Γιατί δεν μπορώ να μπω στο irc?

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
20 Μάι 2006 07:22 #8736 by
Παιδιά μια μεγάλη απορία. Κατέβασα το προγραμματάκι mIRC και δεν μπορώ να συνδεθώ. Με πετάει έξω. Έχω βάλει IRC Network:GrNet και IRC SERVER: GrNet-Random Server. Όταν πατάω CONNECT TO SERVER μου βγάζει το εξής μήνυμα:[ You have been throttled for 5 minutes for too many connections in a short period of time. Further connections in this period will reset your throttle and you will have to wait longer ]. Μετά από ό,τι φαίνεται προσπαθεί να συνδεθεί και βγάζει συνέχεια disconnected. Τι τρέχει και δεν μπορώ να μπω? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια! :D

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Μάι 2006 08:06 #8740 by Mortal
χμ, μήπως είναι κάποιο setting του mIRC? Δεν το έχω δει αυτό ποτέ μου εκανα ένα connect nini.irc.gr nana.irc.gr ή ένα dionisos.irc.gr και με βάζει μέσα.

Για δες εδώ : www.irchelp.org/irchelp/networks ... tprob.html

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
15 Ιουλ 2006 20:58 #10356 by BostonLow
Ασε τους αυτοματισμους και τα κουμπακια, ανοιξε το μιρκ και γαρψε κατευθειαν: /server nini.irc.gr

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

More
15 Ιουλ 2006 22:25 #10357 by Nuclear
Profanos kapoia malakia kanei to mirc... to opoio einai kai malakia client outos i allos... dokimase kai kanena allo, prosopika xrisimopoio to irssi (<!-- w --> www.irssi.org <!-- w -->) alla den ksero an exei windows version, pithanon.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
15 Ιουλ 2006 22:39 #10358 by BostonLow
Καλά εδω που τα λέμε δε χρειάζεσαι το καλύτερο πρόγραμμα που υπάρχει για να τσατάρεις που και που και να ανταλλάζεις φωτο με γκομενίτσες ή κανα μπ3, η να μπαινεις σε κανα καναλι τεχνικης βοηθειας... αυτό που έχει σημασία είναι τα τεχνικά προβλήματα και τα bugs. Πάντως σε περιασμένες εκδόσεις του μιρκ έχουν υπάρξει φάσεις που μου κρασάραν ολόκληρο το σύστημα.

(και δυστυχως δεν υπαρχει για Παραθυρα το ιρσσι)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
15 Ιουλ 2006 23:08 #10361 by
Το θέμα είναι ότι έχει λήξει η περίοδος προσβασιμότητας, τώρα το είδα..... Θα ψάξω για σπαστήρι σε κάποιο site. Τι να πω, όλα τα στραβά σε μένα......

More
16 Ιουλ 2006 00:36 #10362 by BostonLow
Δεν λήγει η περίοδος προσβασιμότητας. Απλα σε καθυστερει λιγο πριν αρχισεις να το χρησιμοποιεις. Περιμενε 5 δευτερα και μετα πατα το κουμπακι που απελεθερωνεται

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
16 Ιουλ 2006 10:28 #10386 by
@BostonLow

Yours evaluation time has expired μου γράφει το μήνυμα άρα δεν μπορώ να μπω :evil: Υπάρχει άλλος τρόπος να ξανακάνω μια προσπάθεια και να μπω; Πότε θα μπω αλήθεια; Please help here!

More
16 Ιουλ 2006 19:53 #10391 by BostonLow
Ναι, και απο κατω δυο κουμπακια, register και continue. Ποιο ειναι το προβλημα σου;;;

More
16 Ιουλ 2006 19:57 #10392 by Mortal
Μια άλλη πρόταση θα ήταν το www.visualirc.net/ . To έχω πάνω στο μηχάνημα κανά 2,5 χρόνια και προβλήματα δεν είχα ποτέ μου. Ωστόσο δεν μπαίνω σε 24ωρη βάση στο IRC οπότε δεν ξέρω αν θα έβγαζε κάποιο πρόβλημα.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
16 Ιουλ 2006 21:26 #10407 by
@BostonLow

Δεν μπορώ να μπω. Όταν γράφω κάτι μου λέει you are not on a channel. Πριν γράψω κάτι μου λέει looking up your host name*found your hostname, cached*checking ident. Τι γίνεται; Το register δεν το χρησιμοποιώ μόνο το continue. Αν έβγαλες άκρη εγώ πάω πάσο :?

More
16 Ιουλ 2006 21:36 #10409 by BostonLow
ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ CONTINUE ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, ΟΡΙΣΤΕ, ΜΠΗΚΕΣ!!!! :Ρ

Τωρα το μονο που μενει ειναι ναμπεις σε ενα σερβερ.. γραφψε το πραγματακι που σου ειπα την αλλη φορα.. /server nini.irc.gr (η καπως ετσι) και σε λιγα δευτερολεπτα θα μπεις στο σερβερ

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
16 Ιουλ 2006 21:40 #10411 by
Τίποτα, δεν μπορώ να μπω.

More
17 Ιουλ 2006 11:18 #10465 by BostonLow
Πρεπει να βρεθουμε για να σου κανω σεμιναρια, δε γινεται αλλιως (εμμεσο καμακι :Ρ)

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 Ιουλ 2006 14:38 #10466 by
Για να μπω irc δεν θέλω σεμινάριο αλλά ένα θαύμα.