manos426f wrote:
Άλλη μία περίπτωση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι το antivirus δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.
Και δε θα βαρεθώ να λέω ότι αν η πλοήγηση στο internet γίνεται προσεκτικά και με μυαλό, antivirus δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση.
Τα 9 χρόνια που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο χωρίς κανέναν τέτοιο διάολο εγκατεστημένο στο PC μου, παρά μόνο τα Spybot-Search and Destroy και Malwarebytes-Antimalware και φυσικά το Noscript στον Firefox, χωρίς να έχω κολλήσει το παραμικρό, θεωρώ ότι επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ισχυρισμό μου.
Να σου πω την αλήθεια, κ εγώ όσα χρόνια έχω Pc ποτέ δεν έχω κολλήσει το παραμικρό. Μόνο μια φορά πολύ παλιά σε DOS κάτι είχα αρπάξει από πειρατική δισκέτα αλλά το είχα σβήσει με το Scan & Clean (έτσι λεγόταν

. Ειδικά από το NoScript και μετά δεν μπαίνει τίποτα στο pc, ούτε έλεγχο χρειάζεται να κάνεις.
Αν όμως δεν έχεις antivirus να το ελέγξεις, πως ξέρεις ότι δεν έχεις κολλήσει ποτέ τίποτα; Τα Anti-malware δεν τα πιάνουν όλα, τις πιο "βαριές" περιπτώσεις τις ανιχνεύει καλύτερα ένα AV.