The Path of the Pumpkin

  • giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Οκτ 2013 00:14 #40597 by giovanna
The Path of the Pumpkin was created by giovanna
Είναι ένα παιγνίδι που δίνεται δωρεάν και είναι της Ιταλικής εταιρείας Miciosegone Games. Εταιρεία δεν θα την έλεγα γιατί στους τίτλους του τέλους είδα ότι έχουνε το ίδιο επώνυμο οπότε μπορείς να υποθέσεις ότι είναι αδέλφια ή ξαδέρφια.

Ο Skar the Pumpkin και ο βοηθός του Mr. Fee Fee είναι δύο διάσημοι ντεντέκτιβ της Treshopolis. Κάποια στιγμή η ζωή τους ανατρέπεται όταν τους καλούνε να βρούνε μια κοπέλα που έχει απαχθεί και θέλουν να την παντρέψουνε με την βία.

Απλοϊκό σενάριο που όμως θα σας καταπλήξει με την ευρηματικότητα του που αρχίζει τόσο απλά αλλά θα σας ταξιδέψει σε κόσμους μυθικούς που κατοικούνται από περίεργους ανθρώπους και ζώα. Όλοι μιλάνε , όλοι έχουνε άποψη για τις επιλογές σας και το χιούμορ είναι το μεγάλο του όπλο.

Η ιστορία διεξάγεται στα εξής κεφάλαια

Πρόλογος : A game of Dice (Ένα παιγνίδι ζαριών)

Πρώτο κεφάλαιο: Out for a walk in Trashopolis (Μια βόλτα στην Trashopolis) κατά την διάρκεια του οποίου θα πρέπει να βρείτε επίσημα ρούχα για τον Skar και τον Fee fee όπως επίσης προσκλήσεις για τον γάμο που θα πρέπει να καταστρέψουνε. Για εμένα ήτανε το πιο απολαυστικό και χιουμοριστικό κομμάτι του παιγνιδιού, μόνο να δείτε ποιους τρόπους σκαρφισθήκανε για να βρούνε τα κατάλληλα ρούχα και πως ντυθήκανε στο τέλος θα γελάσετε με την καρδιά σας.

Δεύτερο κεφάλαιο: Guess Who I’m inviting to the wedding. (Για μαντέψτε ποιον έχω καλέσει στον γάμο) Θα πρέπει να αναστρέψετε το όλο σκηνικό του γάμου, να βρείτε την βέρα, να κατορθώσετε ο Feefee να προσληφθεί σαν χορευτής κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής και τέλος να πείσετε την νύφη ότι θέλετε το καλό της.

Τρίτο κεφάλαιο: The eye of the Capital. (Το μάτι του ναού) Θα πρέπει να μπείτε μέσα στον ναό και να κερδίσετε όλα τα τεστ που σας βάζουνε.

Τέταρτο κεφάλαιο Escape from Cold Freeze, Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αποδράσετε από τον παγετώνα.

Πέμπτο κεφάλαιο: Same Old Sun, Same Old Desert. Ο (ίδιος παλιός ήλιος, ή ίδια παλιά έρημος) Θα πρέπει να νικήσετε τον Saturn Hood, να αποδράσετε διαμέσων των σπηλαίων και να μπείτε μέσα στον Ναό.

Έκτο κεφάλαιο: The return of a King (η Επιστροφή του Βασιλιά) το τελευταίο του παιγνιδιού που θα πρέπει να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και να κερδίσεις στην τελική μάχη που διεξάγεται. Σας φαίνεται το κεφάλαιο αυτό γεμάτο action σκηνές, μην φοβάστε δεν υπάρχει ούτε μια, δεν θέλω να σας πώς πως κερδίζετε τον αγώνα, αλλά είναι τόσο μα τόσο πολύ πρωτότυπος , χιουμοριστικός, χαρισματικός.

Είναι ένα παιγνίδι που θα σας κρατήσει πολλές ώρες παρέας γιατί έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και πάνω-κάτω για να βρεις τα αντικείμενα που χρειάζεσαι και να τα χρησιμοποιήσεις στο κατάλληλο σημείο.

Τα γραφικά καρτουνίστικα αλλά χοντροκομμένα ειδικά οι Cut σκηνές είναι άστα να πάνε.

Η μουσική πανέμορφη σε ακολουθεί σε όλο το παιγνίδι προσαρμοσμένη κατάλληλα στον χώρο που βρίσκεσαι. Τους διαλόγους τους βλέπεις στην οθόνη αλλά δεν έχουνε ήχο. Οι διάλογοι τεράστιοι και πρέπει να τους χρησιμοποιείς όλους για να μπορέσεις να αποκτήσεις ένα αντικείμενο.

Στο επάνω μέρος της οθόνης σου είναι οι επιλογές. Περπάτα, δες, μίλησε, εξέτασε όπως επίσης και το Inventory σου στο οποίο αποθηκέυονται όλα τα αντικείμενα που συλλέγεις, πάντα όταν αποκτάτε ένα αντικείμενο να το εξετάζετε μέσα στο inventory σας γατί τις περισσότερες φορές περιέχει μέσα του ένα άλλο. Επίσης εκεί μπορείτε να ταιριάξετε αντικείμενα μεταξύ τους και να φτιάξτε τα πιο εξωφρενικά αντικείμενα που έχτε ποτέ σκεφτεί.

Το pixel hunting δυστυχώς δεν το αποφεύγετε και πολλές φορές αναγκάστηκα να σκανάρω με το ποντίκι κου 2-3 φορές την ίδια οθόνη για να μπορέσω να πάρω την περιγραφή ενός αντικειμένου και έτσι να μπορέσω να το πάρω. Όταν συλλέγεται ένα αντικείμενο ακούτε ένα χαρακτηριστικό ήχο ότι αυτό είναι ήδη στο Inventory σας.

Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά εάν είχανε τα χρήματα σίγουρα θα φτιάχνανε ένα παιγνίδι περιπέτειας που σίγουρα θα τους έστελνε στην κορυφή, γιατί είναι πανέξυπνοι οι γρίφους , η φαντασία τους δεν έχει φραγμούς και το κέφι τους είναι μεταδοτικό.

Δείτε το αξίζει.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum