Κριτικές Μελών

Vanishing Of Ethan Carter, The

Vanishing Of Ethan Carter, The
H γοητεία του παιχνιδιού κρύβεται στο... περπάτημα. Περιδιαβαίνεις μονοπάτια, εξερευνείς σπίτια, ατενίζεις τον ορίζοντα και στοχάζεσαι το άπειρο του κόσμου χωρίς άγχος για τον επόμενο γρίφο. Διαβάστε το mini review μας για να μάθετε...

SOMA

SOMA
Το πρώτο συναίσθημα που δημιουργείται στο αχανές περιβάλλον των εγκαταστάσεων της ερευνητικής μονάδας PATHOS-II στον Ατλαντικό, αφορά στην επιβίωση. Επειδή τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα ξεκάθαρα, διαβάστε το mini review μας για να τα ξεκαθαρίσετε...

Heaven's Hope

Heaven's Hope
Ο Talorel είναι ένας εκπεσών άγγελος· αλλά όχι του κακού. Έμπλεος καλοσύνης, προσηνής στον γήινο κόσμο που τον εμπαίζει ή δεν τον καταλαβαίνει, ευεπίφορος σε γκάφες και σε μια γραφική ελαφρότητα, προσπαθεί να επιστρέψει στον ουρανό που ανήκει...

Life is Strange

Life is Strange
Η Maxine Caulfield, μια 18χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει φωτογραφία, εμπλέκεται σε μια σειρά παράξενων καταστάσεων. Διαβάστε το mini review μας για να μάθετε αν είναι υπερφυσικές ή απλώς η επιστήμη δεν τις έχει ακόμα ανακαλύψει/υλοποιήσει.

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today
Δυστοπικό, στο πνεύμα μιας post-apocalyptic πραγματικότητας, παιχνίδι που σου φέρνει στο νου πώς θα μπορούσε να ήταν τα πράγματα στην ανθρωπότητα αν ο Ψυχρός Πόλεμος, επέφερε όλα τα δεινά του πυρηνικού οπλοστασίου και όχι μόνο.

Oxenfree

Oxenfree
Σφιχτοδεμένη πλοκή, καλλιτεχνική δημιουργία για πολλούς επαίνους, ένας ύμνος στην φιλία και στην πίστη της ισορροπίας, διλήμματα, υπερβάσεις, λογική και ευαισθησία, αξίες. Αγαπητικά συναισθήματα ξύπνησαν και ο κόσμος γίνεται λίγο καλύτερος.

To The Moon

To The Moon
Το παίγνιο όχι μόνο δίνει ρεσιτάλ ενδιαφέρουσας ιστορίας (αν και τα παιχνίδια με τον χωροχρόνο έχουν πολυφορεθεί τελευταία από adventure ή μη τίτλους) αλλά είναι ένας ύμνος στην αγάπη, στην υπόσχεση, στους ευσεβείς πόθους χωρίς την ειρωνική τους έννοια.

Samaritan Paradox, The

Samaritan Paradox, The
Είσαι ο Ord Salomon, φοιτητής της φιλολογίας με χόμπι την κρυπτολογία. Η τελευταία περίοδος της ζωής σου δεν είναι κι η καλύτερη. Χώρισες με την κοπέλα σου, ξέμεινες από όρεξη κι έμπνευση να τελειώσεις τη διατριβή σου και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω...

STASIS

STASIS
Πριν ξεκινήσω τη μικρή κριτική για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενημερώνω τους αναγνώστες ότι θα χρησιμοποιήσουν και τις πέντε αισθήσεις τους στους χώρους του διαστημοπλοίου, ονόματι Groomslake.

Fran Bow

Fran Bow
Η Fran συνδυάζει τον αυθορμητισμό με τη σχιζοφρένεια, και καθώς το παιχνίδι παίζει με παράλληλες πραγματικότητες, εκείνη δίνει ρεσιτάλ αθωότητας, πείσματος και φρονήματος. Το μόνο που θέλει είναι να βρει το γάτο της. Περισσότερα στο mini-review μας.
<<  1 [23 4 5 6  >>