Κριτικές Μελών

Simogo Special: The Sailor's Dream (& more)

Simogo Special: The Sailor's Dream (& more)
H λέξη "dream" σε προδιαθέτει ότι αυτό που θα ζήσεις είναι κάτι σαν ανακατεμένες εικόνες από ένα συνηθισμένο όνειρο (χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα - mind you). Σκόρπιες αναμνήσεις που "θεωρητικά" συνδέονται με κάποιο τρόπο...

Year Walk

Year Walk
Συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου κάποιοι κλείνονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό, και βλέπουν "οράματα" του μέλλοντος, όπου συμμετέχουν πνεύματα από διάφορες μορφές -ανθρώπινες και μη. Έτσι λέει, τουλάχιστον, ο σουηδικός μύθος.

Lost Echo (iPad Version)

Lost Echo (iPad Version)
Lost Echo λοιπόν. Ένα παραδοσιακό indie point & click adventure τρίτου προσώπου από δύο Λαρισαίους (Kickback Studios) για iPad / iPhone και Windows Phones.

Cat Lady, The

Cat Lady, The
Παίρνετε το ρόλο της Susan Ashworth, μιας καταθλιπτικής μεσήλικης Βρετανίδας η οποία μια μέρα αποφασίζει να αναχωρήσει από το μάταιο τούτο κόσμο καταπίνοντας μια χούφτα από αγνώστου ταυτότητος χάπια.

Schizm: Mysterious Journey

Schizm: Mysterious Journey
Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο ειδών gamers: Σε αυτούς που μισούν το Schizm και σε αυτούς που μισούν θανάσιμα το Schizm. Α, ναι! Υπάρχει και ένα τρίτο υποείδος το οποίο όμως δεν τους θεωρώ ανθρώπους με την στενή έννοια του όρου...

Kairo

Kairo
H πρώτη εντύπωση που δίνει είναι πως πρόκειται για ένα μισοτελειωμένο work in progress αφού τα "τοπία" του είναι 100% μινιμαλιστικά και τα γραφικά του κάπως θαμπά. Μην κάνεις το λάθος όμως, φίλε adventurer, και το παρατήσεις τόσο γρήγορα.

Gone Home

Gone Home
To make a long story short, το Gone Home είναι κάτι σαν το (μετριότατο) Dear Esther αλλά αντί να περιπλανιέσαι σε ένα τεράστιο (και πανέμορφο) νησί, εδώ κόβεις βόλτες σε ένα τεράστιο (και άγουστο) σπίτι.

Riven (ipad version)

Riven (ipad version)
Πείτε ότι χάνω τον χρόνο μου, αλλά μου αρέσει να ξαναπιάνω adventure games στο iPad, τα οποία έχω ήδη παίξει στο good-old pc και μάλιστα αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της αγοράς του: Η απόλαυση του να ταξιδεύεις από την άνεση του καναπέ σου...

Jazzpunk

Jazzpunk
Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε σε μυθιστόρημα του Tim Robbins. Ο πρωταγωνιστής διαβάζει μετά μανίας Robert Anton Wilson, ακούει Frank Zappa και Captain Beefheart, βλέπει μανιωδώς Leslie Nielsen και Monty Python, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του παίζει Neverhood

Miskatonic Part 1: The Inhuman Stain

Miskatonic Part 1: The Inhuman Stain
To Miskatonic "Τhe Inhuman Stain" είναι δημιουργία της Jackslawed, ή πιο καλά, κάποιου Jack, ο οποίος εργάστηκε πάνω στο παιχνίδι εντελώς μόνος του. Είναι διαθέσιμο πλέον μπορεί δηλαδή να το κατεβάσει κανείς ελεύθερα από την ιστοσελίδα του.
<<  1 2 [34 5 6 7  >>