Kickstarter Projects

More
02 Απρ 2012 09:26 #36620 by Elessar
Kickstarter Projects was created by Elessar
Νομίζω πως είναι καλό να κάνουμε ένα θέμα όπου θα συζητάμε όλα τα kicκstarter projects, έτσι και ποιο εύκολα θα βρίσκουμε τι υπάρχει ανά πάσα στιγμή και δεν θα γεμίζουμε το forum.

Αυτή τη στιγμή το μόνο adventure που τρέχει εκεί είναι μάλλον το

Delaware St. John 4: Asylum of The Lost

και νομίζω πως ο τύπος μας κάνει μάλλον πλάκα.

Καταρχήν δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δώσει κάποιος πάνω από 15$ για επεισόδιο (και τα 15 πολλά είναι) συν ότι θεωρώ αστείο να έχει listings για 5,000$ και 10,000$. Και οκ, για Delaware st. John μιλάμε - απλά μια συμπαθητική σειρά - όχι για κάτι το τρομερό.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τα μαζέψει, πάω και στοίχημα επ' αυτού, συν ότι από μένα δεν πρόκειται να δει φράγκο.

Θα βγαίνει τώρα ο κάθε πικραμένος, μικρομεσαίος developer και θα ζητάει λεφτά - για μαζευτείτε λίγο.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγούμαι: Είμαι ήδη backer στο Double Fine Adventure και στο Wasteland 2 ενώ μόλις μπει και το Tex Murphy kickstarter μάλλον θα πουλήσω νεφρό. Είμαι σαφώς υπέρ του kickstarter αλλά μερικοί το παραξήλωσαν νομίζω.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Απρ 2012 09:37 #36621 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Kickstarter Projects
Ήταν να μη γίνει η κάκιστη αρχή. Να δεις τι έχει να γίνει τώρα. Να μην παρεξηγηθώ κι εγώ. Είμαι σαφώς ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια ενίσχυσης ή πώλησης ή ο,τιδήποτε άλλο παρόμοιο, οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας από εν δυνάμει αεριτζήδες. Εν δυνάμει αεριτζήδες τον καιρό της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης είναι γύρω στα 7 - 8 δις άνθρωποι σ' αυτόν τον πλανήτη. Που βρισκόμαστε κιόλας; Έχω ξεχάσει ...

Πραγματικά. Έχουν να δουν τα μάτια μας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
02 Απρ 2012 10:10 #36624 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Kickstarter Projects

Elessar wrote: ενώ μόλις μπει και το Tex Murphy kickstarter μάλλον θα πουλήσω νεφρό

Θα δώσω και εγώ τον δικό μου γιατί ένα καινούριο Tex Murphy το περίμενα και εγώ τόσα χρόνια.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
02 Απρ 2012 20:45 #36639 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Kickstarter Projects
Εγώ έχω ήδη τοποθετηθεί θετικά ως προς το οργανωμένο crowd-funding concept του kickstarter οπότε δε χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι εδώ.

Θα πω απλά ότι χαίρομαι που τα πήγε τόσο καλά όσο περίμενα (και ίσως καλύτερα/γρηγορότερα από όσο περίμενα), και εύχομαι να διατηρήσει υγιή χαρακτήρα παρακάτω. *

Στα νέα τώρα:
Ο Al Lowe στο Kickstarter - Make Leisure Suit Larry come again!

Από ό,τι καταλαβαίνω πρόκειται για σχέδιο remake ή reimagine του Land of the Lounge Lizards που ήταν στα σκαριά αρκετό καιρό...

*. Μέχρι στιγμής κι εγώ είμαι backer σε δύο projects (Cognition και Double Fine Adventure). Προφανώς συνιστάται προσοχή και κάποιο ψάξιμο (για τους developers, για το ίδιο το project, για το αν οι στόχοι που θέτουν αξίζουν υποστήριξη κλπ) πριν στηρίξει κάποιος ένα project με αυτό τον τρόπο.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
02 Απρ 2012 22:41 #36642 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Kickstarter Projects
Πολύ καλή ιδέα το thread και απαραίτητο γιατί έχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα. Προς το παρόν έχω υποστηρίξει μόνο το Double Fine Adventure αλλά όταν σκάσει μύτη o Tex Murphy βλέπω να μπαίνει δεύτερη υποθήκη το σπίτι.

Κατά τα λοιπά, ποτέ δεν ήμουνα fan του Larry, στην ουσία μόνο ένα παιχνίδι της σειράς έχω παίξει και ούτε τρελάθηκα. Όπως και να 'χει, όμως, χαριτωμένο το video που ετοίμασαν αλλά το ποσό που ζητάνε μου φαίνεται υπερβολικό, ειδικά εφόσον πρόκειται απλώς για remake. Γενικά βλέπω μια αμετροέπεια σε ορισμένες από τις πρόσφατες προσπάθειες (Delaware, συγκρατήσου) και φοβάμαι ότι ο κόσμος θα μπουχτίσει γρήγορα με τους οπορτουνιστές που -αναπόφευκτα- θα εμφανιστούν ενώ ορισμένοι σοβαροί developers ίσως πέσουν θύμα της απαξίωσης που θα ακολουθήσει. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Schafer ναι μεν μάζεψε κοντά 3.4 μύρια αλλά αρχικά ζήτησε μόνο 400 χιλιάρικα για το παιχνίδι + το ντοκιμαντέρ. Keep that in mind, people.

No good deed goes unpunished

More
03 Απρ 2012 10:57 #36643 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Kickstarter Projects
Ότι είπε ο maladroid, δεν θα τα έγραφα καλύτερα. Ρε μπας και είμαστε το ίδιο άτομο και δεν το ξέρουμε; :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
03 Απρ 2012 15:33 #36664 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Kickstarter Projects
Εγώ, πάντως, δεν πρόκειται να ξανααναφερθώ στο θέμα. Απλώς θα αντιμετωπίζω τα παιχνίδια που χρηματοδοτούνται με το συγκεκριμένο τρόπο, όπως οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια. Αναμένουμε την ανάπτυξη και την κυκλοφορία τους...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
03 Απρ 2012 15:58 #36666 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Kickstarter Projects
Δεν είμαι fan των Larry και δεν νομίζω ότι θα το υποστηρίξω για διάφορους λόγους... Ωστόσο, είναι το μόνο kickstarter adventure project που σου δίνει μια εικόνα για το προϊόν που πληρόνεις και αυτό αξίζει να αναφερθεί. Επίσης, ο Al είναι συμπαθέστατος!

More
03 Απρ 2012 16:14 #36668 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Kickstarter Projects

WickedMan wrote: Απλώς θα αντιμετωπίζω τα παιχνίδια που χρηματοδοτούνται με το συγκεκριμένο τρόπο, όπως οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια. Αναμένουμε την ανάπτυξη και την κυκλοφορία τους...

Ακρβώς το ίδιο θα κάνω κι εγώ....

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Απρ 2012 16:19 #36669 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Kickstarter Projects
Αυτό που με εκνευρίζει στα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι το ότι συνδέουν τις retail εκδόσεις με τρελά ποσά.Του στυλ "δώσε 100 για να πάρεις μια συλλεκτική έκδοση".

More
03 Απρ 2012 18:29 #36675 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Kickstarter Projects

tsampikos wrote: Αυτό που με εκνευρίζει στα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι το ότι συνδέουν τις retail εκδόσεις με τρελά ποσά.Του στυλ "δώσε 100 για να πάρεις μια συλλεκτική έκδοση".

Και επιπλέον 15 ευρώ για να στη στείλουν!!!! :lol: :lol: :lol:

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Απρ 2012 18:54 #36676 by tsampikos
Άστα..... :x

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
04 Απρ 2012 00:05 #36689 by tsampikos
pinkertonroad.com/home/

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η κυρία Jensen. Η αλήθεια είναι ότι την εμπιστεύομαι και νομίζω ότι από αυτήν θα βγει κάτι καλό...Δείτε και τα υπό δημιουργία παιχνίδια. Δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον.

More
04 Απρ 2012 00:11 #36690 by outcry
Κατέφθασαν τα τάγματα αγγέλων που έλεγα σε προηγούμενο ποστ.
Και γιατί χρησιμοποιεί το τέλος του GK III χωρίς να χει στα σκαριά GK IV?
Φτηνά κολπάκια.
Κρίμα.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
04 Απρ 2012 23:56 #36708 by skoros
Πολύ Kickstarter ρε παιδιά...
Δεν ήμουν κατά του Kickstarter, αλλά μηπως τώρα οι δημιουργοί το δουν ως ευκολη λύση;
Τες πα, δε θα σκάσουμε κιόλας. Ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπως και όπου νομίζει.

outcry wrote: Και γιατί χρησιμοποιεί το τέλος του GK III χωρίς να χει στα σκαριά GK IV?
Φτηνά κολπάκια.
Κρίμα.

Όντως, και εμένα αυτό μου χτυπησε χειρότερα και απο το Kickstarter...