Νέες retail κυκλοφορίες

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar Topic Author
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
22 Αυγ 2012 09:54 #38826 by GameLinguist
Επειδή φαντάζομαι ότι θα είναι αρκετοί αυτοί που δεν τα πάνε καλά με το να έχουν ψηφιακά αντίγραφα των διαφόρων adventures και προτιμούν τις retail εκδόσεις... είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να ποστάρουμε όταν κάποιο παιχνίδι βγαίνει και σε retail έκδοση...

Επί της ευκαιρίας κυκλοφορεί από βδομάδα σε retail το Alpha Polaris .

Το ίδιο και για το Dark Eye: Chains of Satinav

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Αυγ 2012 10:05 #38827 by tsampikos
Πολύ ωραία ιδέα για topic! :)

Για το Dark Eye το έχουν πει κι άλλοι, αλλά από που προκύπτει ρε παιδιά? Πουθενά δεν υπάρχει για προπαραγγελία, αναφορές δε έψαξα αλλά επίσης δεν βρήκα πουθενά. Ούτε στην ιστοσελίδα της Daedalic ούτε στης Deep Silver.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
22 Αυγ 2012 14:17 #38828 by Castledoque
Για το Chains of Satinav έχει βγει σε προπαραγγελία για τις 30 Αυγούστου η γαλλική retail έκδοση στο γαλλικό amazon. :mrgreen:

Μένει τώρα η αγγλική... Που είναι;;;;; :evil:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Αυγ 2012 14:29 #38829 by tsampikos
Δεν νομίζω ότι θα εμφανιστεί σύντομα, αν εμφανιστεί...

Επίσης η αγγλική έκδοση του Critter Chronicles αναμένεται και αυτή να βγει του.....χρόνου την Σαρακοστή! Δεν έχουν κάν ξεκινήσει ακόμα να δημιουργούνται οι αγγλικοί διάλογοι.....Η King Art Games περιμένει πρώτα να βγάλει τα....έξοδα της μεταγλώττισης από τις πωλήσεις του Book of Unwritten Tales. Άρα....

More
22 Αυγ 2012 20:36 #38830 by giovanna
Ενα θέμα αφιερωμένο για εμένα. Μπράβο :!:

• GameLinguist
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
23 Αυγ 2012 12:14 #38831 by GameLinguist

giovanna wrote: Ενα θέμα αφιερωμένο για εμένα. Μπράβο :!:

Gio, το ήξερα πως θα το εκτιμούσες το συγκεκριμένο topic... :)

More
23 Αυγ 2012 19:54 #38841 by giovanna
@akarasimos

Είσαι μέσα στην καρδιά μου και το ξέρεις. Οταν όλοι θα παίζεται τις digital μορφές σας εγώ θα ψάχνω τις retail εκδόσεις και όταν δεν θα τις βρίσκω ποιά θα ζητιανεύω τις δικές σας. :lol:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
23 Αυγ 2012 20:05 #38842 by tsampikos
Θα τις μάθεις και τις ψηφιακές εκδόσεις giovanna καλύτερα. Πραγματικά δεν είναι του φόβου.Κι εγώ προτιμώ το παραδοσιακό κουτί αλλά δεν θα πω όχι και για ψηφιακή έκδοση, ιδίως αν δεν έχει κλειδώματα. Το ίδιο εύκολα και ακόμα καλύτερα και πιο γρήγορα θα παίξει απ'οτι το DVD. Οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία με τις ψηφιακές εκδόσεις μόνο σαν ατυχές μεμονωμένο περιστατικό μπορεί να χαρακτηρισθεί.

More
25 Αυγ 2012 18:53 #38881 by WickedMan
Υπάρχει τέτοια λέξη; :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
27 Αυγ 2012 00:50 #38891 by giovanna
Δεν έχω κάποια περίεργη ασθένεια που λέγετε μην φορτώσεις digital παιγνίδια, απλώς είναι αυτή η απλή ευαρέσκεια το να το έχω σε DVD και νά εχω εγω τον πλήρη έλεγχο. Το φορτωνω το πάιζω, το τελειώνω το σβύνω, και μετά βάζω στο ράφι το παιγνιδάκι μου με όλα τα καλούδια. :lol:

• GameLinguist
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
27 Αυγ 2012 10:48 #38894 by GameLinguist
Η Giovanna με κάλυψε πλήρως!

Gio δώσε "πόνο" στους ψηφιακοληγούρηδες, τους α-DVD-όπληκτους και τους νεο-download-ο-ακουτιάρηδες.... (νομίζω ότι παράχ***α με τους νεολογισμούς μου!!!)

Και για να σοβαρευτώ, τις λατρεύω τις συσκευασίες και προτιμώ να σπάζω το κεφάλι μου για να βρω χώρο που να τις αποθηκεύσω από το να "σπάζω" το κεφάλι μου από που να αγοράσω φορητό σκληρό να τα αποθηκεύσω... :)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
27 Αυγ 2012 11:12 #38895 by Castledoque
Μα νομίζω ότι οι περισσότεροι στο forum προτιμούν μια ωραία retail έκδοση από την οποιαδήποτε digital έκδοση ενός παιχνιδιού (ακόμα και τις πολύ ωραίες γεμάτες extra καλούδια εκδόσεις του GOG).

