Ufo: Extraterrestrials
- qrious
- Topic Author
- Yahvo
23 Μαρ 2007 17:42 #15516
by qrious
Ufo: Extraterrestrials was created by qrious
www.gamepro.com/computer/pc/game ... 4348.shtml
Καιρό έχω να περιμένω κάποιο παιχνίδι που δεν είναι adventure αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται να ξεχωρίζει από τις άπειρες συνέχειες του xcom που έχουν κυκλοφορήσει και να προσεγγίζει περισσότερο το πρώτο απίστευτο xcom : enemy unknown, το οποιο παρεμπιπτόντως θεωρείται από πoλλούς ως το καλύτερο videogame ever.
Καιρό έχω να περιμένω κάποιο παιχνίδι που δεν είναι adventure αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται να ξεχωρίζει από τις άπειρες συνέχειες του xcom που έχουν κυκλοφορήσει και να προσεγγίζει περισσότερο το πρώτο απίστευτο xcom : enemy unknown, το οποιο παρεμπιπτόντως θεωρείται από πoλλούς ως το καλύτερο videogame ever.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- EmperorXIII
- Banned
Less
More
23 Μαρ 2007 20:17 #15519
by EmperorXIII
Einai ena xorto magiko........
Replied by EmperorXIII on topic Ufo: Extraterrestrials
Εμένα το Terror From The Deep μου άρεσε για κάποιον λόγο περισσότερο.. Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι πάντως, ακόμα θυμάμαι τον θόρυβο όταν υπήρχε κάποιο incident ... Αν και μετά από εκείνο δεν ξανασχολήθηκα με κανένα απ'την σειρά, και τώρα πια τα καινούρια strategies (εκτός από το Civilization) τα βαριέμαι ατελείωτα.. Εκτός από αdventures/rpgs τελευταία ασχολούμαι πιο πολύ με Grand Theft Auto στυλ παιχνίδια
Einai ena xorto magiko........
- qrious
- Topic Author
- Yahvo
23 Μαρ 2007 20:21 #15520
by qrious
Replied by qrious on topic Ufo: Extraterrestrials
το terror from the deep ήταν ολόιδιο με το πρώτο απλά διαδραματιζόταν underwater κάτι που με ψιλοχάλασε άσε που το πρώτο είχε πολύ καλύτερα aliens, πάντως μετά τα δυο πρώτα το χάος..
- Visitor
19 Απρ 2011 03:48 #32330
by
Replied by on topic Re: Ufo: Extraterrestrials
Εντάξει και το Apocalypse φοβερό ήταν. Μετά άρχισε η κατρακύλα..
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς το UFO: Extraterrestrials? Υπάρχει μια σχετικά φτηνή gold έκδοση στο stream και μέσα στον μήνα λένε βγαίνει και το sequel.
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς το UFO: Extraterrestrials? Υπάρχει μια σχετικά φτηνή gold έκδοση στο stream και μέσα στον μήνα λένε βγαίνει και το sequel.