Castledoque wrote:
όμως αυτό νομίζω είναι περισσότερο ευθύνη των καταστημάτων, που δεν το αναφέρουν με σαφήνεια στην περιγραφή του προιόντος. Από την άλλη στο εξωτερικό, το Steam είναι απίστευτα δημοφιλές, οπότε για τους περισσότερους δεν αποτελεί πρόβλημα.
Μα το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό (για μένα). Δεν έχω κάτι εναντίον του SteamWorks. Και όσο αγαπητό κι αν είναι το Steam έξω, το να ανακαλύψεις κατόπιν αγοράς ότι το παιχνίδι θέλει online activation αλλιώς δεν παίζει είναι μεμπτό ανά την υφήλιο. Και αυτό τόνισα ως παράξενο, γιατί ούτε σε amazon, ούτε σε play.com, ούτε πουθενά από τα υπόλοιπα google links δεν αναφέρεται η απαίτηση για Steam account. Και αυτοί (amazon, play.com το αναφέρουν κατά κανόνα)
Επίσης, είναι παράξενο που δεν υπάρχει ακόμα επίσημο forum για το συγκεκριμένο παιχνίδι, -ούτε στο Steam-, και τα μόνα νέα που έχω βρει είναι στη σελίδα του facebook, σκόρπια και με λίγες λεπτομέρειες (αναφέρουν ένα patch για μη-Steam accounts).
Και συγγνώμη που ίσως βγάζω έναν αρνητισμό για το παιχνίδι, αλλά τα παραπάνω σε μένα χτυπούν ένα σωρό από προειδοποιητικά καμπανάκια για να μη το αγοράσω ποτέ.