Trash - o - rama!!
- a_steria
- Topic Author
- Elite Member
Δευτέρα:
17:00 "Μαχητής θανάτου" (Τουρκία, 1978)
19:00 "Αρουραίοι" (Ιταλία/Ισπανία, 1983)
21:00 "Κουνέλια δολοφόνοι" (!) (ΗΠΑ, 1972)
23:00 "Όασις των Ναζί" (Ισπανία, 1982)
01:00 "Γαλοπούλα δολοφόνος" (!!) (ΗΠΑ, 1972)
Τρίτη:
17:00 "Άνθρωπος χταπόδι" (ΗΠΑ, 1971)
19:00 "Το τέρας των SS" (Ιταλία, 1978)
21:00 "Πόλεμος των άστρων α λα τούρκικα" (!!!!!!) (Τουρκία, ; )
23:00 "Καρνιβαλικός τρόμος" (Ισπανία/Γαλλία, 1983)
01:00 "Χόμπι μου ο βιασμός" - Ε, όχι!! - (Ελλάδα, 1986)
Τρέέέέέέέέξτε!!! Underworld: Θεμιστοκλέους & Γαμβεττα 5, 210 3813707
mmm...I don' t think this will help...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Εκεί που ήταν παλιά το Next δεν είναι το Underworld?
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- a_steria
- Topic Author
- Elite Member
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: Yep! Θα πέσει πολύ γελιο, εγώ τον "Πόλεμο των άστρων α λα τούρκικα", δεν τον χάνω με τίποτα... "γκελ μπουρντάν, Obi-wan"!!!!
Καλά, αυτό θα είναι μια once in a life time experience! Γκελ μουρντάν Obiwan??? χαχαχα! Πώς το σκαρφίστηκες το δίστιχο με ομοιοκαταληξία κιόλας? Απίστευτο... δε το χάνω με τίποτα αυτό.
Μπράβο βρε a_steria, ιδιαίτερα χρήσιμη η πληροφορία και θα αξιοποιηθεί πάραυτα αφού φυσικά διαδοθεί σε φίλους και γνωστούς (ή μήπως σε εχθρούς καλύτερα? χεχεχε)
Nothing happens unless first a dream...
- Visitor
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
SchOOl_VicTIm wrote: καλά ρε παιδιά είμαστε σοβαροί; θα ξοδέψετε (με χαρά!!) χρόνο και χρήμα για να δείτε ένα μάτσο χάλια ταινίες... .. για ποιο λόγο ακριβώς;;
Πριν κάμποσο καιρό είχαμε πάει να δούμε το "Κυνηγώντας το χαμένο θησαυρό". Καλές κριτικές, θυμίζει Da Vinci Code ακούγαμε από όλους... αναμέναμε λοιπόν μια τουλάχιστον ενδιαφέρουσα ταινία. Δε θες φυσικά να σου πω τη γνώμη μου βγαίνοντας από την αίθουσα...
Τώρα όμως... ξέρεις πως πας να δεις μια (σιγά μην πάμε σε όλες) από τις χειρότερες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ever! Ξέρεις πως θα πας να δεις μια χάλια ταινία και ξέρεις πως θα μπορείς να γελάς με τα χάλια της χωρίς να φοβάσαι μήπως προσβάλλεις κάποιον που πιθανά να του αρέσει (γιατί αλλιώς δε θα ήταν εκεί). Πας λοιπόν με κανά-δυο κολλητούς... βλέπετε ό,τι έχετε να δείτε... γελάτε με την ψυχή σας... συνεχίζετε με μια μπύρα κάπου εκεί κοντά για περαιτέρω σχολιασμούς και χαβαλέ.
