Green). Μετά το Myst, άρχισε να γίνεται λόγος για "θάνατο" των advs. Σύμπτωση; Μπορεί. Εγώ πάντως δίνω σημασία σε κάτι τέτοια.

Έλεος.....