ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
29 Ιουλ 2005 01:48 #5539 by giovanna
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ was created by giovanna
Ωραία η συνέντευξη σας στον Αντρέα Τσουρινάκη στο PC Master. Σας είδαμε και στην φωτογραφία και τώρα ξέρουμε με ποιούς μιλάμε.

Αντε βρέ πάντα τέτοια!!! :lol:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
29 Ιουλ 2005 02:56 #5542 by Elessar
Replied by Elessar on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Το καλό είναι ότι γίνεται περισσότερο γνωστό το site!
Πάντως ο Αντρέας είναι απίστευτα ενδιαφέρων άνθρωπος και αγαπάει πάρα πολύ τα adventures. Τόσες ώρες μιλάγαμε και ούτε που καταλάβαμε πως πέρασε ο χρόνος!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Ιουλ 2005 03:17 #5544 by aiRness
Replied by aiRness on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ναι ε; Σε αυτό το τεύχος είναι (Αυγούστου) δηλ.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
29 Ιουλ 2005 03:48 #5545 by threepwood
Replied by threepwood on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.............

More
29 Ιουλ 2005 04:54 #5546 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ένα πράγμα έχω να πω μόνο γι' αυτή τη συνέντευξη: "Long live adventures..."! Ααα! ρε qrious έγραψες πάλι! :lol: :wink:

(και παρενθετικά, αλλά επειδή του αξίζει να ειπωθεί, ο κ. Τσουρινάκης είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή υπήρξε ανοιχτός και πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι μπορούσε.)

Nothing happens unless first a dream...

More
29 Ιουλ 2005 21:07 #5550 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Να και κατι ευχαριστο!!!

δε μου φαινονται νεα αυτα που λετε για τον Adven-τουρινακη (οπως τον ελεγανπαλια στο Πιξελ)... συζητηση για τα Adventures δεν ειναι κατι που (απο οσο κρινω για μενα) εχεις πολλες ευκαιριες να κανεις με ενα φιλο, μιας και ειναι ενα πολυ εξειδικευμενο ενδιαφερον. Λογικο ειναι λοιπον οταν βρεις καποιον με τον οποιο μπορεις να μιλησεις γι' αυτο χωρις ορια, να τα δωσεις ολα και να βγαλεις το αχτι σου!

Ο Τσουρινακης απο την εποχη του Πιξελ ηταν 'μορφη'. Ηταν ισως ο μονος που (λογω της φυσης της αρμοδιοτητας του), κρατουσε επικοινωνια με τους αναγνωστες, δημιουργωντας μια ατυπη κοινοτητα. Εφτανε μεχρι σε σημειο να λεει τα νεα του (πως περασε σε διακοπες κλπ) μεσα στη στηλη παρουσιασης παιχνιδιων.

Αξιζει να αναφερω οτι παλια, προ ιντερνετ, ειχα μεσα στην αβυσσο της αγνοιας μου, το... θρασος να τηλεφωναω στο περιοδικο και να ζηταω τον Τσουρινακη προσωπικα για ερωτησεις... σε μια φαση ο ανθρωπος με πηρε τηλ και απαντουσε μια μια τις ερωτησεις μου.. θα πρεπει να μιλουσαμε για κανα μισαωρο η παραπανω, αλλα μαλλον του αρεσε :P

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
30 Ιουλ 2005 01:25 #5553 by giovanna
Replied by giovanna on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ο Αντρέας είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και πάρα πολύ χαρισματικός. Ποτέ μα ποτέ δεν έχει αρνηθεί να μας βοηθήσει σε ότι προβλήματα και να έχουμε είτε με τηλεφώνημα είτε με e-mail. Πάντα βρίσκεται κοντά στους adventure παίκτες και είναι πραγματικά αυτός που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτά τα παιγνίδια. Γιατί δεν τα παίζει μόνο και μόνο για να τα λύσει. Αλλά το ευχαριστέται, χάνεται στην μουσική, χάνεται μέσα στους φανταστικούς κόσμους και το ζεί.

