Μπα, το σωστό quicktime έχω εγκατεστημένο. Δοκίμασα και την αμέσως επόμενη έκδοση και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η πλάκα είναι ότι από περιέργεια φόρωσα το Virtual PC και στο laptop με τα XP που τρέχει καλά το Morpheus (τουλάχιστον στο ξεκίνημα) και στο virtual machine βγάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, το οποίο δεν υπάρχει όταν τρέχω το παιχνίδι κατευθείαν στα XP (με τα ίδια ακριβώς Quicktime). Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μόνο στο Virtual Pc πέτυχα πλήρη εγκατάσταση των Win95. Στο Virtualbox, αν και κατάφερα να ολοκληρώσω την εγκατάσταση των Win95, το σύστημα δε δεχόταν με τίποτα τους καλούς drivers vbe9x για την κάρτα γραφικών που προτείνουν όλοι (τα win 95 αρνούνταν να τους εγκαταστήσουν με ένα μύνημα οτι δεν είχαν λογισμικό για το υλικό μου - υποθέτω μάλλον δεν αναγνώριζαν την κάρτα μου) και αναγκάστηκα να συμβιβαστώ με την δεύτερη επιλογή του Scitech Display Doctor. Οπότε δεν ξέρω, αν είχα καταφέρει να περάσω τους drivers vbe9x, ίσως να μην είχα αυτό το πρόβλημα;
Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα είναι καλοδεχούμενη...