Κριτικές Μελών

Rhem 2

Rhem 2
Το Rhem 2 εξελίσεται σε μία τεράστια σπηλιά. Δεν ξέρουμε τι είναι το Rhem, ποιος το έφτιαξε και γιατί, το μόνο που ξέρουμε είναι πως πρόκειται για έναν κολοσιαίο κόσμο με πάμπολους γρίφους...

J.U.L.I.A.

J.U.L.I.A.
Το 2430 μια ομάδα από επίλεκτους επιστήμονες στάλθηκε στο διάστημα για να εξερευνήσει την ύπαρξη άλλων μορφών ζωής. Μετά από ένα πολύ μακρινό ταξίδι...

A Stroke of Fate: Operation Valkyrie

A Stroke of Fate: Operation Valkyrie
Ο αξιωματικός της Gestapo Gerhard Mayer αποφασίζει να δολοφονήσει το Hitler ο οποίος πιστεύει ότι οδηγεί στο χαμό τους Γερμανούς στρατιώτες με τις πράξεις του, δολοφονεί και φυλακίζει χιλιάδες αθώους ανθρώπους.

To the Moon

To the Moon
Βρισκόμαστε σε ένα εναλλακτικό παρόν, ή στο κοντινό μέλλον. Σε αυτό, μια εταιρεία έχει εφεύρει ένα μηχανικό σύστημα με το οποίο μπορεί να επέμβει στις αναμνήσεις κάποιου και να τις αναπλάσει. Προσφέρει τις υπηρεσίες της μόνο σε ετοιμοθάνατους...

Blade Runner

Blade Runner
Το καινοτόμο αυτό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1997 και είναι δημιούργημα της πάλαι ποτέ κραταιάς Westwood Studios, εταιρείας που μας έχει δώσει rpg και strategy σειρές-θρύλους. Το σενάριο του παιχνιδιού βασίζεται στην ομώνυμη ταινία επιστημονικής φαντασίας...

Dig, The

Dig, The
Τα Adventure Games της Lucasarts αποτελούν σημείο αναφοράς του είδους και παραμένουν διαχρονικά στα κορυφαία όλων των εποχών όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το The Dig είναι ένα από αυτά.

Y - The Case of John Yesterday

Y - The Case of John Yesterday
O Henry White είναι ένας φιλόδοξος νέος, ο οποίος ως μέλος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης προσπαθεί να βοηθήσει άστεγους ανθρώπους να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Full Throttle

Full Throttle
H Lucasarts, ως γνωστόν, είναι η κορυφαία εταιρεία για παιχνίδια adventures που έχει υπάρξει. Τα διαμάντια της μνημονεύονται χρόνια τώρα ως τα κλασσικότερα παραδείγματα πρότυπου Adventure Game.

Reah - Face the Unknown

Reah - Face the Unknown
O Reah είναι ένας πλανήτης ο οποίος επιλέχθηκε να φιλοξενήσει μια επιστημονική βάση με άγνωστο, στους πολλούς, σκοπό. Τίποτα στον πλανήτη δεν αιτιολογεί το γιατί επιλέχθηκε αυτός κι όχι κάποιος άλλος.

Nancy Drew 25: Alibi in Ashes

Nancy Drew 25: Alibi in Ashes
Φτάσαμε αισίως στο 25ο παιχνίδι της σειράς!! Και ναι, είναι εορταστικό. Αυτή τη φορά βλέπουμε όλους τους ήρωες της σειρά σε δράση, και όχι μόνο τη Nancy.
<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>