Θα έχεις περάσει ένα βραδάκι με φίλους γελώντας και ξοδεύοντας όσα θα είχες ξοδέψει και για να πας ένα βράδυ στα Village (τόσο φτηνά που έχουν καταντήσει). Γιατί να μην το κάνεις λοιπόν? Είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σίγουρα δε σε δεσμεύει κανείς, αν δεις πως παραείναι χάλια και δε σου προκαλεί καν γέλιο, σηκώνεσαι και φεύγεις... πας κατευθείαν για μπυρίστα! Πάλι καλά θα περάσετε... θα γελάς με τα όσα θα ακούς από τους φίλους σου που τους πήγες εκεί!
Απλούστατον λοιπόν το γιατί είναι καλή φάση για να το δοκιμάσεις!
- Zagorin
- Spammer
- Visitor
anyway, το να πας για ταινία και να σου βγει μάπα το καταλαβαίνω. το να πας και να ξέρεις εξ αρχής ότι αυτό που θα δεις είναι ελεεινό δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα.άσε που είναι εξ αρχής χάσιμο λεφτών...
τόσα πράγματα υπάρχουν για να κάνει κανείς δε νομίζω ότι αξίζει.
απ την άλλη πάντως, ευχαρίστως θα πλήρωνα για να δω τον Ταμπάκη να τραγουδάει. αλλά εκεί το ελεεινό θέαμα πλέον καταντάει γελίο, και πας για να γελάσεις, ενώ με τις ταινίες δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Δεν είναι "χάσιμο λεφτών" το να πας σε κάτι άθλιο αν ξέρεις πως πρόκειται για κάτι άθλιο. Τουλάχιστον όχι για μένα. Το να πάμε μια φορά (γιατί κανείς δεν είπε να γίνει συστηματικά κάτι τέτοιο) σε κάτι που έχει ενταχθεί σε αφιέρωμα ως ένα από τα χειρότερα που υπήρξαν ever δεν πιστεύω πως δε θα μας διασκέδαζε με τον τρόπο που σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα (παρέα, γέλια, χαβαλές).
Όσο για τον κ. Ταμπάκη, λυπάμαι αλλά δεν τον ξέρω για να σου πω. Πάντως αφού κι εσύ θα πήγαινες μια φορά να δεις κάτι γελοίο για να διασκεδάσεις, νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις γιατί θα πήγαινε κάποιος και σε αυτό το αφιέρωμα που λέει η a_steria. Το ότι εσένα δε θα σου έβγαζε γέλιο η γελοιότητα μιας ταινίας δε σημαίνει πως δε θα έβγαζε και σε κανέναν άλλον!
- Elessar
- Team
- a_steria
- Topic Author
- Elite Member
- Elessar
- Team
Πως να το πώ, είναι τόσο έντονη η παρακμή που σου ασκεί μία ακατανίκητη έλξη...
- Visitor
- a_steria
- Topic Author
- Elite Member
SchOOl_VicTIm έκανες, βουντού για να μην πάμε;;;ε;; :shock:
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει λένε και μάλλον έχουν δίκιο... μεγάλη βδομάδα βλέπεις, παίζει και στην έδρα του! Η ώρα είναι 9:27 παρακαλώ και ακόμα είμαι στο γραφείο, πάει ο πόλεμος των άστρων... &^%#%! Παίδες αν πήγατε τελικά, γράψτε εντυπώσεις και για μας τους δούλους... και αν ενδιαφέρεστε για το είδος γενικότερα έχω πληροφορίες για το που μπορείτε να προμηθευτείτε αυτά τα διαμαντάκια...
SchOOl_VicTIm έκανες, βουντού για να μην πάμε;;;ε;; :shock:
Το κορυφαίο είναι πως τελικά μάλλον κανένας μας δεν πήγε! Τι α-συντονισμός ήταν αυτός?! Κρίμα κι είχα ψηθεί για να το δω.
a_steria όταν λες να προμηθευτούμε εννοείς και ενοικίαση? Κάτι τέτοιο όντως θα με ενδιέφερε για μια βραδιά cine προ(σ)βολής στο σπίτι. Για πεεες...