Εγώ γιά μιά άλλη φορά μέσα από αυτό το site θέλω να πώ πόσο πολύ τον ευχαριστώ γιά όλα που μας πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίσει για πολύ ακόμα να είναι κοντά μας και να μας βοηθάει να ονειρεύομαστε μαζί του τους χαμένους πολιτισμούς 8)

More
30 Ιουλ 2005 01:32 #5554 by qrious
Replied by qrious on topic Re: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
να ευχαριστήσω και εγώ από την μεριά μου τον Ανδρέα για το ενδιαφέρον που έδειξε και για την βοήθεια που μας πρόσφερε.

More
30 Ιουλ 2005 01:56 #5555 by aiRness
Παιδιά θέλω μια χάρη. Ένα καλό σκανάρισμα όλου του αφιερώματος γιατί είμαι "εκτός" και δεν μπορώ να το εντοπίσω. Plz, όποιος μπορεί.

email: akis at member.fsf.org

Ευχαριστώ.

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
31 Ιουλ 2005 01:11 #5565 by giovanna
Replied by giovanna on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ακη,

Αυτή την στιγμή το σκάνερ μου είναι στον γιατρό γιατί είναι άρρωστο. Μόλις το πάρω πίσω θα σου το σκανάρω και θα στο στείλω. Κάνε λίγο υπομονή 8)

More
31 Ιουλ 2005 22:10 #5571 by aiRness
Ok, thx.

More
01 Αυγ 2005 07:15 #5573 by exelsior
Replied by exelsior on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Καλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πουμε πολλα για τον MASTER. Ο ανθρωπος ειναι και στη δουλεια του εξαιρετικος και στις θεσεις του αψογος. Οπως ολοι οι συντακτες του αγαπημενου περιοδικου( σλουρπ σλουρπ .... α οχι ρε συ, αυτο το γλυψιμο προοριζοταν για το καινουριο forum του master). Ομως και Κ. Τσου ειναι περιπτωση.... μπα δεν θα πω τιποτα γιατι θα ντραπω :rolleyes: . Αληθεια, δεν ξερετε ποσο χαρηκα οταν, ενω ερριχνα την πρωτη βιαστικη ματια, ειδα τη φωτο απο το forum. Επαθα πλακα γιατι σπανια πραγματα που αξιζουν βγαινουν μπροστα( βλεπε το χρυσουλια μου τα famestorακια που πανε απατα, ποσοοοοο τα λυπαμαι!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: ). Και τωρα επι της ουσιας. Μιας και ειστε διασημοι( οπως οι μισοι Ελληνες που τους ξερουν οι αλλοι μισοι) δεν θα επρεπε να μας συστηθειτε; Δηλαδη ποιος ειναι ποιος. Και πρωτιστως η ωραιοτατη δεσποσυνη με το ροζ top και το τζιν(δηλ. την Χριστινα Βουδουρη) αν και υποψιαζομαι ποια ακριβως ειναι αυτη η συγκεκριμενη.

More
01 Αυγ 2005 07:23 #5574 by Mortal
Replied by Mortal on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ναι ρε παιδιά κ εγώ το θέλω. δε το βάζετε κάπου στο site, ή είναι illegal?

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
01 Αυγ 2005 10:48 #5575 by aiRness
Ε τώρα να βάλουμε σελίδα του περιοδικού στο site δεν γίνεται. Στο κάτω κάτω δεν είναι μια δουλειά που κάναμε εμείς, αλλά το PC Master.

More
01 Αυγ 2005 11:57 #5576 by Nuclear
Replied by Nuclear on topic ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ναι, αλλα να μου το στείλει και εμένα κάποιος δεν είναι κακό, ή να μπεί σε κάποιο άλλο site να το πάρουμε.
Είναι κρίμα να πάω να πάρω όλο το γυαλιστερο χαρτί υγείας απο το περίπτερο για να δώ μια συνέντευξη.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker