Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- Elessar
-
- Team
-
Τι να πω, εκπληκτικά παιχνίδια - σκεφτόμουν μήπως μου φανούν "λίγα" τώρα (τα είχα πρωτοπαίξει στην αρχική κυκλοφορία τους) αλλά καταφέρνουν να διατηρούν στο ΑΠΟΛΥΤΟ την μαγεία και την ομορφιά τους.
Τελικά, μερικά διαμάντια είναι παντοτινά
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Vassilis_24
- Elite Member
-
Elessar wrote: Μετά από την ολοκλήρωση των Gabriel Knight 1 & 2 πέρασα πια στο 3.
Τι να πω, εκπληκτικά παιχνίδια - σκεφτόμουν μήπως μου φανούν "λίγα" τώρα (τα είχα πρωτοπαίξει στην αρχική κυκλοφορία τους) αλλά καταφέρνουν να διατηρούν στο ΑΠΟΛΥΤΟ την μαγεία και την ομορφιά τους.
Τελικά, μερικά διαμάντια είναι παντοτινά
Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ τώρα μόλις τέλειωσα πάλι το Grim Fandango και συνεχίζω με το full throttle, το οποίο δεν είχα ξαναπαίξει και μέχρι στιγμής μου φαίνεται εξαιρετικό!
- Constantine_R
-
- Voodoo Priest
-
και συνεχίζω με το full throttle, το οποίο δεν είχα ξαναπαίξει και μέχρι στιγμής μου φαίνεται εξαιρετικό!
Τι;!;!;; Αύριο με τον κηδεμόνα σου και να έχεις γράψει σε ένα φύλλο χαρτί, εκατό φορές, "δεν θα ξανακάνω το λάθος να αφήνω τέτοια παιχνίδια να περιμένουν"
Το μοναδικό adventure που έχω τερματίσει - πάιξει τέσσερις φορές, μετά ακολουθεί το Pandora Directive με τρεις.
Έ ρε τι μου θύμισες...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Constantine_R
-
- Voodoo Priest
-
Εγώ μόλις ξεμπέρδεψα με το Keepsake. Τεχνικά άψογο, βάζει κάτω πολλά από τα σημερινά. Με κούρασε κάπως είναι η αλήθεια ενώ και κάποιοι, από τους πράγματι πολυάριθμους και πλούσιους γρίφους, ήταν παράλογοι. Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε το θλιβερό τέλος. Το στυλάκι αυτό σε παιχνίδια δεν μου κάθεται καλά. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις ένα παιχνίδι και στο τέλος να σε κάνει να βουρκώσεις. Τα παιχνίδια είναι διασκέδαση και χαρά. Τέλος πάντων.
Καλά βρε φιλέ tsampiko όλα καλά με το Keepsake και συμφωνώ μαζί σου... αλλά εκείνος ο αναθεματισμένος τσιγγάνος δεν σου έσπασε τα @$*^#^@ !!! Χριστέ μου... είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ voice over ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Στην κυριολεξία κάθε φορά που αναγκαζόμουν να του μιλήσω έκλεινα τον ήχο... ακόμα στοιχειώνει τα αυτιά μου... μπρρρ...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- outcry
- Walker Survivor
-
Τα παιχνίδια στην αλάνα είναι διασκέδαση και χαρά. Τα παιχνίδια στον υπολογιστή είναι πολλά πράγματα, φόνοι, αίμα, βία, φόβος, γέλιο, λύπη, ταξίδι.Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε το θλιβερό τέλος. Το στυλάκι αυτό σε παιχνίδια δεν μου κάθεται καλά. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις ένα παιχνίδι και στο τέλος να σε κάνει να βουρκώσεις. Τα παιχνίδια είναι διασκέδαση και χαρά. Τέλος πάντων.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Ebon Page
- Elite Member
-
1) Θα συνεχίσω με το Keepsake που αν και παλια οταν ειχε βγει το είχα ξεκινησει, παρ' αυτα δεν το τερματησα ποτέ. Ευκαιρία λοιπόν να το ξαναπιάσω τώρα και με το patch για τον χάρτη. Αλήθεια το Keepsake υποστηρίζει καμιά άλλη αναλυση, γιατι σε widescreen οθονη φαίνεται λίγο κάπως.
και 2) εβαλα το Amber - Journeys Beyond για το οποίο έχω διαβάσει τόσα θετικά reviews. Για να δούμε λοιπόν.
- Dr Zoidberg
- Elite Member
-
- outcry
- Walker Survivor
-
2) εβαλα το Amber - Journeys Beyond για το οποίο έχω διαβάσει τόσα θετικά reviews. Για να δούμε λοιπόν.
Πολύ καλά έκανες. Απλώς πρέπει να χεις λίγη υπομονή με τον κέρσορα καθώς πρέπει να ναι ο χειρότερος που έχει εμφανιστεί ποτέ σε παιχνίδι.
- Ebon Page
- Elite Member
-
outcry wrote:
2) εβαλα το Amber - Journeys Beyond για το οποίο έχω διαβάσει τόσα θετικά reviews. Για να δούμε λοιπόν.
Πολύ καλά έκανες. Απλώς πρέπει να χεις λίγη υπομονή με τον κέρσορα καθώς πρέπει να ναι ο χειρότερος που έχει εμφανιστεί ποτέ σε παιχνίδι.
Θα το εχω στο νου μου αυτο. Αν πάν όλα καλα και όντως μ' αρεσει το παιχνιδι θα γραψω πιο αναλυτικα τις εντυοωσεις μου ή γιατι οχι και κανα mini review.
- crocark
- Adventure's Advocate
-
Συνεχίζω να παίζω παράλληλα και το Dragon Age Origins. Όσοι δεν το έχετε παίξει μείνετε μακριά του. Το χειρότερο παιχνίδι που έπαιξα το τελευταίο εξάμηνο. Είναι εθιστικό και το στερητικό σύνδρομο που προκαλεί όταν απέχεις, έχει μερικά από τα χειρότερα συμπτώματα που έχω νιώσει. Ξέροντας ότι την πάτησα και μην μπορώντας να σταματήσω, πλέον προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μείνει μακριά από τη Bioware στο μέλλον (τουλάχιστον μέχρι το 2012)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
-
- Master of Dimensions
-
- manos426f
-
- Futuristic Fedora
-
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Vassilis_24
- Elite Member
-
Πόσο λάθος είχα κάνει όμως.
Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Είναι πραγματικά αριστουργήματα και τα δύο και είναι τόο διαφορετικά μεταξύ τους. Και από διάρκεια, κυρίως το δεύτερο, ικανή για να ικανοποιήσει την επιθυμία οποιουδήποτε ασχοληθεί με αυτό, ποτέ να μην τελειώσει...
Όταν τελειώσει λοιπόν, θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες, αν και οι περισσότεροι θα πρέπει να τις γνωρίζετε
- outcry
- Walker Survivor
-
Δοκίμασε και το Post Mortem μετά αν δε το χεις κάνει ήδη.
- giovanna
-
- Adventure's Advocate
-
Το Alpha Polaris που το βρήκες?