Θέμα προκύπτει όταν:
1) H retail έκδοση είναι δυσανάλογα ακριβή σε σχέση με την digital (Σχετικά ασυνήθιστο, αλλά υπαρκτό θέμα ειδικά όσον αφορά λίγο παλιότερα παιχνίδια.)
2) Η retail έκδοση έρχεται φορτωμένη με DRM χαζομάρες, ενώ υπάρχει αντίστοιχη DRM-free έκδοση στο GOG (Προσωπικά είμαι τόσο κολλημένος, που και πάλι καταλήγω να παίρνω την retail έκδοση, αλλά αν δούμε το θέμα αντικειμενικά σε τέτοιες περιπτώσεις υπερτερούν οι εκδόσεις του GOG).
3) H retail έκδοση περιέχει ένα ξερό δισκάκι, ενώ η έκδοση στο GOG έρχεται με ένα κάρο extras (Και πάλι λόγω προσωπικού κολλήματος ισχύει η παραπάνω παρένθεση - μαζί με μια ωραιότατη μούντζα στον εαυτό μου όταν ανοίγω το DVD-case).
4) Οι πολύ καλές προσφορές του GOG και οι απίστευτες (σχεδόν τζάμπα-πάρε κόσμε) προσφορές του STEAM.
5 και κυριότερο) Παιχνίδια (κυρίως indie και από μικρομεσαίες εταιρίες) που βγαίνουν μόνο σε digital ή STEAM μορφή, τα οποία διαρκώς αυξάνονται και συχνά είναι εξίσου ή και πολύ πιο αξιόλογα από πολλούς retail εμπορικούς τίτλους (Όλα τα παιχνίδια της Wadjeteye - δεν μετράω τις εκάστοτε συλλεκτικές retail εκδόσεις που όποιος πρόλαβε πρόλαβε, βλέπε RESONANCE, χεχεχε, τα παιχνίδια της TelltaleGames, που πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο και βάλε για να τα πάρεις σε retail έκδοση, τα παιχνίδια της DoubleFine - βλέπε το αριστούργημα που λέγεται Stacking, indie διαμαντάκια, όπως A Stitch in Time, Metal Dead, The Journey Down episode 1, κλπ).

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
27 Αυγ 2012 11:24 #38896 by tsampikos
Το Steam κανένα πλεονέκτημα δεν έχει. Μειονέκτημα είναι από μόνο του και όχι πλεονέκτημα.Το ιδεώδες είναι η GOG. Οι digιtal εκδόσεις έχουν χειρότερα DRM,που σχεδόν υποτιμούν την νοημοσύνη του ανθρώπου. Αυτοί αυξάνουν την πειρατεία από μόνοι τους.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
27 Αυγ 2012 12:00 #38899 by Castledoque

tsampikos wrote: Το Steam κανένα πλεονέκτημα δεν έχει. Μειονέκτημα είναι από μόνο του και όχι πλεονέκτημα.Το ιδεώδες είναι η GOG.

Συμφωνώ απόλυτα για το GOG, αλλά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως για το STEAM. Δεν αναλύω το θέμα πολύ, γιατί τα έχουμε ξαναπεί σε άλλα posts. Θα αναφερθώ μόνο στις πολλές ώρες διασκέδασης που μου προσέφεραν παιχνίδια που τα πήρα σχεδόν τζάμπα από το STEAM και που αποκλείεται να τα είχα αγοράσει σε κανονική τιμή (digital ή retail), που για μένα τουλάχιστον αποτελεί αναμφισβήτητο πλεονέκτημα. Χώρια που το STEAM αποτελεί ανάσα σωτηρίας για τους indie developers με τη διεθνή διανομή των παιχνιδιών τους. Το GOG αν και σαφώς ανώτερο από τις περισσότερες απόψεις, δεν είναι ακόμα ανταγωνιστικό του STEAM, όσον αφορά το πόσο δημοφιλές είναι.

Και παρεπιπτόντως, επειδή έχω βαρεθεί να ακούω σενάρια καταστροφολογίας, να αναφέρω ότι το OFFLINE mode του STEAM λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε όσα παιχνίδια το έχω δοκιμάσει.

More
27 Αυγ 2012 22:09 #38921 by Constantine_R
Καλώς ή κακώς πιστεύω ότι στο τέλος οι digital εκδόσεις θα κυριαρχήσουν. Για μένα πάντως το Steam είναι η ύστατη λύση. Το σέβομαι (γιατί έχει προωθήσει ΚΑΙ το είδος που αγαπάμε) αλλά ως καταναλωτής θα αγοράσω από αυτό μόνο αν ξέρω ότι δεν θα το βρω κάπου αλλού. Το χειρότερο που κάνει για μένα είναι η πολιτική του 1$=1ευρώ, απαράδεκτο. Ελπίζω ο Βαρουφάκης να τους αλλάξει μυαλά. :)

Από digital διανομείς σίγουρα το GOG υπερτερεί στις παροχές-υπηρεσίες του αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να χτυπήσει το steαm και το ξέρουν και οι ίδιοι νομίζω. Εμένα πάντως μια χαρά μου κάνει και έτσι όπως είναι.

EDIT:

WickedMan wrote: Υπάρχει τέτοια λέξη;

Που είσαι ρε ψυχή;

EDIT2: Ένα ένα τα θυμάμαι... :rolleyes:
Akarasimos με τις λέξεις που βάζεις προδίδεσαι. :mrgreen: :mrgreen:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”